Şimdi Ara

SÜTAŞ 135bin aileye bedava 'tatlımmm' gönderiyor. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
0
Favori
25.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef tartışma adabı da olmadığından bazılarında, fikrini düzgün düzgün yazmak yerine işi şahsileştirip
    küfür hakaret falan yazmışlar.
    basitlik resmen.ciddiye almamak lazım.
    ama neyse anlayanlarda çıkmış....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

@Tobin Bell yazın cehennem sıcaklarını yaşıyoruz evde atletle dolaşılması kadar normal bir şey yok. Sen evde paltoyla dolaşıp tuvalette montla mı .ıçıyorsun? Atletli insan görmedin galiba? Laf olsun torba dolsun.

Herkese göstermek için fotoğraf çekiyorsun. Senin fotografını göreceklere biraz saygın olsun.
    Hadi onu geçtim bir iç çamaşır olan atletle sofraya oturuyorsun, orada nimet var, sofra var, onlarada biraz saygın olsun..
    Ha bunların hiçbiride olmayabilir onada eyvallah.. Burada günlerdir tartışılan anlamsız tezler var. Yerdemi yenilirmiş masadamı yenilirmiş... Ya Allah aşkına bırakın bunları sadece muhalefet olsun diye muhalefet yapmayın. İsteyen istediği gibi yer sonuçta evi.. yani 4 duvar.. isterse çıplak yer kim buna karışır ve bu hakkı nerden alır..

Sözün özü; beni bir atletle sokakta görse, yemek yerken görse yada başka bir şey yaparken görse hayıflanırım. Tabi tam tersinide yapanada karışmam çünkü kendi hayatı..

Atlet iç çamaşarı palto mont dış ve kış giysisi.. Gel senle orta yolu bulalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Qantas
    resimlere şöyle bir baktım da...
    aslında bu resimler paha biçilmez birer kaynak...
    yani sosyolojik açıdan....

mesela benim dikkatimi çeken ilk şey:
    evlerinde janjanlı pahalı koltuk takımları,halılar (hatta birkaçında laptop
    falanda vardı) olmasına rağmen insanların yer sofrasında yemek yemeleri.....

sanırım bu, kentte yaşayıp hala göçebe ruhundan kurtulamamış olmanın ya da aidiyetsizliğin en güzel kanıtı...

daha başka birsürü, toplumun genleriyle ilgili ipucu veren özellik dikkatimi çekti... bi ara yazarım...

Ortamı gerip konuları böyle saçma yerlere getiren sensin sen baslattin sen var ya askerde çok dayak yersin ha! Saglık acısından yerde yemek iyidir ama ben Masada yiyorum çünkü artık göbeği fırlattım ama masada yemek zorunda olmasam firlamazdi. Özellikle koyde kalabalikda kahvaltının tadı başka olur bilen bilir. Bu konu kapansın bence yada tartışacak filan varsa özel mesajla tartışsın. Kirletmeyin saçma kendini begenmisliklerinizle Forumu. Allah saglık versin yeterki şükredin yemek yiyebildiginize...

• Bilmeyerekde olsa en mantıklısı atletli firmanın kullanamayacağı pozlar vermek kendini kasıp gösteriş olsun diye hazırlanmamak gerekir 5-6 tl için fotografınızı satıyorsunuz iki gün sonra çok beğenilip çalıştığı ajansları reklam çalışmalarında kullandığında yediğiniz tatlıyla kalırsınız..

