Şimdi Ara

SÜTAŞ 135bin aileye bedava 'tatlımmm' gönderiyor. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
0
Favori
25.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arada köy kahvaltısına hiç mi gitmiyorsunuz,yerde yemiyoruz çoğumuz ben dahil ama bazen değişiklik oluyor güzel oluyor be...

Uzamasın artık.Göçebe toplumun yiyiş biçimiydi.Şehre geçince henüz bitmemiş.Sanki her avrupalı über gelişmiş sanki her amerikalı süpersosyal ve akıllı,ve tırnak içinde söylüyorum edepli.

Ben yapmıyorum ama öyle bir ezmişsiniz ki insanları savunasımı getirdiniz.Yani yapmayın,gözünüzü seveyim,biraz hoşgörü ya.

Bu arada adamların sözleşmesi gayet açık hiç kaşınıp kendi fotonuzu koymayın derim ben.
  • yorumların hepsini okudum ne çok küçümseyen var ya verilen tatlıyı..

12 adet en uygun fiyatla 8 tl ediyor..

diğer sıcak fırsatlarda kargoyu ödeyin şunu bunu verelim gibi ilanlara rağbet edip aaaa süper fırsat hemen alalım diyenleri bu hakir gördüğünüz yurdum insanları eleştiriyor mu..

herkesin önceliği kendini alakadar eder..

kimi için tatlı fırsattır, değerlendirir..

kimi için teknolojik ürün fırsattır..

empati yapmayı bilmeyenler kimseyi hakir görmesin..
  • Bu resimlere ne olacak peki? Hiç böyle ucuz numaralarla milleti kandırmasınlar benim kimseye gönderecek resmim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizler İmparatoru

Bu resimlere ne olacak peki? Hiç böyle ucuz numaralarla milleti kandırmasınlar benim kimseye gönderecek resmim yok

• cektiğim resim onaylandıa bakalım tatlımm gelince buraya yazarım :D
  •  SÜTAŞ 135bin aileye bedava 'tatlımmm' gönderiyor.

sizce çakmamı
  • İsterse çıplak da yer.. ama resmini çekip paylaşıma koymanın anlamı ne?

quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Bu sicaklarda isteyen atletle yer yemeğini isteyen donla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperadar

cektiğim resim onaylandıa bakalım tatlımm gelince buraya yazarım :D

bu kampanyaya katılmadın ama daha önce yaptıkları kampanyaya katılmıştım soğutuculu kutuda çeşitli ürünler göndermişlerdi o konuda emin olabilirsiniz genel olarak sütaş tercih ettiğimiz bir üründür iyi forumlar
  • 4 Kere resim yoladım kabul ettiler. 5.yi yolluyorum bakalım kabul edilecek mi :D
  • Ailecek Oruç basarken resim çekip göndermişler adıda ailece iftar yemeği bu kadar saygısızlık olmaz yaaaa
  • Kaç gün oldu fotoğrafı yollayalı, ne tatlı geldi, ne tuzlu... Şunun için Sütaş'ı arayıp, s.çıp sıvamak da yapılacak iş değil yani. Yazık gerçekten.
  • Biraz sabır arkadaşlar İlanda daha önceden başka bir arkadaşın da dediği gibi "Bayram tatlılarınız Sütaş'tan" diyor, tahminimce bayrama yakın gelecektir tatlılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampirrr

Arkadaşlar kusura bakmayında burada Qantas arkadaşın anlatmak istediğini kesinlikle anlamamış ve bilinçsiz insanlar gibi önyargı ile karşılık vermişsiniz. Bu arkadaşımız kimseyi aşağılamıyor, kimseye modernlik dersleri vermiyor, kimseye batı kültürünü empoze etmiyor.

Ayrıca ben yerde yemek yemeyi kültürel olarak görmüyorum. Bunun neresinde kültür var. Eskiden zor zamanlarda yaşamış insanların yaptığı şeyler ne zamandan beri kültür olarak geçiyor. Yerde yemek yemek için ya masanın olmaması lazım ya evinin küçük olması lazım ya da o kadar insanın küçük bir masaya sığamayacağı için beraberce " hadi o zaman yerde yiyelim" demesi lazım. Eski insanlara masa verdinizde onlar mı yerde yedi. İnsanlarımız göçebe hayatı yaşamış küçücük evde ( ev bile değil sadece bir oda) 10-15 kişi yatmış, orada giyinmiş ,yemek yemiş ve o yemeği yerde yemiş. Yerde yemeyi zorunluluktan yapmış.

Batı kültüründen bahsediyorsunuz da; o zaman neden Batının modasını takip ediyorsunuz. Kadınlarımız saçlarını boyuyor, her gün fön çektiriyor, bütün paralarını makyaja harcıyor ? Neden aylık geliri askeri maaş olan insanlar ellerinde son model telefonlarla geziyor ? Madem bunları yapıyorsun. Madem batının yaptıklarını yakından takip ediyorsun. O zaman evine ayakkabıyla girersin. SOKAĞA ÇÖP ATMASSIN. YERLERE TÜKÜRMEZSİN. Bıçağı sağ elinde tutar, çatalı sol eline alırsın. Öyle istediğini yapıp istediğini yapmayıp sonra da buraya gelip " sana ne istediği gibi yer yaşar" diyemezsin çünkü yaşayamazsın, Yiyemezsin. Bir toplumdasın ve toplum kurallarına uymak zorundasın. Madem kendini toplumun bir parçası olarak görmüyorsun o zamanda gidersin toplumdan uzakta dilediğin gibi yaşarsın.

quote:

Orijinalden alıntı: wampirrr

quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

@wampirr, DH'de okuduğum en berbat, en cahil, en anlamsız yani en "boş" yazıyı yazmışsın, eğitim durumunu öğrenebilir miyim senin?

