Şimdi Ara

SÜTAŞ 135bin aileye bedava 'tatlımmm' gönderiyor. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
0
Favori
25.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tatlı yiyelim tatlı konuşalım ama tatlılar yok ortada :))

Resimleri eleştirenler sofralarına dair resimleri burda paylaşsalar da görsek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheetahonline

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmertoglu

27 yaşındayım, bizim evde hiç yer sofrası olmadı...

Bir kaç kez, eşe dosta gidince yer sofrasına oturdum, hayatımda gördüğüm en rahatsız şey, dizinin üstüne oturup yemek yemeye çalışıyorsun falan , eğiliyorsun...

Anadoluda vatandaşımın masası mı vardı geldiği evde tuvalet varmıydı diye bir soralım?

En basitinden trafik kazalarında o kadar insan ölüyor, maganda dolu trafikte, Anadolu'da geldiği yerde at arabasına binen vatandaşım, arabayı görünce sapıtıyor, doğal olarak.

Kazalarda Avrupa ortalamasının 100 lerce katı insan ölmesinin sebebi de bu.

Mağarada yaşarken birden kendini İstanbul'da bulan adamın sonu.

Tamamen dağdan indim şehre durumu...

Evet dağdan inip şehre gelenlerden tepkileri alalım

Bu zihniyette sen ve senin gibiler olduktan sonra sırtımız yerden kalkmaz.

Bir fıkra anlatılırdı zamanında:
    İki vatandaş bir dağın tepesine çıkmaya çalışıyorlarmış. Zirveye ilk ulaşana "adam" diyeceklermiş.
    Neredeyse zirveye kadar bu iki kişi birbirine yardım ederek çıkmış ama en üst noktaya çıkan vatandaş
    peşinden geleni tekmeleye başlamış. "Ne yapıyorsun?" demiş tekmeyi yiyen vatandaş, "yardım etsene".
    Zirvede bekleyen de "Ben adam oldum." demiş.

Anladın mı be adam?

niye üstüne alındın ki? ben istanbula dağdan gelenler hakkında yorum yapmıştım...

• :) sen yanlış yapınca insanlık hali, başkası yapınca sen yanlışsın :) vay be.

ben "mu" yu unutmuşum arada, bu olmuş mu be hocam yazacaktım.

imla ve yazım hatası demedim zaten, Türkçeye sahip çık diye başkasına martaval atıyosun sen bold vs yazıyosun. başkasına laf etmek için önce kendine bakmanı öneririm.
  • kamuya hizmet ediyorum. oyle bir iş işte. halka hizmet amacım. ama halkımın bir kesmi bazen yuhalıyor. buna ragmen. .ıçarım boyle işe deyip hizmetten vazgecmiyorum. ülkemin insanını yanlış tavırlarından dolayı küçümsemiyorum. ben böyle ogrendim. kimseyi küçümsememek hakir gormemek mesele. ne demiş namık kemal: "“Felek her türlü esbab-ı cefasın toplasın gelsin; dönersem kahpeyim millet yolunda bir azimetten!".
    millete hizmet etmek asalettir, onu yerde yiyor, atletle yiyor diye yermek degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih040

quote:

Orijinalden alıntı: wampirrr

Arkadaşlar kusura bakmayında burada Qantas arkadaşın anlatmak istediğini kesinlikle anlamamış ve bilinçsiz insanlar gibi önyargı ile karşılık vermişsiniz. Bu arkadaşımız kimseyi aşağılamıyor, kimseye modernlik dersleri vermiyor, kimseye batı kültürünü empoze etmiyor.

Ayrıca ben yerde yemek yemeyi kültürel olarak görmüyorum. Bunun neresinde kültür var. Eskiden zor zamanlarda yaşamış insanların yaptığı şeyler ne zamandan beri kültür olarak geçiyor. Yerde yemek yemek için ya masanın olmaması lazım ya evinin küçük olması lazım ya da o kadar insanın küçük bir masaya sığamayacağı için beraberce " hadi o zaman yerde yiyelim" demesi lazım. Eski insanlara masa verdinizde onlar mı yerde yedi. İnsanlarımız göçebe hayatı yaşamış küçücük evde ( ev bile değil sadece bir oda) 10-15 kişi yatmış, orada giyinmiş ,yemek yemiş ve o yemeği yerde yemiş. Yerde yemeyi zorunluluktan yapmış.

Batı kültüründen bahsediyorsunuz da; o zaman neden Batının modasını takip ediyorsunuz. Kadınlarımız saçlarını boyuyor, her gün fön çektiriyor, bütün paralarını makyaja harcıyor ? Neden aylık geliri askeri maaş olan insanlar ellerinde son model telefonlarla geziyor ? Madem bunları yapıyorsun. Madem batının yaptıklarını yakından takip ediyorsun. O zaman evine ayakkabıyla girersin. SOKAĞA ÇÖP ATMASSIN. YERLERE TÜKÜRMEZSİN. Bıçağı sağ elinde tutar, çatalı sol eline alırsın. Öyle istediğini yapıp istediğini yapmayıp sonra da buraya gelip " sana ne istediği gibi yer yaşar" diyemezsin çünkü yaşayamazsın, Yiyemezsin. Bir toplumdasın ve toplum kurallarına uymak zorundasın. Madem kendini toplumun bir parçası olarak görmüyorsun o zamanda gidersin toplumdan uzakta dilediğin gibi yaşarsın.

quote:

Orijinalden alıntı: wampirrr

quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

@wampirr, DH'de okuduğum en berbat, en cahil, en anlamsız yani en "boş" yazıyı yazmışsın, eğitim durumunu öğrenebilir miyim senin?

