Şimdi Ara

Survivor 2014 [Ana Konu] (1786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35.959
Cevap
140
Favori
837.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17841785178617871788
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2014 [Ana Konu]

(En Son Oy Tarihi: 29.5.2024)
Giriş
  • Turabi'nin kazanmasına üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Bir yandan kazandıktan sonra yaptığı saçma sapan hareketler ve en önemlisi kızların yanında yaptığı o terbiyesiz hareket var. Bir yandan da paraya cidden ihtiyacı var ve adada gerçekten çok iyi mücadele etti. E zaten bu saatten sonra bize de hayırlı olsun demek düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duglas

kafadan kontakmısınız arkadaşlar.bu kadar büyütmenize gerek yok.turabi birinci akepee ziynetii..fakir edebiyatı yaptıı... bizene beyler çok kasmış onu siyasete bile bulaşmış dötü poklu adamları boşverin.acun dönüyo köşeyi bizde yazdıklarımızla kalıyoruz.

Bir şekilde siyaseti bulaştırmak istiyorsun konuya, ama zerre kadar alakası yok. sadece provaketörlük yapıyorsuuz.
  • Turabi kazandı kazanmasına sevindim her ne kadar konuşmaları pek iyi olmasa da ünlülerin kazanmasından iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

turabi isim yazarken kendi arkadaşların yaptığı hakaretleri oyun kazandıktan sonra kaybeden kişilere yaptığı hareketleri görmediniz sanırım kişinin yüzüne takımız kardeşim deyip arkasından it kopuk demek onca ona yaraşır merve bile ondan delikanlı harbi kız şimdi turbi acunun kanatları altına girmezse önümüzdeki dönemde görürsünüz pisliklerini acur zaten yeteneksizsinizden alıp kafasında zaten birinci yapmaktı zihniyeti o yarışmaya giren bi şekilde zirveye çıkar msjı tıpkı kaanı sürekli heryerde öne çıkarması gibi..

söylediklerine katılıyorum ama kaaz konusunda hayır.

kaanı daha ilk gördüğünde tuttu,ondaki ışığı gördü. şahsen ben rap müziğinden anlamam ve dinlemem. ama ben bugüne kadar o çocuğun kötü bir huyunu görmedim, efendi biri. böylelerine destek olup onları keşfederse bence en güzel işi yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: FB_ArDa

Sanki Turabi'nin tarzını beğenmeyenler tam bir kültür elçisi. Geçin bu kibar efendi takılıyorum ayaklarını bileğinin hakkıyla kazandı.

Finalde HANGİ oyun oynandıda bileğinin HAKKI ile kazandı diyorsun ?
  • CEZALANDIRICI08 C kullanıcısına yanıt
    Ve aleykum selam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Geçen yıl şampiyon olan Hilmicem çok mu karakterliydi ?
    Adam bir bayanın üzerine yürüyüp, tehdit etti lan. Kendisine abilik yapan, karnını doyuran adamı da iki dakikada sattı. Bozok bunların bir kulağından çekmediği kalmıştı ama bayana yaptığı atarı Bozok'a yapamadı. Çocuk ada hayatında ya uyuyor ya da Murat ile "kazanacağız" muhabbeti yapıyordu. Ortaya bir karakter mi koydu bu adam ?
    Karakteri kriter alıyorsunuz ama Derya gibi, Hilmi gibi sesi soluğu çıkmayan adamlar şampiyon olur. Sessiz kalıp, hiçbir boka karışmayan adamlar mı karakterli oluyor ben anlamıyorum ki.

hatırladığım kadarıyla adamlığına laf söylendi, orada barzo turabi olacak neler olabileceğini düşünmek istemiyorum. Hilmi survivor'un sonuna kadar kime ne terbiyesizlik yaptı?

son 3-4 kişi kaldılar ve duygu'nun çirkefliği bu raddeye getirdi. Hilmi'nin başka çirkin görüntüleri yoktur. Adamın sevinmesi bile naturel, takla atarak gülerek coşarak.

Turabiye bakalım ilk günden atarlı barzo. Ada'da başka sağlam adam olmayında ortalık turabi gibilerine kaldı.

• Survivor bu beyefendilik yarışması değil,hayatta kaldırmak için öldüreceksin,helal Turbo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

quote:

Orijinalden alıntı: Duglas

kafadan kontakmısınız arkadaşlar.bu kadar büyütmenize gerek yok.turabi birinci akepee ziynetii..fakir edebiyatı yaptıı... bizene beyler çok kasmış onu siyasete bile bulaşmış dötü poklu adamları boşverin.acun dönüyo köşeyi bizde yazdıklarımızla kalıyoruz.

