Şimdi Ara

Survivor 2016 (5620. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112.522
Cevap
135
Favori
1.602.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56185619562056215622
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2016

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2024)
Giriş
  • Atakan annesi ile ilgili bir şeyler konuştu mu arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SenJi kullanıcısına yanıt
    Adam Ezgi'yi kardeşime benzetiyorum diyor, siz halen daha evlendirme peşindesiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuğs@n

ALAÇATI ASLANININ kaybetmesine o kadar üzülmüşsün ki herkesi karıştırıyorsun

velhasıl yattara ve nagihan reisi destekledim, atakan kötünün iyisiydi, iyi ki kazandı atakan 500bin,nagihan reis 100binlik arabayı kaptı

vesselam son dolmuş kalkıyor haydi alaçatı aslanı şimdi sörf zamanı

ALAÇATI ASLANI

Survivor 2016

Semihçi olduğundan utanmana gerek yok.
    Kıyamam.
    Şimdi uğraşır atardım ama cidden değmezsin.
    Serkay sevgilisinin yanında villasında meyve suyunu hüpletirken sende kendi egonu tatmin et.

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Adam Ezgi'yi kardeşime benzetiyorum diyor, siz halen daha evlendirme peşindesiniz

Bi ümit bizde yazıyoruz Atakan tam kütük kardeşim ne arkadaş. Kız sana nasıl bakıyor gör herif.
  • Demek ki önümüzdeki sene allstar olmayacak Göz6'dan 2 kişi alınacağına göre. Yine normal ünlüler gönüllüler olacak. Semih Ütopya'dan gelip güzel bir kitle yaratınca Acun bu fırsatı kaçırır mı ? Göz6'dan güzel kitle yapacak olan 2 kişiyi alacak Survivor'a yine alacak smsleri.
  • Semihçiler seneye Flash tv de semih ''bu tarz benim ''de yarışacakmış kontörlerinizi hazırlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

Orijinalden alıntı: tuğs@n

ALAÇATI ASLANININ kaybetmesine o kadar üzülmüşsün ki herkesi karıştırıyorsun

velhasıl yattara ve nagihan reisi destekledim, atakan kötünün iyisiydi, iyi ki kazandı atakan 500bin,nagihan reis 100binlik arabayı kaptı

vesselam son dolmuş kalkıyor haydi alaçatı aslanı şimdi sörf zamanı

ALAÇATI ASLANI

Survivor 2016

Semihçi olduğundan utanmana gerek yok.
    Kıyamam.
    Şimdi uğraşır atardım ama cidden değmezsin.
    Serkay sevgilisinin yanında villasında meyve suyunu hüpletirken sende kendi egonu tatmin et.

bu forumda nagihan ve yattarayı desteklediğimi herkes bilir uğraşsan ne yazar

alaçatı aslanı iyi ki kaybetti zaten tikiydi hak etmiyordu bu kadar üzülme

• SenJi kullanıcısına yanıt
    Halbuki parayı zaten almışsın açıkla bitsin işte ezgiyi..zaten ezgiyi kaçırırsa büyük hata eder...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atakan'a başka kız mı yok kardeşim, olmadı gider Jessica'yı alır
  • Jessica evli yalnız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günçe gönüllerin şampiyonudur.
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Jessica gibisini alır o zaman, Jessica'nın vardır arkadaşı
  • Panorama 10 numaraydı, Atakanı daha da sevdim
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    Aynen, çok keyifli geçti Panorama. Bu sezonu da tamamlamış olduk. Atakan'ı artık ringlerde izleriz
  • Atakan ezgiyi kaçırırsa hayatının hatasını yapar . Hala gitmiş jessica felan diyor jessica ne yapsın seni odun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Atakan ezgiyi kaçırırsa hayatının hatasını yapar . Hala gitmiş jessica felan diyor jessica ne yapsın seni odun

Jessica amerikanın vine fenomeni gibi bişi.
    Fazla büyütmeye gerek yok.

Atakan ezgi arasında da ezgiyi istekli gördüm.
    Atakan istemiyor gibiydi.

Edit:Twitter bu konuyla alakalı mesaj yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspiratör -- 2 Temmuz 2016; 2:45:22 >
  • Panorama çok iyiydi. Atakan'ın hayatını gösterirken çalan sanırım Atakan'ın ring şarkısıydı çok beğendim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

Orijinalden alıntı: abuzittinbey

quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Atakan döğüşçü değil mi ? Glory falan diyordunuz yaptığı sporun en üst ligi gibi bir şey sanırım. Eğer öyle bir durum varsa bir daha survivora katılmayabilir.Herkes Merve Aydın değil. Yaptığı spora saygı duyanlarda var.Anlamlı..............................

atakan glorye gitti bir güzel marizleyip gönderdiler. atakan gloryide hezimet yaşadı bu saatten sonrada rüyasında görür. gloryde gerçek dövüşçüler var serkay ve efecan gibiler üzerinde güç ispatlamaya çalışanların yeri değil.

YA KARDEŞ KAYBOL NEDİR BU HAZIMSIZLIK 2DAKİKA DELİKANLI OLUN DİCEM KAÇ DAKİKAM KALDI DİYECEKSİN. ADAM OLUNDA TEBRİK EDİN. SERKAY KAZANSA BİZDE TEBRİK EDER GEÇERDİK İKİSİDE HAKEDIYORDU NE KAYPAK COCUKLARSINIZ OYUNCAGI ELİNDEN ALINAN COCUKLAR BİLE BU KADAR AGLAMIYOR YARIŞMA LA ALT TARAFI.

BUNA RAGMEN HALA ATAKANI AŞŞALYICI YAPTIGI İŞİ KÜCÜK DÜŞÜRÜCÜ LAFLAR KULLANIYORSUN "0" BİLGİN VAR. GLORY DENEN BÜYÜK ORG'DA ADAM TANINMAK İÇİN GİTTİ ORAYA COK ÖZEL KİŞİLER KATILIR ATAKANIN AMACIDA OYDU HANZO HANZO BİLİP BİLMEDEN YOUTUBELARDAN ADAM TANIRSANIZ OLACAGI BU VAY ARKADAŞ NE KADAR COK MEMLEKETTTE BÖYLE ARAŞTIRMADAN KONUSAN CAHİL HERİFLER VAR ÇÖZEMIYORUM SİZİ GERÇEKTEN

yürü git senin bildiğin kadar benim çöpe attığım var. atakan bas bayağı glorye glory bünyesinde kalmak için gitti. beğenilmedi geri geldi. tanınmak için gitmişmiş hergün dünya şampiyonu diye zırlıyorsunuz daha ne kadar tanınacak. kondisyonunun zirvesinde daha 25-26 yaşında birisi dövüşçülük kariyerinde bir gelecek bir ışık görse reality şovlarda sürünür mü? kimi döver seni beni döver ama şu adama dövüşçü dediğiniz zaman zannetmeyinki iyilerle aynı ligde dövüşebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzittinbey -- 2 Temmuz 2016; 2:58:45 >

• TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
  • Hocam tam da bunu tekrar tekrar dinleyecektim sağolun 😀

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56185619562056215622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.