< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 30 Aralık 2023; 4:28:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (13. sayfa)
-
-
Yapma ya bu ne peki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 31 Aralık 2023; 16:9:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bir saatten daha kısa sürede sıfırdan, herhangi bir framework ya da 3. parti library kullanmadan aynen senin gibi cevap verebilen bir bot yazabilirim. Yürüttüğün mantık bu kadar basit.
"Çorap kokusu geliyor" diyerek dininin kurallarını yerine getirenlerle, namaz ve cami ile dalga geçen bu arkadaşa da bir çift lafınız var mı? Ben o mesajı "Çorap kokusu geliyor" mesajına cevaben yazdım çünkü. Benim hayat tarzımı düzenleyen dinimle dalga geçmeye çalışana, ben de hayat tarzı üzerinden cevap yazdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çorabın dininle ne alakası var?
"Çorap kokusu geliyor" diyerek neyle dalga geçtiğini sandın peki? İma ettiğin şey neydi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu sorunun açık ve dürüst şekilde cevabı var mı ?
Ülkemizin Süper kupa maçını neden suud'ların ülkesinde oynamak istedik ?
Bu soruya kıvırmadan ve açık yüreklilikle yanıt verebiliyorsak, önce iğneyi kendimize batırabilmişiz demektir.
Açık yüreklilikle yanıt veremiyorsak, bundan sonra da suud'lardan buna benzer hareketleri görmeye devam edeceğiz demektir.
-
Buradaki oyunu görmeyenin ileri seviye zeka sorunu vardır.
Sağcı solcu muhabbeti yeniden hortlatılmak isteniyor. Bizim ergenus tayfa da ağzının suyu aka aka deli dana gibi beyinsiz süzme aptal suud ergeni gibi davranıp oyuna geliyor.
Oyun tuttu mu? Şimdilik sosyal medyada tuttu. Bizim ergenlerle arap ergenler karşılıklı küfürleşiyor.
Dış minnaklar diye dalga geçilen istihbarat her iki tarafa düşmanlığı çok güzel işlemiş helal olsun.
UYUMAYA DEVAM.
Sen yine iyi sakin kalmışsın, ahkaksız herifte ki cesarete bak! "Sen kölesin" mealinde konuşacak bana.... karışırdı ortalık....
La baş örtüsünü anladık, mağduriyet yaşıyorsunuz.
Çorapla ne mağduriyet yaşıyorsun? Bedevi bile giymiyor.
Parayla vatandaşlık satmak, kupa finalini 5 seneliğine satmak... Bakalım daha neler göreceğiz. Arapların koyduğu şartlar bildiğin Sevr Antlaşması.
-
“Hayatımda , yeşil sahalar dışında izlediğim en keyifli maçtı ve bi kazandık !”
Mustafa Kemal Atatürk , İstiklâl Marşı’mız ve milli değerlerimiz üzerinden kimse bizimle pazarlık yapamaz…
Dünkü maçı izliyemesemde cok keyif verici bir söz duydum. sizde her yerde paylaşın.
'' ATAM yattığı yerde ,mezarında savaş kazanıyor''
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X