KATILIM KOŞULLARI

24. Katılımcılar, kod ve yazılım dâhil olmak üzere, Sütaş içerik üzerindeki tüm mülkiyet hakları ile eser sahibi olmaktan ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'ndan doğan çoğaltma, yayma, işleme, işaret, ses, görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim, temsil şeklindeki mali haklarını, icracı ve yapımcı olmaktan doğan haklarını, tasarımları tescil ettirme ve ürünlere uygulama ve diğer tüm fikri sınaî haklarını, görüntü/ses içerik sahiplerinin kişisel haklarını her türlü mecrada-/platformda/ürün/malzeme/organizasyonda vs. (tv, radyo, internet, sinema doğrudan pazarlama aktiviteleri, basın toplantıları, dergi, gazete, brosür vb. her türlü yazılı ve görsel medya dâhil olmak üzere mobil internet, kiosk, cep telefonu gibi elektronik ya da sayısal/dijital ortamlarda, telefon santrali ve IVR müzikleri, telefon zili tonları vs.) Katma Değerli Servisler (hücre yayını, mobil internet, mobil müzik, mobil video, mobil TV, videostreaming ve/veya işbu tarihten sonra gelişecek yeni nesil mobil teknolojileri) kapsamında her türlü servis, ortam, uydu, kablo diğer dijital, telli ve telsiz tüm araçlar olmak üzere ve bu sayılanlarla sınırlı olmaksızın geçerli olmak üzere ve başkaları ile paylaşılabilecek ya da devredebilecek şekilde, herhangi bir süre ve mecra kısıtlaması olmaksızın, Türkiye ve Dünya'da kullanılmak üzere, yüklediğini ve/veya ilettiğini ve/veya devrettiğini ve bununla ilgili olarak şimdi veya gelecekte her ne isim altında olursa olsun herhangi bir talebinin olmadığını ve/veya olmayacağı ve bunların Sütaş tarafından kullanılmasının ne şimdi ne de gelecekte haklarını ihlal etmediğini/etmeyeceğini, kabul, beyan ve taahhüt eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639
    Ortamı gerip konuları böyle saçma yerlere getiren sensin sen baslattin sen var ya askerde çok dayak yersin ha! Saglık acısından yerde yemek iyidir ama ben Masada yiyorum çünkü artık göbeği fırlattım ama masada yemek zorunda olmasam firlamazdi. Özellikle koyde kalabalikda kahvaltının tadı başka olur bilen bilir. Bu konu kapansın bence yada tartışacak filan varsa özel mesajla tartışsın. Kirletmeyin saçma kendini begenmisliklerinizle Forumu. Allah saglık versin yeterki şükredin yemek yiyebildiginize...

bak işte bu dogru buyuklerimiz yok kolestrol yok seker adam gibi yemek yiyemiyorlar. onu da gectim sukurler olsun ki yiyecek iki lokma ekmegimiz var. ha yerde ha masada.
  • @GreatWhite Hocam o sucunun görmemişliğidir, hatta bu sıcakta çalıştığı için sizi öyle görünce kıskanmıştır ben niye böyle olamıyorum diye. :)

quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Bell

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

@Tobin Bell yazın cehennem sıcaklarını yaşıyoruz evde atletle dolaşılması kadar normal bir şey yok. Sen evde paltoyla dolaşıp tuvalette montla mı .ıçıyorsun? Atletli insan görmedin galiba? Laf olsun torba dolsun.

Herkese göstermek için fotoğraf çekiyorsun. Senin fotografını göreceklere biraz saygın olsun.
    Hadi onu geçtim bir iç çamaşır olan atletle sofraya oturuyorsun, orada nimet var, sofra var, onlarada biraz saygın olsun..
    Ha bunların hiçbiride olmayabilir onada eyvallah.. Burada günlerdir tartışılan anlamsız tezler var. Yerdemi yenilirmiş masadamı yenilirmiş... Ya Allah aşkına bırakın bunları sadece muhalefet olsun diye muhalefet yapmayın. İsteyen istediği gibi yer sonuçta evi.. yani 4 duvar.. isterse çıplak yer kim buna karışır ve bu hakkı nerden alır..

Sözün özü; beni bir atletle sokakta görse, yemek yerken görse yada başka bir şey yaparken görse hayıflanırım. Tabi tam tersinide yapanada karışmam çünkü kendi hayatı..

Atlet iç çamaşarı palto mont dış ve kış giysisi.. Gel senle orta yolu bulalım :)

Öncelikle ben birilerine laf olsun diye sataşanlardan değilim, muhalefet değilim, alıntı yaptığın resimlerle insanlarla dalga geçiyormuşsun gibi bende bir izlenim oluştu. Belki fotoğraf çekilip gönderildiği için başkaları da göreceği için bu söylediklerinde kısmen haklısın -ki ben katılmıyorum sonuçta bir anı ölümsüzleştirmek gibi bir amaç yok hatta ne kadar doğal olduğunuzun göstergesi- diğer nedenler çok saçma geldi. Durduğum yerde terliyorsam evde atletle hatta atletsiz bile dolaşmamın bir sakıncası yok bu kadar ha demiyorum ki evde çırıl çıplak ya da donla gezin diye. Bunun nimete saygıyla ilgisi yok. Şu konuya onlarca mesaj atıldı ama bir tek senin mesajın atlete takıldı, acayipliği biraz da kendimizde arayalım lütfen.