Belli sen ezberleyerek herhangi bir üniversiteye girmişsin hemen bunu sorup kendini belli etmek istediğine göre. Yalnız Türkiye'de test sistemi var ya hani, biliyorsundur, test olduğu için zaten hafız gibi başını öne arkaya sallaya sallaya ''eğitim'' verildiğinden, okuma-yazma, belli bir kültür seviyesi, okuduğunu anlama (!) konularında gelişmiş ülkelerin ergen çocuklarının seviyesine gelemiyor, ortalama kendini geliştirmeyen bir üniversite ''mezunu'' ( yani çoğunluk ). Bilmem anladın mı bu sefer okuduğunu?

Heyhat. Kültür seviyesine ,ezberle değil de sindire sindire öğrenmişliğe gel ahali!!!!
    Boldlu kısımlar bu çok kültürlü ,aşmış arkadaşın yazım ve imla yanlışlarıdır.
    Kendisi aşmış olduğu için , muhtemelen yanlışlıkla olmuştur.
    Yahu git bir güldürme kendine.Bilmediğin şeylere sahip çıkacağına TÜRKÇE ye sahip çık biraz da dilini öğren...

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih040

Heyhat. Kültür seviyesine ,ezberle değil de sindire sindire öğrenmişliğe gel ahali!!!!
    Boldlu kısımlar bu çok kültürlü ,aşmış arkadaşın yazım ve imla yanlışlarıdır.
    Kendisi aşmış olduğu için , muhtemelen yanlışlıkla olmuştur.
    Yahu git bir güldürme kendine.Bilmediğin şeylere sahip çıkacağına TÜRKÇE ye sahip çık biraz da dilini öğren...

Bu olmuş be hocam
  • Aynen, ben başlayacaktım şimdi. Adam imlâ kurallarından bihaber; iki tane noktalama işaretini, doğru düzgün yerleştirmekten âciz, burada ahkâm kesiyor. Türkçe'yi size emanet etmediler, sakin olun pehlivanlar.

Yâ sabır
  • 27 yaşındayım, bizim evde hiç yer sofrası olmadı...

Bir kaç kez, eşe dosta gidince yer sofrasına oturdum, hayatımda gördüğüm en rahatsız şey, dizinin üstüne oturup yemek yemeye çalışıyorsun falan , eğiliyorsun...

Anadoluda vatandaşımın masası mı vardı geldiği evde tuvalet varmıydı diye bir soralım?

En basitinden trafik kazalarında o kadar insan ölüyor, maganda dolu trafikte, Anadolu'da geldiği yerde at arabasına binen vatandaşım, arabayı görünce sapıtıyor, doğal olarak.

Kazalarda Avrupa ortalamasının 100 lerce katı insan ölmesinin sebebi de bu.

Mağarada yaşarken birden kendini İstanbul'da bulan adamın sonu.

Tamamen dağdan indim şehre durumu...

Evet dağdan inip şehre gelenlerden tepkileri alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmertoglu -- 19 Ağustos 2010; 9:48:35 >

• atletin ne kadar sağlıklı bir şey olduğunu vurgulamak adına yaz sıcağında atletle poz veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

atlet giyin sağlıklıdır:D

birde yer sofrasına yüzü üstü şekilde uzansak ayaklarımız uzak kalsa uygun kaçar mı:D

bu arada sütaşa bir mail atmıştım hayvanların hangi yemle beslendigine dair(upps food inc). aynı maile pınar öğleden sonra telden arayarak cevap verdi sütaş bir haftadır bekletiyor:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekina -- 19 Ağustos 2010; 9:55:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmertoglu

27 yaşındayım, bizim evde hiç yer sofrası olmadı...

Bir kaç kez, eşe dosta gidince yer sofrasına oturdum, hayatımda gördüğüm en rahatsız şey, dizinin üstüne oturup yemek yemeye çalışıyorsun falan , eğiliyorsun...

Anadoluda vatandaşımın masası mı vardı geldiği evde tuvalet varmıydı diye bir soralım?

En basitinden trafik kazalarında o kadar insan ölüyor, maganda dolu trafikte, Anadolu'da geldiği yerde at arabasına binen vatandaşım, arabayı görünce sapıtıyor, doğal olarak.

Kazalarda Avrupa ortalamasının 100 lerce katı insan ölmesinin sebebi de bu.

Mağarada yaşarken birden kendini İstanbul'da bulan adamın sonu.

Tamamen dağdan indim şehre durumu...

Evet dağdan inip şehre gelenlerden tepkileri alalım

Bu zihniyette sen ve senin gibiler olduktan sonra sırtımız yerden kalkmaz.

Bir fıkra anlatılırdı zamanında:
    İki vatandaş bir dağın tepesine çıkmaya çalışıyorlarmış. Zirveye ilk ulaşana "adam" diyeceklermiş.
    Neredeyse zirveye kadar bu iki kişi birbirine yardım ederek çıkmış ama en üst noktaya çıkan vatandaş
    peşinden geleni tekmeleye başlamış. "Ne yapıyorsun?" demiş tekmeyi yiyen vatandaş, "yardım etsene".
    Zirvede bekleyen de "Ben adam oldum." demiş.

Anladın mı be adam?

• bu pesimist muhabbetler bir yana bırakalım
    tatlısı gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusret35

bu pesimist muhabbetler bir yana bırakalım
    tatlısı gelen var mı?

gelse ne olacak? insanda tatlı yiyecek iştah bırakmadı ki bu entel dantel ciksler. yok ser sofrası, yok atlet, yok pijama, yok mağara. pes doğrusu.

Beşiktaş`taki Yahya Efendi Dergâhının girişinde şu yazılıdır : “Edeb Ya Hu!..”
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.