Şimdi Ara

Survivor 2014 [Ana Konu] (1787. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.959
Cevap
140
Favori
837.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17851786178717881789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2014 [Ana Konu]

(En Son Oy Tarihi: 29.5.2024)
Giriş
  • Turbo Turabi kazandı ya güzel oldu bazılarına inat
  • The Raider T kullanıcısına yanıt
    Hocam şuradaki videonun başında gözüküyor. O bayrak ve 2 torbayla yaptığı şeyi karşı tarafa doğru sallıyor falan. Çok seviyesiz hareketler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLu3BLooD

Yetenek yarışmasında KÖPEĞİ birinci seçen bir milletin Turabi gibi birini şampiyon yapması çokta yadırganmaması geren bir olay...!!!!

tüm yarışma ve yüzlerce sayfalık bu konu tek bir cümlede ancak bu kadar güzel özetlenebilir
  • peki arkadaşlar formun anketinde de %55 gibi Turabi önde sonuç forum ile aynı çıktı . bende Turabi yi destekliyorum. Beni güldürdü eğlendirdi. Sözleride çok güzeldi. Gökhan Kazma gibi pardon keser miydi neydi işte iyi çocuk numarası yapmadı Merve tam anlamıyla gıcık öteci sevimsiz ve suratından öfke akan biri çok iticiydi yessss demesi aynı serenay bir bu iki... Bence herşey doğru sms lerde doğru noter huzurunda yapılan oylama ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duglas

quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

quote:

kafadan kontakmısınız arkadaşlar.bu kadar büyütmenize gerek yok.turabi birinci akepee ziynetii..fakir edebiyatı yaptıı... bizene beyler çok kasmış onu siyasete bile bulaşmış dötü poklu adamları boşverin.acun dönüyo köşeyi bizde yazdıklarımızla kalıyoruz.

Bir şekilde siyaseti bulaştırmak istiyorsun konuya, ama zerre kadar alakası yok. sadece provaketörlük yapıyorsuuz.

kardeş sizin kafadan sıkıntılarınızmı var ben diyorumki siyaseti yukarıda bulaştırmışlar turabiymiş oymuş buymuş yapmayın etmeyin köşeyi acun dönuyor diyorum.yaş kaç

sıkıntılıyım kardeş, ben bu sms'lere paralarımı harcadım. ben yarış başladıktan sonraki tüm smslerin dökümnünü istiyorum. para verip, dökümleri görmek bizim hukuki olarak talep etme hakkıımz olmalıdır.

• bende gökhanın birinci olmasını isterdim ama yapacak birşey yok .sonuçta karakterlerimzim tercihlerimize yön verir

Burda mesela Turabinin hareketlerini dogru bulan kendisi de hep o sekilde davranan , etrafındaki insanların da Turabi gibi olmasını isteyenler tabiki ona verecek.

Bizim gibi Gökhan'ın hareketlerini begenenler ve kendisi de Gökhan gibi davrananalar ise Gökhan'a oy verecek

Herhalde bu forumda veya tum oy verenlerde benim akrakterim aynı Gökhan gibi ama ben turabiye oy verdim diyen 1 kişi bile yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB_ArDa

Sanki Turabi'nin tarzını beğenmeyenler tam bir kültür elçisi. Geçin bu kibar efendi takılıyorum ayaklarını bileğinin hakkıyla kazandı.

finale çıkan 2 kişiden biri yarışarak çıktı biri 4 kişi içinde 3. olup(4.de sakat ahmet) sms ile çıktı ve birinci sms ile belirlerdi. Nasıl bi bilek hakkı bu?

Zaten acun sırf gönüller hemen elenmesin finaelde en az bi gönüllü olsun diye bütün parkur oyunlarının sonuna atmalı, kırmalı etaplar koyuyor. Saçma bi şekilde 2 ünlüyü gönüllü yapıyor filan, evet bileğinin hakkı kesin öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 20 Haziran 2014; 12:26:19 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kafadan kontakmısınız arkadaşlar.bu kadar büyütmenize gerek yok.turabi birinci akepee ziynetii..fakir edebiyatı yaptıı... bizene beyler çok kasmış onu siyasete bile bulaşmış dötü poklu adamları boşverin.acun dönüyo köşeyi bizde yazdıklarımızla kalıyoruz.

Bir şekilde siyaseti bulaştırmak istiyorsun konuya, ama zerre kadar alakası yok. sadece provaketörlük yapıyorsuuz.

kardeş sizin kafadan sıkıntılarınızmı var ben diyorumki siyaseti yukarıda bulaştırmışlar turabiymiş oymuş buymuş yapmayın etmeyin köşeyi acun dönuyor diyorum.yaş kaç

sıkıntılıyım kardeş, ben bu sms'lere paralarımı harcadım. ben yarış başladıktan sonraki tüm smslerin dökümnünü istiyorum. para verip, dökümleri görmek bizim hukuki olarak talep etme hakkıımz olmalıdır.

harca diyen olmadıki paşam, artık ilk sezondan anlamalıydın eleme işinde çakallıkların döndügünü sağlık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo_55

araba ödülünde acun turabiye annene en son ne hediye aldın diye sordu. turabinin verdiği cevap ise : "abi en son taylanttan dönerken timsah derisi çanta cüzdan almıştım" idi

Allah aşkına kaç taneniz timsah derisi çanta cüzdan aldınız. hangi anadolu insanı gariban almış.