Bu arada tatlıyı alanlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Ağustos 2010; 14:32:06 >

• Yerde yemek yemek-sorunluluk değilse- tabiki geicilik değildir ama kültürel bir öğedir.. Bunun irdelenmesi de bilimsel olabilir.. İllaki yanlış yerlere çekmemek lazım.. Tabiki insanlar nasıl rahat ediyorlarsa öyle yerler ama rahat etmenin en önemli faktörlerinden biri de alışmaktır..

Bunun dışında atletle poz verip bir de bunu paylaşmayı itici buluyorum..
  • [/color">yaa..uzun zaman oldu yer sofrasında yemek yemeyeli..hatırlattığınız için teşekkür ederim..hatuunn..! bu akşam iftarımızı yer sofrasında yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

resimlere şöyle bir baktım da...
    aslında bu resimler paha biçilmez birer kaynak...
    yani sosyolojik açıdan....

mesela benim dikkatimi çeken ilk şey:
    evlerinde janjanlı pahalı koltuk takımları,halılar (hatta birkaçında laptop
    falanda vardı) olmasına rağmen insanların yer sofrasında yemek yemeleri.....

sanırım bu, kentte yaşayıp hala göçebe ruhundan kurtulamamış olmanın ya da aidiyetsizliğin en güzel kanıtı...

daha başka birsürü, toplumun genleriyle ilgili ipucu veren özellik dikkatimi çekti... bi ara yazarım...

Tipik bir toplum mühendisi;benim standardımı yaşasınlar,benim gibi giysinler,benim gibi yesinler,benim gibi düşünsünler,(halka yukarıdan bakıp,kendini yukarıda zanneden zihniyet)tek tip vatandaş olsunlar...
    Modernliğin masa sandalye (ve daha bir dolu garip şekil)ile olduğunu düşünen sevgili arkadaşlar,george w. bush masada yemek yiyordur....

• quote:

SÜTAŞ 135bin aileye bedava 'tatlımmm' gönderiyor.

bu sofraya atletsiz oturulmaz :)

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

rakı sofrası sanırım o :) kapruz peynir falan

ramazan diye rakıya ara vermişler baba-oğul ;)

• MISIRIMI VE KOLAMI ALDIM KONUYU TAKİP EDİYORUM BU KONUDA BU HALE GELMİŞYA İZNİM HİÇ BOŞ GEÇMİCEK
  • Valla bırakın atleti ayıp olmasa donla resim çekicem. Yanıyoruz anasını satayım. Notebook'un fanından kıvılcımlar çıkacak birazdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

SÜTAŞ 135bin aileye bedava 'tatlımmm' gönderiyor.

bu sofraya atletsiz oturulmaz :)

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

rakı sofrası sanırım o :) kapruz peynir falan

ramazan diye rakıya ara vermişler baba-oğul ;)

Aklımdan geçeni yazmışsın

bende katılayım diyorumda sitedeki 1resmi kullansam olurmu yoksa yemezlermi?

• quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Güzel bir kampanyaymış

geldi mi size tatlilar...
  • Güzelmiş yaa
  • Tatlısı gelen varmı
  • Herkes tatlıyı soruyor ama reklamlarda bayram tatlısı sütaştan diyor!!
  • Edit : Dünyanın en saçma tartışmasına girmeyip şunları demek isterim.

Resimdeki mekanlar insanların evleri. İster elleriyle yerler ister yerde yerler ister çubukla yerler. Orası toplum karşısı vs değil.

Biri demiş yok 14 katlı apartman vs. bak güzel anlatmışsın ancak kaçırdığın nokta şu evet adam ekonomik olarak bir noktaya gelmiş olabilir ancak sosyolojik açıdan değişim maaşın artması ile olmuyor. Yani fakirsin yerde yiyorsun birden zengin oldun diye sosyete olamazsın. Sosyo-ekonomik değişim zaman içinde oluşan bir olaydır bireyler üzerinde zart diye ortaya çıkmaz. Kimse aa ben zam aldım artık masaya 2 çatal koymalıyım diye düşünmez. . Toplum kuralları dediğimiz şeyleri kim koyuyor kime göre koyuyor konu burada çözülür aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reckoner -- 16 Ağustos 2010; 11:36:45 >
  • Ben de diyordum , bu Avrupalılar bizi niye AB ye almıyor....

Haksız da değiller sanki... Şu görüntülere bak ya, yurdum insanı, beleş tatlı için
  • Bu sicaklarda isteyen atletle yer yemeğini isteyen donla.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.