Bir şekilde siyaseti bulaştırmak istiyorsun konuya, ama zerre kadar alakası yok. sadece provaketörlük yapıyorsuuz.

kardeş sizin kafadan sıkıntılarınızmı var ben diyorumki siyaseti yukarıda bulaştırmışlar turabiymiş oymuş buymuş yapmayın etmeyin köşeyi acun dönuyor diyorum.yaş kaç

• merakımdan bir bakıyım dedim konuya milletin başka derdi yok turabi haketti yok gökhan bu ne lan. üçkağıtçı acun bu kadar kişiyi birbirine düşürmüş helal olsun. valla bu oy atanların hepsine acıyorum salak gibi oylarının geçerli olduğunu sanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Turabi'nin kazanmasına üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Bir yandan kazandıktan sonra yaptığı saçma sapan hareketler ve en önemlisi kızların yanında yaptığı o terbiyesiz hareket var. Bir yandan da paraya cidden ihtiyacı var ve adada gerçekten çok iyi mücadele etti. E zaten bu saatten sonra bize de hayırlı olsun demek düşer.

terbiyesiz derken hangi hareketlerden bahsediyorsunuz sanırım kaçırdım oraları
  • TURBOOOOOOOOOOO TURRRRRABİİİİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neydi çocuğun adı ?
    acımtırak bişey gibi.. acümmü?ecunn mu? neyse
    dizisini seyrettik ama
    sonu hüsran oldu bence. anlayana..
  • paraya ihtiyacı var diyenlere gülüyorum. sanki 500 bin tl ile işyeri açıp işçi çalıştıracak faydalı bir şekilde kullanacak parayı. bu sebeple oy verenler vah vah size. taylanda orda burda barda diskoda yiyecek parayı. gelmiş paraya ihtiyacı vardı birinci olduğuna seviniyorum diyorsunuz.
  • turbo aldi helalll

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Orada adamlığa falan laf edilmedi, Bozok bunlara karaktersiz sıfatını uygun görürken çıtları çıkmıyordu karşılarında bayanı görünce "adamlığıma laf ettirmem" diye diye kızın (her ne kadar çirkef olsa da) üzerine yürüdüler. Hilmi zaten yarışmanın başından beri Murat'ın ekürisi konumundaydı yani ben anlamıyorum böyle hiçbir boka karışmayan adamlar nasıl karakterli oluyor ?
  • Ne çok turabiye seven varmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

dün kazananlar kaybetti.yiğit bütün bi sezon için turabi kalsın dedi.turabi hakaret etti ve yiğitin bütün bi sezonunu hiçe sayarak anlık korkaklıkla yiğit dedi.sonra beraberce yiğitin yüzüne bakarak gezmelere gittiler.dün oyunda kaybeden turabiydi.çünkü sembol devirme yok.neymiş hafızada kartları direk takmamış beklemiş.haticeye değil merveye bak.ona bakarak bu boş lafları çıkarırsak turabinin elinde neyi kalır direğinden başka.parkurlarda ahmet gökhan merveden fark yedi.ama sonuçta deviren turabiydi.ya da beceriksiz olanlar ünlülerdi ahmet dışında.turabinin parkur eforu berbat.anca bağırıyo.arkadan geldi aldı.akın sahra müge arkadan geldi aldı.yani dünkü oyunlarda turabiyi hiç bi şekilde başarılı çıkaramazsınız.ama turabi fanları da onun gibi dönekse başka.

sen yarış ve smste elen.hani adalet.şimdi büyük ihtimalle turabi alıcak.gökhan ve ünlülerin bütün herşeyi boşa gitti.böyle bi sistemde 3e1 finale adam çıkaran ünlüler sonucu net almalıydı.survivor deniliyo.doğasına aykırı bi sms sistemi var.ve bugün turabinin arkasında türlü türlü hakaret ettiği takımdaşları bile orada olucak.acun bunları izlettiricekmi.bakalım saf turabimizi nasıl karşılayacaklar arkadaşları.

ne ararsan ünlülerde vardı.takım oyunu nedir gösterildi.bireysel performans dersen o da fazlasıyla vardı.merveye herkes uyuz oluyo çünkü kız başına şu ana kadar inanılmaz işler yaptı.sonuçta herşeyi berbat eden bi sistem ve acun.turabinin son şakası belki de acuna olur.bi kağıt da ona yazar.hakaretler özlü sözler eşliğinde.

tutturulmuş tek başına oyun almış turabi.tek başına oyun aldı.çünkü diğer takım sembol devirmede beceriksiz.bunun güçle bi alakası yok.tek başına oyun alan bu ergen 2-0 dan kıza oyun veriyo.garip oyun zeka oyunu.ve garip oyun aynı zamanda hız ve güç oyunu.sen kararını çoktan vermişsin.oyunlar devam ediyo.önünde 1 ay 1.5 ay var.daha yarısı tamamlanmış.şampiyon turabi.çok dobra çocuk.son oyunlara baktığımızda turabi genelde yenilen taraf.merve kız olmasına rağmen güç anlamında başabaş mücadele veriyo.yetenek kısmı değişebiliyo.zeka oyunlarında ise kusursuz gibiydi.gökhan ise son oyunlarda direk finale çıkan tek isimdi genelde.sakat ahmete bile oyun veren turabi.bütün bunların hiç bir anlamı yok.aylar önce yaptığı geyiklerle ilerisi için kaderi oylarla yazılmış.

