Şimdi Ara

Survivor 2014 [Ana Konu] (1785. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35.959
Cevap
140
Favori
837.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17831784178517861787
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2014 [Ana Konu]

(En Son Oy Tarihi: 29.5.2024)
Giriş
  • bir sezonu daha bitirdik beyler.Yazın güzel geçmesi dileğiyle..ALLstar sayfası ne zaman açılcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mancolog -- 20 Haziran 2014; 10:36:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent 73

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Turabi'yi destekleyen zihniyet = Akp'ye oy veren zihniyet

en doğru yorum...yani yobaz zihniyeti kazandı!!!..efendilik mefendilik kazanmaz bu ülkede!!

+1903'ün parantez karesi
  • Finalin sadece sms ile olması,finale çıkacak bir kişininde sms ile belirlenmesi çok ama çok saçma.kazanan arkadaş gerçekten performans olarak haketti ama bu survivor değil mi ? bir hata seni finalden uzaklaştırır,aç bırakır,elenmene yol açar.Yani kısaca HAYATTA KALAMAZSIN.ama Turabi 2 oylama ile HAYATTA KALIP(ŞAMPİYON) oluyor bu çok saçma.seneye tv8'de şu formatta oturtmalar yapmazsa sadece reyting kaygısı yüzünden saldırgan turabi,sahra gibi tipleri oyun dışı bırakamıyorsa çok net gençlerden alacağını reytingler iyice öpülecek.zaten şu reyting sistemi bir yenilense digiturk,d smart ve internet üzerinden izlemeler ile belirlenmeye başlasa her şey daha keyifli olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drtsubasa

quote:

Orijinalden alıntı: bulent 73

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Turabi'yi destekleyen zihniyet = Akp'ye oy veren zihniyet

en doğru yorum...yani yobaz zihniyeti kazandı!!!..efendilik mefendilik kazanmaz bu ülkede!!

+1903'ün parantez karesi

+1905

Sms ile eleme ve birinci secimide bence yanlış bir uygulama. Yap baba gibi final parkuru. Oynasın ikisi bileğinin hakkıyla kazansın. Veya bugune kadar iki finalistin arasında oynanan oyunlarda en cok kim kazandıysa o bi adım önde başlasın oylamaya. Gerçi oylamayada inanmıyorum kesin Acun ayarlıyodur

• Kim ne derse desin arkadaş aslanım Turabi be Bileğinin hakkıyla aldı. Ünlü de oldu Turbooooooooooooooo !
  • Selamunaleyküm hayırlı cumalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valanis

quote:

Orijinalden alıntı: leronamso

quote:

Orijinalden alıntı: Valanis

Adadaki herkez kazanabilirdi ama turabi denen şahsiyet kazanmamalıydı baştan beri iki yüzlü biriydi bence bazı şahıslar dobra diyor ama ben hiç dobralık görmedim hep saygısızlık akıyordu adamda her türlü nane vardı, ve turabi finale bileğinin hakkıyla çıkmadı turabi'yi merve son oyunda eledi ama sonuçta sms de kaybetti merve, kazanan turabi oldu, bazıları turabi kazandı geyikleri yapıyor bende onlara şunu soruyorum siz ne kazandınız ? kazandığınız hiç bir şey yok, kaybettiğiniz bir şey de yok tabiki de oy atmadıysanız .., Şimdi diyeceksiniz ki sonuçta bir yarışmaydı fazla büyütmenin anlamı ne ? Hiç bir anlamı yok.. survivor'ında hiç bir anlamı yok bu saatten sonra evet başından beri izlemesemde survivorun ortalarında izlemeye başlamış biri olarak tuttuğum kişi gökhan'dı başta sadece hal ve hareketleri düzgün diye tutuyordum sonra oyunlardaki performansı da çok iyiydi ve diğer tarafa bakıyom turabi sırf gariban ayaklarına yatıp halka oynaması diğer yarışmacılara karşı hal ve hareketleri bu örnekler çoğaltılabilir bunu izleyen görmüyorsa artık sözün bittiği yer zaten burasıdır o yüzden dedim ya bu yazdıklarım turabiyi destekeleyenler için bir şey ifade etmiycek ben sadece türk halkının turabi denen bir şahsiyete kanıp halkın duygularını sömürmesine yanıyorum başka birşey için üzüldüğüm yok yani banane kim kazanırsa kazansın umrumda mı sanki ödülü ben mi alıcam, sadece şunu sormak istedim, turabiyi niçin desteklediniz ?
    a -) Akıl yaşınız yetersiz fazla düşünme kabiliyetine sahip değilsiniz o yüzden
    b -) Turabi beni eğlendiriyor çünkü yaptığı hareketler, hakaretler tam karakterime uygun düşüyor .
    c -) Anadolu çocuğu iyi fakir edebiyatı yapıp kanıma girdiği için.
    d -) Oyunlarda performansı çok iyi ve hakedenin o olduğunu düşündüğün için (merve 2-0'dan 3-2 yaptı performans üst düzey).
    e -) Hepsi.

