Önce Shakthar maçlary geldi önümüze. "Acemi" iki maça da ayny takym ve ayny taktikle çykty. Ykincisinde kendini oyundan da attyrdy. Rize maçy bitti?inde, "Tek forvete döndük çünkü defansif olarak zaaflar veriyorduk. Türkiye'yi tanydym" dedi. Sonra ilk maça (Antalya) yine çift forvetle çykty. "Büyük takym iki santraforla oynar" gibi ucube bir demeç verdi. Sonra Avrupa Ligi'nin ilk maçyna tek forvetle çykty. "Kulübemde yede?im yok. Bursa ile oynayaca?yz lig de. Tedbirli olmak zorundayym" dedi. Kendisine yyldyzlarla dolu kadro veren yönetimi ate?e atty bu kez. Üçüncü forveti yokmu?, durumu sykyntylyymy?. V.P gitmeli
Bursasporlu olarak ülke adına puan alınamamasından dolayı üzüldüm. Geçen yıl Gürcistanın köy takımına elenen Bursaspordan 4 oyuncuyu görmek dejavu gibi birşeydi :) İnanılmaz bir beddua var 4 eski Bursasporluda ama bu kadarını da beklemiyordum :) Aşağıda yazdıklarım gerçekler ve ben bu yazıyı 3 gün önce yazmıştım; hata oldu gönderememişim, taslaktan yeniledim. Gün itibariyle cuk oturan bir mesaj oldu :)
bakalım Terranao pazartesi de sempatik olacak mı ? Bu kadar yumuşak agresiflikten uzak motivasyonsuz bir top oynarlar mı, umarım oynarlar :) Ha, tırsıp 4-2-3-1 defansif oynarsa orasını bilmem 1 puan alabilir belki bursaspordan. Bakın arkadaşlar sürpriz olmasın sonra İnşallah kupa 3-0 lık hezimeti gibi olabilir tabi hakem etki etmezse. Sadece şunları bilin: Tufan yerine alınan Faty agresif sert ortasahada top zor yaparsınız. Tufan yerine bu adamı neden almadık diyeceksiniz. Volkanın yerine alınan Cucakı anlatmama gerek yok herhalde. Hangisi iyi transfermarkt verileri ışık olabilir. Gelelim Şener yerine alınan Advincula ya. Bu ne agresif adam Naniyi sildi diyeceksiniz. Delikanlı gibi Fernandao başka. De Sutter ve Necidin kariyeri ne kadar iyi olsa da Fernandao başka adam.
RVP niz ve Fernandao birlikte 11 çıkarsa 3-0 mağlubiyet iyidir sizin için... Bu maçta %99 kırmızı kart çıkacaktır, hatta kırmızılar. Oynarsa fenerden alves,şener,tufan,caner,volkan büyük risk altında. Aynı şekilde Advin,dany,serdar,faty,de sutter,josue... Bir de şu var Alper Potuk Bursaspora çok ters gelen bir adam 11 de olmazsa çok büyük hata.
Paniğe gerek yok beyler kısacası hocamızın gazını aldılar bu maç. elimizdeki yıldızları kullanamadığını anlamıştır. önümüzdeki maçlar umarım iyiye gider yoksa vitor un günleri sayılı olacak gibi görünüyor. bir de dikkatimi çekti beyler niye bizim futbolcular doğru düzgün şut çekemiyor ya? kondisyon sıfır o kesin de şut çekmeye de mi dermanı yok bizimkilerin?
Paniğe gerek yok beyler kısacası hocamızın gazını aldılar bu maç. elimizdeki yıldızları kullanamadığını anlamıştır. önümüzdeki maçlar umarım iyiye gider yoksa vitor un günleri sayılı olacak gibi görünüyor. bir de dikkatimi çekti beyler niye bizim futbolcular doğru düzgün şut çekemiyor ya? kondisyon sıfır o kesin de şut çekmeye de mi dermanı yok bizimkilerin?
şut çekmeyi bırak pas atamıyorlar orta açamıyorlar ayaklarında topu tutamıyorlar.Rvp desen adamın dönmeye mecali yok.Bir futbolcu koskaca 60 dakika oyun boyunca topu bir kere ayağına alıp dripling yapmaz mı?Ve pereira'nın bu durumu görmemesi üzerine üstlük gidip yetersiz olan ortasahadan bide topal'ı çıkartıp rvp'nin yanına fernadao koyması.Hepsi inatçılık neymiş efendim çift forver oynatmak istiyormuş.