insanlar hakeden kazansın diye zırvalıyo.o adaya fit haliyle gelen sporcular ve yağlı bi şekilde gelen hayatında ne amatör ne prof spor yapmamış komedyen oyuncular var.en azından yapmış da olsa devam etmemiş insanlar.böyle bi kadro kuruyosun.reyting için tolgayı, o komedyen herifi ve nicelerini bunların arasına figüran diye koyuyosun.yarışmalarda kazanamayınca: ''haketmedi ki''.demek ki burda sms oylaması yapamazsın.sadece kim haketti diye de bakamazsın.olayların içine o adadaki genel tutum da girmeli.turabi haketti de gökhan haketmedimi.ne belirleyecek sembol oyunu koyarsan bil ki kazanan gönüllüler.bunu kim belirleyecek.ya adam gibi denk olucaktı kadrolar ve oynanan oyunlar ya da hakeden kazansın gibi saçmalıklar olmayacaktı.sms bunların da ötesinde saçmalık.diğer saçmalık da acunun ünlüleri dakka başı dağıtmasıydı.sonra gökhan başlarda niye iyi değil.şu niye böyle.işte ciddiyet yok ki.ne de olsa bölümlük çok da iyi para aldıkları söyleniyo.acun işin ünlüler tarafından bütün albenisini, heyecanını almasına rağmen ne yaptıysa ünlüler yine finale çıktılar büyük bi üstünlükle.bu şartlarda hakeden nasıl turabi.

dediğim gibi turabi arkadaşları ile yüzleşti ve rezil oldu.burda turabiseverler ise gerçekler karşısında inadına turabi dedi.5 se 10 20 ise 40 oy fazladan attı.durum ters tepti.olan bu saçma sistemde 3e1 finale adam sokan ünlülere ve samimiyetlerine oldu.acunun smslerde bi numara yapmadığı da ortaya çıktı.

merve gökhan hatta sakat ahmet oyun alıyo.özellikle düşürmeli güç oyunlarında.ama turabi tek başına oyun aldı.zekada merve gökhan alıyo.''turabi çok iyi mücadele ediyo tek başına sembol devirdi.''yani tamamiyle survivor bitmiş aylar öncesinden.şu anki yarışlar mücadeleler mühim değil.devam eden yarışmada 1 ay öncesinden şampiyon turabi sonunu getiremedi.oyunlarda grafiği yükselen ünlülerdi.açıkçası kazananlar kaybetti net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stefansalvatore -- 20 Haziran 2014; 12:06:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnarchistDeist

Bu adamın kazanması halkımızın zeka ve ahlak seviyesinin (özellikle % 50 nin) bir yansımasıdır bence

Yalnız bu bahsettiğin % 50 tek bir partiye oy veren % 50 ise zaten o kesim böyle programları çok izlemez ve cok düşük bir miktar hariç de kesiblikle oy kullanamaz. Bence bu bahsettiğiniz % 50 diger kesimi oluşuyor. Hani su Mustafa Kemal in askerleriyiz diye inlettikleri salonda aziz Yıldırım a oy verenlerin ve onu kötü şöhret sahibi değildir şeklinde kabul edenlerin kesimi....

• Turabi yarışma ilk başladığında büyük bir antipati toplamıştı zaten.Haklı olarak kimse sevmiyordu ben dahil.Ama sonradan Yiğit'in tamamen köşesine çekilmesi(Berna olayı) üzerine Turabi adeta Yiğit ile yer değiştirdi ve Sahra'yı en doğru zamanda sattı.Ardından konseyde 1. gelmesini çok iyi değerlendirdi ve bunu finale kadar sürdürmeyi başardı.

Ayrıca Tolga reyizin ne olursa olsun Turabi'yi desteklemesi ayrıca oy kazandırdı finalde Turabi'ye.Tolga'nın düşüşe geçmesiyle Turabi hem Tolga'nın hem Yiğit'in yarı oylarıyla ilerledi finale kadar.Gökhan,Akın ile aynı tarafa geçince kaybetmişti zaten yarışmayı.Akın düşüşe geçince ve smste Tolga'ya geçilince Akın ve tayfası sadece sayıca fazla kaldılar.Ama şampiyon olmaları imkansızdı ve olamadılar.Sürekli bu uyuz Merve'nin bahsettiği sayıca üstünlük bu sistemde bir işe yaramadı maalesef ve Turabi bir sms canavarına dönüştü.

Merve'nin zaten nasıl elenmediğini herkes biliyor.Finale kalması bile mucizeydi bu iticinin.Dün akşam düşüşünü görünce bastım kahkahayıNasıl güzel düşmüş uyuz,iticilik abidesi.

Edit:Ayrıca Acun'un atmalı oyunlar koyup Turabi'ye fırsat verdiğini inkar etmemek lazım.Turabi bunuda çok iyi şekilde değerlendirdi.Kısaca yarışma Turabi için Berna olayından sonra "on numara beş yıldız" gitti.Helal Turboooooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 20 Haziran 2014; 12:08:55 >

• 
Sayfa: önceki 17841785178617871788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.