Bu cevaplar turabiye oy atanlar ve destekcileri için bir hakaret niteliği taşımıyor sadece bir gözlemci olarak soruyorum çünkü bu adamın ne gibi bir mizahı vardı da biz göremedik ?
    Bazı arkadaşlar diyor illa birini tutmak için sebeb mi gerekiyor diyor, istediğini tutabilir ama sms kullanıp bu adama oy atıyorsa yazık.. Ben zaten hiç oy kullanmadım ama izlediğim yarışmanın da hakedenin kazanmasını isterdim benim yorumlamam bu kadar..

d şıkkını eleştirmek istiyorum. survivor da son oyunda 3-2 merveye yenilmiş olabilir. ama bu onun başarısız olduğu anlamına gelmez. bu sonuçta bir zeka oyunu , zekası iyi olan kazanır iş biter. hiç ama hiç finalist olmayı haketmeyen birisi(atıyorum tolga) o şekilde tüm sembolleri 5 sn içerisinde ezberleyip finalist olsaydı sizin gözünüzde tolga mı survivor olacaktı. olaya genel olarak bakmak gerek ki bence genel olarak baktığımızda o adadaki en başarılı yarışmacı turabiydi.
    ünlüler ertunga, yiğit, ekrem gibi isimlerden puan alırken, turabi gökhan,ahmet,akın gibi isimlerden puan aldı. o yüzden o şu yüzdeyle oyunlarda birinci olmuş, şu şukadar yarış kazanmış olayını geçin. rakibin aynı olmadığı yarışlarda bu tarz hesapların yapılması matematiğe haykırı.

ki bence geçen haftaki paris oyununda efsanevi bir performans sergiledi, her yiğidin harcı değildir tek başına koca takımı sırtlayıp 8 de 8 yapıp tek başına oyun kazandırmak. diyeceksiniz ki atışları iyi, kardeşim birisi de çıkıp demez ki bu mereti 8 de 8 yapmak sadece atış becerisinden kaynaklı değil. bu konunun arkasındaki psikolojik etmenlere sadece girsek içerisinden çıkamayız. 1 oyun versen ödül gidecek, bunun heyecanıyla o atışları yapmak dahi kolay değil.

evet, karakteri düzgün olmayabilir, evet şov yapmış da olabilir. ama kimse hakkını yemesin arkadaş, adam başarısız değildi çünkü.