Adam para biriktirir alir. Timsah derisi illa pahalimi olcak bunun cakmalarida var.
    Sadece timsah gorunumlude olabilir. Normal malzemedir belki.

çakması demiyor timsah derisi diyor.
  • Ülke gerçeklerini bir kez daha gördük.Bu ülkede hiçbir zaman efendilik kazanmaz gerçek hayatta da dikkat edin en çok saygı gösterilenler en psikopat olanlardır.

Adam Yiğit gibi bir delikanlıya bile it dedi köpek dedi ama survivorı kazandı daha da söylenecek birşey yok herhalde...
  • yıllar sonra turbi terbiyesiz-karektersiz biri olarak gökhan merve ahmet ise hırs efendilik adamlık dostluk gibi erdemlerle anılacaklar tıpkı 90 lı yıllar metin ali feyyaz gibi 3 lü oldular adaleti olsaydı adı yalan dünya olmazdı..
  • onsos1100 O kullanıcısına yanıt
    Doğru o % 50lik kesim bilim, teknoloji programları ve belgesel dışında televizyon izlemezler. Çok zekidirler çünkü .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık ya yiğit de kazanabilirdi bu yarışmayı. döneğin gölgesi altında ezildi. mesafesini koruyup tavır alsa bugün yiğit şampiyondu.
  • yiğitte biraz adamlık olsa akşam bernadan özür dilerdi ama yapmadı kız onun yüzünden gitti. turbinin karşısında dik dururdu ama onuda yapmadı bu yarışmanın ne sms nede yemek olayına kimse inanmıyor sonraki yarışmalarında bunun üstünde dururlar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

yazık ya yiğit de kazanabilirdi bu yarışmayı. döneğin gölgesi altında ezildi. mesafesini koruyup tavır alsa bugün yiğit şampiyondu.

Aynen Yiğit başlarda favoriydi zaten.Ama sonradan dediğin gibi bozdu.

Dün akşam konuşmaları ayrı bir fiyaskoydu zaten.Kız ona ne diyor bu hala haklı olduğumu düşünüyorum diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senturk041

peki arkadaşlar formun anketinde de %55 gibi Turabi önde sonuç forum ile aynı çıktı . bende Turabi yi destekliyorum. Beni güldürdü eğlendirdi. Sözleride çok güzeldi. Gökhan Kazma gibi pardon keser miydi neydi işte iyi çocuk numarası yapmadı Merve tam anlamıyla gıcık öteci sevimsiz ve suratından öfke akan biri çok iticiydi yessss demesi aynı serenay bir bu iki... Bence herşey doğru sms lerde doğru noter huzurunda yapılan oylama ....

Gökhan'ı tanımadığın belli adam ünlü olmadan öncede lisedeykende herzaman efendi biriydi.ayrıca 5-6yıl yan komsumuzdu bugüne kadar kimseyle ne kavga ettiğini ne ters bir şey söylediğini gördü.oyüzden herkes turabi gibi yüzüne gülen kameralara karşı milletin arkadaşından atıp tutan biri değil

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

yiğitte biraz adamlık olsa akşam bernadan özür dilerdi ama yapmadı kız onun yüzünden gitti. turbinin karşısında dik dururdu ama onuda yapmadı bu yarışmanın ne sms nede yemek olayına kimse inanmıyor sonraki yarışmalarında bunun üstünde dururlar artık.

Adam sirf sms olayi icin 400 kisilik ekibi o adada besliyor , el insaf . Aclik olayi da zaten bircok kisi kuserek ayriliyoryarismada eellerine koz vermis olurdu yemek verse. Gecen sene yeterince net cevap verildi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi turabi mi çok karakterli? sadece hilmi örneği yok, hasan var, nihat var, doğukan var bunlar ney? Hilmi 1 terbiyesiz ise turabi 10 terbiyesiz, bu çok net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 20 Haziran 2014; 12:37:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F7 Phoenix

KAZANMA - KAYBETME
    Turabi:
    Ahmet 37 - 25
    Akın 4 - 8
    Gökhan 39-35
    İsmail 8-7
    Merve 15-9
    Tolga 30-11

Gökhan:
    Ahmet 2-1
    Akın 19-11
    Ekrem 1-1
    Ertunga 8-7
    Mert 10-3
    Merve 12-2
    Sahra 7-2
    Turabi 35-39
    Yiğit 32-33

Ben gökhanı destekliyorum fakat gökhanın oyunlardaki performansı turabiden kötüydü.

Survivorun başında gönüller patır patır elenip geri düşünce önce turabi maç kazandırsın diye sadece parkur yapmaya başladılar. Yine toplanmadı ünlülerden 2 kişiyi geçirdiler(ne alaka) Sonlara doğru baktılar turabi bütün parkurlarda ahmet ve gökhanın gerisinde, yakalasın diye her parkur oyunun sonuna atıp kırmalı finaller koydular. Bu kadar iyi bi yarışmacı olsa son 4 içinde birinci olur öyle çıkardı finale o zaman haketti derdim. Merve gibi 30 iqlu kıza ezber oyununda yenildi utanmasa sakat ahmet e yenilip 4. olucaktı. Bi smsle finale çıktı bi smsle de birinci oldu.

Şu yarışmada adalet en son survivor türkiye yunanistan da vardı ondan sonra acun paranın smsden geçtiğini anladı ve yarışmadan daha fazla para kazanmak için istediğini eletti istediğini finalist yaptı istediğinin de kazanmasını sağladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 20 Haziran 2014; 12:43:53 >

• 
Sayfa: önceki 17851786178717881789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.