Şimdi Ara

Survivor 2016 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112.522
Cevap
135
Favori
1.602.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2016

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2024)
Giriş
    SERKANCİLARA BİR GÖVDE GÖSTERİSİ YAPALİM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih diyenler takla atarak artilasin

• utopiaa U kullanıcısına yanıt
    Oylama sistemi sizin lehinizeydi sadece SMS olsa 2 kat fark atardik

• Her yıl olduğu gibi klasik gelişmiş kesim geldi yine geçen yılda bu forumda bi tane turabici yoktu o kazandı yarışmayı sonra ergen fanlari sayesinde kazandi diyorlar bu kadar zorunuza gidiyorsa o zaman izlemeyin yarışmayı arkadaş madem bu yarışmada adalet yok sizde izleyerek reytinglerde katkı sağlamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teddy Death 1 -- 7 Şubat 2016; 13:55:30 >
  • Semih düştü semih düştü semih yine düştü.Semih yine kaybetti. -ÇOK YAKINDA-

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ütopya'da Semih'in cezasını Tuncay KES'ti, Survivor'da canını Serkan ErCAN alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanzicigenç

Oylama sistemi sizin lehinizeydi sadece SMS olsa 2 kat fark atardik

Hacım sonuca baksana sen. Kazandık mı kazandık. Hadi şimdi yallah :D
  • Büyük ihtimal survivoru Semih kazanmayacaktır. Ütopyadaki gibi yapılır serkan kazanir kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: temhemrime

Benimle aynı fikirde olan birini görmek güzel.Burada çoğu kişi Semih reis semih reis diyor nasıl destekliyorlar anlamıyorum.

Aslında Semih'i desteklemeyen çok kişi var ama gelip burada mesaj atıp ergenlerle muhatap olmak istemiyorlar. Abuk subuk tartışma çıkarmaya çalışıyorlar. Aslında bende yazmayacaktım ama yazdım işte.. Bakalım bugün yarışma başlıyor neler olacak ama Semih den hiç umudum yok, iyi güleceğiz haline :) mangal yok, uşaklık yapan Murat yok.. Kısacası Semih çok zorlanacak.
  • semih in arkasında en azından başlangıçta bir sms desteği olacak. semih muhtemelen ilk fırsatta gönüllüler arasında bir zıtlaşma ve grup içinde ayrılma olayına girecek. bu izleyiciyi semih e karşı olumsuz düşünmeye yöneltebilir.. semihe aç kalmak zor gelecktir. ütopyadaki konuşkanlık veya liderlik haller survivordai bir miktar geriye gidecek. şahsi fikrim semih in finali göremeyeceği yönünde. net bir şey söylemek zor ama muhtemelen 10-12. hafta civarlarında elenir gibi düşünüyorum. tembel ve oyunlarda başarısız bir tip aç kalınca enerjisi de düşünce izleyicinin gözünden de bir süre sonra düşüyor.
  • 10 Haziran da Euro 2016 başlıyor.

Türkiyenin de bu turnuvaya katıldığını dusundugumuzde Türkiye'yi zaten geçtim diger ülkelerin maçları da acayip izlenir. E zaten Acun'da Futbol hastası oldugu icin mutlaka yerinde izleyecektir Turnuvayı.

Bu sebeple yarışmanın bu sene erken biteceğini düşünüyorum. Zaten bu sene normalden daha erken basladi Survivor. Erken de bitecektir.

• B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Tamda benim düşüncelerim kesinlikle katılıyorum.

• Hangi günler olacağı belli değil dimi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anche kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam. 20 yarışmacı var. ilk hafta elenme olmasa 17- 18 haftada sonuçlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

10 Haziran da Euro 2016 başlıyor.

Türkiyenin de bu turnuvaya katıldığını dusundugumuzde Türkiye'yi zaten geçtim diger ülkelerin maçları da acayip izlenir. E zaten Acun'da Futbol hastası oldugu icin mutlaka yerinde izleyecektir Turnuvayı.

Bu sebeple yarışmanın bu sene erken biteceğini düşünüyorum. Zaten bu sene normalden daha erken basladi Survivor. Erken de bitecektir.

Acun bununla ilgili kesin ödül yapar.

• semih enteresan adamdır ben onu hiç kimseye benzetemiyorum..ütopya'yı canlı izleyenler bilir adamın hiç susmadan 12 saat konuştuğu milleti bezdirdiği insanların artık kaçmak için yer aradığı izleyenlerin bile sinirden beyninin yandığı birisidir..kendisini ütopyadan hiç sevmezdim ama dendiği gibi açlığı asla sorun etmeyecektir..oyunlarda da başarılı olacağını düşünüyorum bu adam canı istediğinde bişiler yapar yani ötü zorlarsa herkesle kafa kafaya yarışır..
  • usa survivor beraber takip ettigimiz bir ekip vardı gecen sene buradaysaniz ses verin o da 30 martta başlıyor onada ayri bir konu acariz gereksiz mesajlar bölümünde

• Ünlüler'i Serkan-Atakan taşıyacak gibi. Gönüllüler takımı dışarıdan biraz daha güçlü gözüküyor. Büyük ihtimalle yeni oyuncuyu Ünlüler, dokunulmazlığı Gönüllüler kazanır. Bu sayede 1 kötü gidip 1 iyi gelir. Takımlar eşitlenir.
  • Serkan inci nasıl olmaz ya o kadar oy verdik

• Ya şu 4 kişi playcarddan mı ki bence öyledir.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.