Merve 2-0 dan 3-2 yaptığı oyunu hatırlarsan turabi başlarda çok iyiydi merve ise çok kötüydü sonra ise 3-2 yaptı yani ilk oyunlarda turabi merveyi rahat almıştı iki kere,merve sonradan zeka fışkırması geçirmiş ki turabiyi yenmiş buda güzel mantık mış, bunu zeka ile bağdaştırdın ya çok süper, hafıza oyunuydu ve de zekayla alakası yok neyse turabinin genel performansına gelecek olursak 8 maç aldığı galibiyette top atışlarını çok iyi yaptı kabul ama zaten ünlülerin bu top işlerinde beceriksiz olduğu her parkur belli topları yapamıyor adamlar bu da onları performans açısından kötü yapmaz senin bakış açınla, gökhan bence performans olarak turabi den daha iyi tüm parkurlar da önde geliyor bir tek o top atışlarını zor yapıyor, turabinin yaşadığı psikolojik sürecleri ünlüler de yaşıyor birde tolga örneğin de çok komik böyle bir şey nasıl çıkarabildin oradan anlamadım tolga zaten en çok gönüllülerin işine geldi adam oynadığı her oyun yeniliyordu son haftalar, benim başarı sıram şöyle:

1-gökhan
    2-merve
    3-turabi
    4-ahmet

Bu başarı sıralaması senin için farklı olabilir ama ben taraflı bakmıyorum olaya baksaydım ahmeti birinci yazardım adam herşeyiyle iyiydi güç ve hız olarak sakat olmasaydı ödülü alabilirmiydi tabi alamazdı ama performans olarak en iyisi o olurdu, merveyi hiç sevmem gereksiz yere bağırmaları ama kız hakediyor hırslı... ünlüler için ertunga,yiğit,ekrem gibi isimlerden puan alırken demişsin gönüllüler de armut toplamıyor du ya o zamanlar yiğit hiç de kötü bir rakip değil di onun da hakkını yemeyin turabiyle yarışır şekilde oynadı hatta daha da fazlasını yaptı son haftalar kötüydü.Ünlülerden tolga faktörünüde unutma adam son haftalar oynamasa daha iyiydi hiç aldığı puan yoktu nerdeyse,

Zeka oyunu derken hafıza oyunu demek istedim. Ayrica turabi ilk haftalarda atışlarda iyi değildi. Heyecanina yenilip bir cok oyunda sonunda veriyordu oyunu. Ama sizin gibiler sadece son haftalari görüp ona göre yorum yapiyorlar. Benim demek istediğim bu işlere genel olarak bakın, bütün olarak bakın. Mesela survivor un ilk yarisinda gökhanin 1. Olmasini deştekleyecek bir performansı yoktu.
    Bir geriye dönüp bak bakalım gönüllülerin kaç tane sîrf atışları yapamadığı için kaybettikleri oyun var.
    Buradakilerin hepsi sadece son bikaç haftayla sınırlandırmış kendisini. BU çok yanlış.

E hadi hepsini hepsini geçtim, kardeşim bu oyunlari belirleyen turabi mi ?
    Kendisi mi diyor acuna abi sonuna atış kpy da hepsini yeneyim diye ?

Adamlarin önüne aylarca parkur koyup, oynayin diyorlar. Ve bu oranlara göre turabi 1. Ve haketmedigini kim soylerse yanlış yapar.
    Tolga dediğin adam son oyunlarinda kaç kere oyun oynadi ki ? Kafasina gore oynadi hep. Dun kendisi bile canli yayinda acikladi ben elenmek icin oynamadim savaşmadim dedi.
    Turabi ayrica çok aşırı performans düşüklüğü yaşadı, kondüsyonu yarışmaya yetmedi. Survivor un ilk yarısında parkurda ne ahmet tanıyordu ne de gökhan.
    Benim demek istedigim başarılı adamların arkasından, haketmedi yorumlariyla gelmeyin buraya. Helal olsun, savaştı kazandı. Survivor bir bütündür, yetenek hız güç yetenek ve güçte kimse ondan daha iyi degildi. Hız konusinda son haftalarda biraz geride kalmış olabilir. Ama bu onu başarısız hic yapmaz. Bi geriye donup bakin ya agirlik kaldirilma oyununda gonullulerdeki herkese yenilen, o kalın çubuğu itleme oyununda herkese yenilen gokhan , gelmiş burada 2. Oldu. Bir de birinci olmalıydı diyenler var. Yazık.

