Bildirim
Suudi Arabistan'dan PS3 Almak !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yardım Eden Yok Mu ? -
umrede diyosun işte gitsin bi mağzaya baksın fiyatına
teknosada ki fiyat bayağ iyi ama. -
Orada vergi yok hocam malumunuz petrol yüzünden lüks vergisine gümrük vergisine gerek duymuyorlar ayrıca oynayan çok kişi yok orada fakat dili ingilizce midir arapça mı orasını bilemem
3 sene önce trde nokia 5800 975 tl idi oradan 360 tlye aldırdım 2 tane 720 tl etti birini 750ye sattım o zaman halada kullanıyorum 5800'ı
Fakat garanti yok hoca haberin olsun -
Oradan 450-500 TL'ye alırsınız. -
Muhtemelen daha uygundur -
okunmus ps3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oradan aldığın zaman ileride garanti konusunda buradaki Sony ile sıkıntı yaşanırmı acaba,iyice araştırman lazım,50-100 lira için macera arama bence,git teknosa veya bimeks'ten falan al... -
Daha uygundur ve bildiğim kadarıyla bölge kodu aynı. Yine de bölge koduna bir bak.
Abim Bana Orada Çok Ucuz Demişti . 300-200 Tl Filan Demişti . Bu Doğru Mu ? -
Orda vergi fiyatları çok az diye biliyom. Benim kuzen eskiden oralardan dolu samsung u600 getirirdi ordan biliyorum ucuz oldugunu ailecek u600 kullanırdık -
200-300 mu abin sana yanlis soylemis
Orada ps3 fiyatlari trden pek farki yok diyebilirim 450-750 arasi degisiyor orada ps2 cok ucuz yalniz
quote:
Orijinalden alıntı: linkin_park20
okunmus ps3
-
kısmet oldu ben de geçen temmuzda umredeydim.bizzat teknoloji marketlerine ayağımın tozuyla gidip baktım,gördüm hesapladım eğer yanlış hatırlamıyorsam 800 tl civarı bir fiyatı vardı.yani buradakilerle hemen hemen aynı fiyat.sadece ps3 değil cep telefonu ve laptop gibi diğer birçok edevat buradaki fiyatlardan farksız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day
200-300 mu abin sana yanlis soylemis
Orada ps3 fiyatlari trden pek farki yok diyebilirim 450-750 arasi degisiyor orada ps2 cok ucuz yalniz
PS2 'im Var Zaten :) -
quote:
Orijinalden alıntı: orton21
Annemler Şu An Ümre'de . PS3 250 GB SLim Almak İstiyorum . Teknosa'da 599 TL Orada Daha Ucuz Olma İhtimali Var Mıdır ? Lütfen Yardım Edin .
Teknosa'da 599 mu Linkini Verirmisin Bi ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: linkin_park20
okunmus ps3
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedMagician
quote:
Annemler Şu An Ümre'de . PS3 250 GB SLim Almak İstiyorum . Teknosa'da 599 TL Orada Daha Ucuz Olma İhtimali Var Mıdır ? Lütfen Yardım Edin .
http://www.teknosa.com/kategori/oyun__hobi/ps3_konsol/794/125082263/sony_ps3_250_gb_black_konsol
-
quote:
quote:
http://www.teknosa.com/kategori/oyun__hobi/ps3_konsol/794/125082263/sony_ps3_250_gb_black_konsol :) Al :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: _rayman_
quote:
quote:
http://www.teknosa.com/kategori/oyun__hobi/ps3_konsol/794/125082263/sony_ps3_250_gb_black_konsol
Aynı Anda Yazmak Ne Büyük Duygu
Benzer içerikler
- ps4 güvenli moddan nasıl çıkılır
- ps5 ssd önerisi
- ultimate edition ne demek
- ps5 mi ps5 pro mu
- ps5 görüntü gelmiyor
- ps5 avrupa fiyatı
- the last of us 3
- the last of us part 3 ne zaman çıkacak
- ps5 vs ps5 pro
- ps5 pro fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X