Şimdi Ara

Survivor 2016 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112.522
Cevap
135
Favori
1.602.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2016

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2024)
Giriş
  • Gözler Sahra'yı arıyor Acun kesinlikle All-star 2 gibi bir proje gerçekleştirmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihal'i tutuyorum bu sene
  • ne zaferinden bahsediyorsun sen savaşla aşkı karıştırmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrea Pirlo

Yerimizi alalım bizde
    Tanıdık çok fazla yok ama tanırız inşallah ,Nihal ve Yattara'yı tanıyorum. Nihal favorim ama kızları tanıdıkça değişebilir favorim Ütopya izlemediğim için Semih ve Serkan olayını bilmiyorum. Bilen biri aydınlatabilir mi beni

Semih oranın yüz karasıydı. Canlı yayında sevgilisinin kucagında uzanırken mast yaptı. Rtük ceza bile vermedi.
    Sürekli herkese hakaret ederdi, büyük küçük dinlemezdi.

Serkansa aylarca birlikte geldiği takım arkadaşlarının arkasından iş çevirdi bikaç arkadaşını örgütleyerek takım lideri olmaya calıştı, notlaştı gizlice. sonra notlar ortaya cıktı ve o hafta elendi.

Ama ben gene de serkanı tutuyorum.

Ütopyayı bana sorun arkadaşlar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utopiaa -- 7 Şubat 2016; 12:16:59 >

• Beklenen gün geldi sonunda.

Bu senenin en güzel yanı All-star'ın aksine yeni yarışmacılar olduğu için kimin nasıl performans göstereceğini veya nasıl karakterde olduklarını bilmiyoruz. Bunu izlemek güzel olacak.

En çok merak ettiğim şey ise bu konu geçen sene ki kadar tutacak mı ? Umarım kalabalık oluruz,yoksa tadı çıkmıyor.

• RİO MRV gelmesin beyler dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

HAZIR MIYIZ???

"İKİSİ DE ÇOK HIZLI"

"DOMINIKTE MUHTEŞEM MÜCADELE"

"BIRINCIYI ATTI IKINCIYI ATAMADI"

"SURVIVORDA YAŞAM SAVAŞI VERIYOLAR"

"EVET YENİ BİR KURAL VAR, BUNU DAHA ÖNCEDEN YARIŞMACILARA SÖYLEMİŞTİK AMA SEYİRCILERIMIZ YENI ÖĞRENİYOR"

"VEE MUHTEŞEM ÖDÜLÜNÜZ SİMİT SARAYINDAN GELİYOR"

"AYNI HATAYI TEKRARLARSAN YARIŞMADAN DİSKALİFİYE EDİLECEKSİN"

👍👍👍👍

• B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Benimle aynı fikirde olan birini görmek güzel.Burada çoğu kişi Semih reis semih reis diyor nasıl destekliyorlar anlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • utopiaa U kullanıcısına yanıt
    Aslında hep Harunun yüzünden oldu o ona not yazdığında hemen Tuncaya söyleseydi keşke.Ama hatasını kabul ediyor bende Serkanı destekliyorum.

• Gereksiz buldum oldukça.

• Bu sene inş adam gibi balık tutarlar ya
  • Semih reise bak be hey yavrum avatar mış kaan mış serkan mış hepsini alt eder onemlı olan o kaslar degil 1 hafta sonra anıl gıbı soncek zaten onemlı olan sms gucu semih reisi 1. Yapacagız hakkını yine yedirtmeyiz reisi yalnız bırakmıycaz

• quote:

Orijinalden alıntı: MAE11

Semih kaç saattir TT de be bu arada yukarda birisi semihin ergen fanlari demiş ya guluyorum sadece azcık utopyayi izlese görürdü fanlarının yaş ortalamasini

Bahsedilen ergenlik doğum tarihi ile alakalı değil.. Anlayana...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semihciler burada mi

• semih kadar ayar olduğum biri yok.Yine cok kavga çıkaracaktır belkide turabi stili davranacaktir
  • ATAMIYOOOO ATAMADIIIII
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

ATAMIYOOOO ATAMADIIIII

HIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAĞĞĞĞĞHHHHHHHHHH

• Semih reisiniz yemek yapamaz ev yapamaz balık tutamaz oyunlarda bişe yapamaz neymiş kas önemli değilmiş

• ister reis deyin ister küfür edin yarışma izlenecekse % 90 aslan payi Semih'in büyük kitle semih fan ve anti semihciler olacak ilerleyen zamanda yani kısaca yarışmanın reyting yükü olacak semih tarzi karakterlere tarafsiz bakamazsin ya seversin ya soversin uç karakterlerde ortası yoktur dediğim gibi her sene reyting yükünü biri ceker bu sene semihte sira arada sirada yilmazla nihal yardimci olur cok entrika döner

ek olarak bu üçü dışında iyi yarisan biri siyrilip şampiyon olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 7 Şubat 2016; 14:20:56 >
  • Semih'i hiç sevmem ancak Turabi ile alakası yok bu adamın. Turabi'den daha zeki, eğitimli ve daha düzgün bir diksiyona sahip.

Turabi çok enteresan bir karakter mi? Hayır. Sokağa çıkın Turabi gibi en az 10 tanesini görürsünüz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.