Bu arada ben sadece performans acisindan konuşuyorum.

Edit: onceki mesajda yanlışlıkla yiğit demişim. :) Yiğiti ben de severim, o da başarılıydı. Orada bahsetmek istediğim kişi o küpeli elemandı. Adı şimdi aklıma gelmiyor.
    Diğer takda ise, tolga zaten kotu bir oyuncu degildi. Havuz oyunu, güç ve yetenek oyunlarinda gercekten iyiydi. Parkurda da fena degildi. Ama son gidecegi zamanlarda saldı kendini sadece.
    İsmail baki de ilk oyunda gögsunu bir çarpti en az 1.5 ay oynamadi. Forumda herkes uyuz oluyordu. Ondan da hic faydalanamadilar.
    Yani gonullulerin yariştiklari hep dişli rakiplerdi(erkekler icin konuşuyorum)
    Ünlülerin rakiplerinin ise çoğu boş beleş insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leronamso -- 20 Haziran 2014; 11:23:01 >

• Noldu anti Turabiciler kazandı mı turabi?? ekrana böm böm baktınız mı?????? Adam belki size göre karaktersiz belki geçmişi striptiz falan ama en iyi survivor olmayı hak eden tek kişi oydu....
  • Köylü turabi , masum çocuk turabi , hep hor görülmüş turabi acaba öylemi yoksa kameralara oynayan turabimi ? Taylandda dövüş eğitimi almış , pariste halası var ben hiç biyer görmedim der o kadar para kazanır demet akalının klibinde oynar turabının 5 tane t-shirt i var der terbiyesiz terbiyesiz hareketler sergileyip insanların arkasından konuşur striptiz yapar ve utanmadan ailesinin desteklemediğini söyler kusura bakmayın ama bizim milletimiz çok saf çoook
  • Bu ne arkadaş konuya yazan 10 kişiden 9'u Turabi'yi sevmiyor ama forum anketinde bile Turani önde ben ne anladım bu işten

• Bir canım var bende dursun, sen gibiler eksik olsun.
    Hayat ne güzel, oh ne ala. En kötü günümüz böyle olsun!!!
  • Kaç aydır şu boş yarışmanın konusu popüler konularda ya hayret .

İlk Survivorın tamamını 2. yi kısmen şu sonuncusunuda bir kaç bölümü 10 15 dk izledim.Turabinin ne mal olduğu az çok belli.Ona buna sataşmalar yarışmayı kazanınca karşı tarafı kışkırtıcı hareketleri ve sözleri bir de bunu sözde halkın desteklemesi (sms olayına açıkcası inanmıyorum acun kim derse o kazanıyor)

Turabinin neresinden tutsan elinde kalıyor.Yok fakirmiş bilmemneymiş hiç sanmıyorum gariban olduğunu gariban adam mağrur olur suskun olur çirkef olup herkese saldırmaz.Siyasetle bağdaştırmak istemiyorum ama memleketin insanı kabadayı sert seviyor onu seveni değil onu azarlayanı laf sokanını muhtaç bırakanını seviyor.Mazoşist bir toplumuz vesselam

Ayrıca hayırlı uğurlu olsun 500 bini güle güle harcasın ama yok hakkıyla kazandı yok şöyle böyle demeyin.Kazandı çünkü çirkeflik yaptı ona buna saldırdı dikkat çekti reyting yaptı başkada bi açıklaması yok...

Sevgili acun bey reyting istiyorsanız bu yarışmayı getirin http://www.sxfactor.com/
    Erkek nüfusumuzun %99 u bu programı takip eder.Tabii yayınlamak yermi bilinmez

Çok şükür bugüne bir boş sıkıcı survivor macerası daha bitti.Yenisini en uzun zamanda görmek dileğiyle.