Belli sen ezberleyerek herhangi bir üniversiteye girmişsin hemen bunu sorup kendini belli etmek istediğine göre. Yalnız Türkiye'de test sistemi var ya hani, biliyorsundur, test olduğu için zaten hafız gibi başını öne arkaya sallaya sallaya ''eğitim'' verildiğinden, okuma-yazma, belli bir kültür seviyesi, okuduğunu anlama (!) konularında gelişmiş ülkelerin ergen çocuklarının seviyesine gelemiyor, ortalama kendini geliştirmeyen bir üniversite ''mezunu'' ( yani çoğunluk ). Bilmem anladın mı bu sefer okuduğunu?

Heyhat. Kültür seviyesine ,ezberle değil de sindire sindire öğrenmişliğe gel ahali!!!!
    Boldlu kısımlar bu çok kültürlü ,aşmış arkadaşın yazım ve imla yanlışlarıdır.
    Kendisi aşmış olduğu için , muhtemelen yanlışlıkla olmuştur.
    Yahu git bir güldürme kendine.Bilmediğin şeylere sahip çıkacağına TÜRKÇE ye sahip çık biraz da dilini öğren...

Hacı sen de eleştirmişsin ama ASKERİ MAAŞ nedir yahu? Asgari olmasın? Türk Malı dizisine malzeme çıkarmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 19 Ağustos 2010; 18:10:03 >

• boşverin tartışmayıda varmı sütaş tatlımı gelen?
  • hakkaten ürünü gönderilen var mı acaba
  • Tatlılar yalan oldu..!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexxson
    Bimin Dost Yoğurdu Olurmu Acaba

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih040

Heyhat. Kültür seviyesine ,ezberle değil de sindire sindire öğrenmişliğe gel ahali!!!!
    Boldlu kısımlar bu çok kültürlü ,aşmış arkadaşın yazım ve imla yanlışlarıdır.
    Kendisi aşmış olduğu için , muhtemelen yanlışlıkla olmuştur.
    Yahu git bir güldürme kendine.Bilmediğin şeylere sahip çıkacağına TÜRKÇE ye sahip çık biraz da dilini öğren...

Birini düzeltebilmek için kendinin düzgün imlâ kurallarını kullanman gerektiğini unutmamalısın. Unutup böyle artistlik yaparsan başkası da çıkar senin hatalarını gösteriverir. Kal sağlıcakla...

Not: Noktalama işaretlerinin yerleri yanlış ve eksikler var. Bir tane imlâ hatan da var. Ayrıca TÜRKÇE' ye sahip çıkmayı bu kadar çok istiyorsan ne diye Kalın yazmak yerine Bold yazıyorsun değil mi ?

• Az önce gönderdim foto kabul edildi. Sahurda çektiğim fotoydu. Sütaş'a teşekkürler. Kampanyaların ötürü tebrik ederim.
  • arkadaşlar kampanya bitmeden göndereceklerini sanmıyorum önceki kampanyada öyle olmuştu ama mutlaka gelir
  • siteye üye olamıyorum. kampanya mı bitti acaba??
  • 19.08.2010

Değerli Tüketicimiz,

Kampanyamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

Tatlımmm çeşitlerinden oluşan hediye paketlerimiz 20.08.2010 tarihinden itibaren gönderilmeye başlanacaktır. Fotoğrafları için “onaylandı” bilgisi almış olan tüketicilerimizin kayıtta bildirdikleri adreslerine gönderileceğini bir kez daha hatırlatırız.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
    Sütaş Danışma Hattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: secabemu

siteye üye olamıyorum. kampanya mı bitti acaba??

ben de gönderdim az önce üye oldum ama mail vs gelmedi, ayrıca ben diyorum ki birkaç tane çekeyim farklı kişilerle olsun ama aynı adrese olsa göndermezler dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

Orijinalden alıntı: secabemu

siteye üye olamıyorum. kampanya mı bitti acaba??

ben de gönderdim az önce üye oldum ama mail vs gelmedi, ayrıca ben diyorum ki birkaç tane çekeyim farklı kişilerle olsun ama aynı adrese olsa göndermezler dimi?

denemek bedava
  • Hazırlıkları yapmışlardır ve Pazartesi'den itibaren göndereceklerdir. Cuma gününde gönderilseydi ürünler bozulabilirdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Bell

bu sofraya atletsiz oturulmaz :)

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

rakı sofrası sanırım o :) kapruz peynir falan

ramazan diye rakıya ara vermişler baba-oğul ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: str06

Hazırlıkları yapmışlardır ve Pazartesi'den itibaren göndereceklerdir. Cuma gününde gönderilseydi ürünler bozulabilirdi...

1 haftta evde yokum napçaz ya??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yatalya

quote:

Orijinalden alıntı: str06

Hazırlıkları yapmışlardır ve Pazartesi'den itibaren göndereceklerdir. Cuma gününde gönderilseydi ürünler bozulabilirdi...

1 haftta evde yokum napçaz ya??

aynen bu hafta gelirse güme gidecek.o değil öğrenciyiz 5 tana gönderdik arkadaşlarla her eve bi tane. hiçbiride evde yok. haftaya salıya kadar gelirse yazık olucak emeklerimize desene
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.