Şimdi Ara

SÜTAŞ 135bin aileye bedava 'tatlımmm' gönderiyor. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
0
Favori
25.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı adrese farklı resimlerle farklı kişiler adına yollasak olur mu acaba ama aynı adrese?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

aynı adrese farklı resimlerle farklı kişiler adına yollasak olur mu acaba ama aynı adrese?

yok aynı adrese göndermezler bunu en az senin gibi 5000 kişi düşünmüştür benim adresi vereyim oraya göndersinler ben sana kargoyla gönderirim.
  • fatih040;

Her mesajında ayrı bir imlâ hatası var. Özrün de genelde kabahatinden beter oluyor. Boşuna bileğini yorma. Bir faydan yok, ortalığı karıştırıyorsun.

Arkadaşlar ben yarın telefonu açıp, bir güzel sövmeyi planlıyorum. Bana eşlik etmek isteyen var mı?
  • sitedeki bi fotoğrafı kaydedip tekrar gönderdim onaylandı diye mail geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkseed

quote:

Orijinalden alıntı: syruse

aynı adrese farklı resimlerle farklı kişiler adına yollasak olur mu acaba ama aynı adrese?

yok aynı adrese göndermezler bunu en az senin gibi 5000 kişi düşünmüştür benim adresi vereyim oraya göndersinler ben sana kargoyla gönderirim.

o zaman komşuların adreslerini verip aile bireylerinin isimlerini verelim 12tane yetmez bize yaaa
  • HEDİYELERİ NE ZAMAN GÖNDERECEKLER BİLEN VARMI. YADA HEDİYE ALAN VARMI?
    BANADA ONAY MESAJI GELDİ AMA BAŞKA BİR BİLGİ YOK ADRESİNİZE GÖNDERİLECEK DİYOR BAŞKA BİŞEY YOK.
  • 20 Ağustos itibari ile kargolar onaylanma sırasına göre yollanmaya başlamış yanlış bilmiyorsam. Bence yargılamamakta fayda var taş atmadık kolumuz yorulmadı, ki resimleri yollarken yarın tatlılarınızı yollayacağız da demediler

He eğer bayram olur da tatlılar hala gelmezse ilk ben söverim demedi demeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 23 Ağustos 2010; 19:46:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

20 Ağustos itibari ile kargolar onaylanma sırasına göre yollanmaya başlamış yanlış bilmiyorsam. Bence yargılamamakta fayda var taş atmadık kolumuz yorulmadı, ki resimleri yollarken yarın tatlılarınızı yollayacağız da demediler

He eğer bayram olur da tatlılar hala gelmezse ilk ben söverim demedi demeyin

Taş atmadık ama resimlerimi paylaştık o kadar.
  • Amma uzattınız mevzuyu haaaa...
    ayıp artık ama...
  • Hala geçerli mi kampanya daha konuyu yeni görüyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

Hala geçerli mi kampanya daha konuyu yeni görüyorumda

Sitesine girip bakman yeterli olacaktır diye düşünmekteyim
  • Üye olurken adres kısmında şehir adı yazmayı unutmuşum. Üyelik bilgilerinin değiştirildiği bir bölüm de yok nasıl işse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

sitedeki bi fotoğrafı kaydedip tekrar gönderdim onaylandı diye mail geldi.

karabükten emre yıldırım sen misin yoksa bizim resmi kopyalamışlar da
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbay

quote:

sitedeki bi fotoğrafı kaydedip tekrar gönderdim onaylandı diye mail geldi.

karabükten emre yıldırım sen misin yoksa bizim resmi kopyalamışlar da

yok ben karabükte değilim. demekki başka yapanlarda varmış.

• resmi kopyalıyosun bari sitede yayınla kutusunu işaretleme
    bu arada bugün markette sütaşlara baktımda pek küçükmüş canım. 13 tane anca beni keser
  • Bende 12 Tane Kazandım.. Bakalım Ne zaman Gelecek

SÜTAŞ 135bin aileye bedava 'tatlımmm' gönderiyor.
  • Tatlısı gelenler varmı
  • benimkiler az önce geldi. kutulama süper. beyaz köpükten yapılan bi kutunun içine koymuşlar. yanınada 2 tane buz kasedi koymuşlar. sadece onlar için bile değer. ürünlerin normal son kullanma tarihi ne oluyor bilmiyorum ama bunların son kullanma tarihi eylülün sonu.

VE ASIL BOMBA FARKLI ADLARDA 2 KERE KAZANMIŞTIM VE AYNI ADRESE İKİSİDE GELDİ.
  • quote:

benimkiler az önce geldi. kutulama süper. beyaz köpükten yapılan bi kutunun içine koymuşlar. yanınada 2 tane buz kasedi koymuşlar. sadece onlar için bile değer. ürünlerin normal son kullanma tarihi ne oluyor bilmiyorum ama bunların son kullanma tarihi eylülün sonu.

VE ASIL BOMBA FARKLI ADLARDA 2 KERE KAZANMIŞTIM VE AYNI ADRESE İKİSİDE GELDİ.

hadi yaaa 2kere aynı adrese geldi demek , ben de şimdi bunun üzerine bir daha farklı kullanıcı alıp yolluyom bakalım yollıcaklarmı ikinciyi de
  • hangi kargo ile yolluyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.