• Geçen yıl şampiyon olan Hilmicem çok mu karakterliydi ?
    Adam bir bayanın üzerine yürüyüp, tehdit etti lan. Kendisine abilik yapan, karnını doyuran adamı da iki dakikada sattı. Bozok bunların bir kulağından çekmediği kalmıştı ama bayana yaptığı atarı Bozok'a yapamadı. Çocuk ada hayatında ya uyuyor ya da Murat ile "kazanacağız" muhabbeti yapıyordu. Ortaya bir karakter mi koydu bu adam ?
    Karakteri kriter alıyorsunuz ama Derya gibi, Hilmi gibi sesi soluğu çıkmayan adamlar şampiyon olur. Sessiz kalıp, hiçbir boka karışmayan adamlar mı karakterli oluyor ben anlamıyorum ki.
  • Hırbo Turabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

Turabi bi Taner Tolga Tarlacı değil ondan Turabi'yi hiç sevemedim onun özentisi gibi geliyor bana, ah 3T nerelerdesin auuuu yeah

http://www.acunn.com/video/survivor/taner-agacta-kaldi/1044

Hele buradaki ağaçta kalışı

• Şimdi bu sene nasıl oluyorsa Turabi denen şahıs kazandıysa, bundan sonrak survivor yarışmalarının ve yarımacıların hal, tavır ve söylemlerini düşünebilyormusunuz?

1) Durmadan fakir - fukura edebiyatı başlayacak.

2) el, kol hareketleri serbest.

3) keserim, döverim, çakarım, gömerim söylemleri serbest.

4) el,kol hareketleri ile cinsel ve argo hareketler serbest.

5) erkeklği sorgulama, aşağilama, serbest.

kısaca, kazanmak için nasıl bir yol izlediğin ve onun uğruna bizim örf ve adetlerimizi yerle bir etmek serbest.

çok saol, acunn medya. bir halı saha maçını hak ettiniz.
  • kafadan kontakmısınız arkadaşlar.bu kadar büyütmenize gerek yok.turabi birinci akepee ziynetii..fakir edebiyatı yaptıı... bizene beyler çok kasmış onu siyasete bile bulaşmış dötü poklu adamları boşverin.acun dönüyo köşeyi bizde yazdıklarımızla kalıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 20 Haziran 2014; 11:24:40 >
  • webislander W kullanıcısına yanıt
    turabi isim yazarken kendi arkadaşların yaptığı hakaretleri oyun kazandıktan sonra kaybeden kişilere yaptığı hareketleri görmediniz sanırım kişinin yüzüne takımız kardeşim deyip arkasından it kopuk demek onca ona yaraşır merve bile ondan delikanlı harbi kız şimdi turbi acunun kanatları altına girmezse önümüzdeki dönemde görürsünüz pisliklerini acur zaten yeteneksizsinizden alıp kafasında zaten birinci yapmaktı zihniyeti o yarışmaya giren bi şekilde zirveye çıkar msjı tıpkı kaanı sürekli heryerde öne çıkarması gibi..
  • Sanki Turabi'nin tarzını beğenmeyenler tam bir kültür elçisi. Geçin bu kibar efendi takılıyorum ayaklarını bileğinin hakkıyla kazandı.
  • Ben en çok ona gülüyorum kardeş. Demek ki Türkiye'deki herkes Mert gibi
    Karakter, karakter diyen adamlar da zamanında Derya'yı şampiyon yapmış. Nasıl bir karakter anlayışları var ise artık.
    Amerikan Survivor'ını genellikle Turabi gibi tuttuğunu koparan tipler kazanıyor, evlenme programı sanki karaktere bakıyor herifler.

Gökhan Keser için de iyi oldu bu. O sesle müzik piyasasında tutunacağı yoktu, Sıla'nın itelemeleriyle bir yere kadar gelmişti. Survivor ile birlikte kariyeri yükselişe geçebilir.
  • 
Sayfa: önceki 17831784178517861787
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.