< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (12. sayfa)
-
-
Operasyon derken ne demek istiyorsunuz ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özellikle de alternatif üyeliğe geçilmiş, yalnız küfür edildiğinde her türlü senin aile bireylerine ulaşıyor fake üyelik üzerinden yemiyorsun küfürü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tst- -- 30 Aralık 2023; 2:25:19 > -
al genco sana bundan daha iyi küfür olmaz
-
Operasyonu yıllar önce menfaat ve çıkarları için gömlek değiştirip demokrasi trenine binen hocalarına (Erbakan) ihanet eden sonrasında kendisine başka hocalar edinen(FETÖ) ve ne istediler de vermedik bitsin bu hasret diye olimpiyatlarına katılıp sonrasında da kandırılınca(!) rabbim beni affetsin diye dualar eden üç harfli zat çekti... Anırmayın arpanız belli ki fazla gelmiş... Önümüzden yiyin... Burası GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün kurduğu TÜRKİYE CUMHURİYETİ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mause ile tıpa olmaz tık tuşu fazla gelebilir... Şarap tıpası var... İçtikten sonra şarabı araba koymadan önce tıpasını da sana veririz...
Fare gibi karanlıklarda saklanıp ATA’ya laf atanlar da gelmiş. Hayatınız boyunca saklanarak gizlenerek korkarak konuşacaksınız lan.
Aşağılık rezil leş kahpe insan demeye bin şahit gereken mause tıpa... Keşke senin ceddini kurtuluş savaşında yunanlılar SİLKSEYDİ de bir rahatlasaydın... Karakter yoksunu alçak
O SİHA larda KAAN da çalışanların tek bir tanesi bile senin gibi değil. Hepsi vatansever Atatürkçü mühendisler. Siz sadece gaz verilip oyu alınan tiplersiniz. Ne kimsenin sizden umudu var, ne arkadaşlık eder ne çevresinde tutar.
https://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=417700
Yapsaydın o zaman 90 senedir neden yapamadın diye bu soruyu her defasında elli defa mı soracağız, yapsaydın o zaman neden yap-ma-dın da gitti Ak Parti yaptı hepsini cevap ver.
-
Yok sen konuyu yanlış anlamışsın. Bu paylaşımı yapan arkadasin sadece bir onuru var ! Ben de mesela sürekli keşke maça çıkmasak diyordum. Bizlerin bazı kırmızı çizgileri oluyor. Bir de Arap fetişisti de değiliz. 3 kuruş paraları için boyun egmeyiz cahil cuheyla takımına. Bir de Atatürk ve Bayrak ve İstiklal marşını senin Şu.tiginin üstüne şifon bile çekmeyen arap kardeşinde para var diye pazarlık masasina koymayiz :))) Ama nasıl içinize oturdu.... İyi oldu size iyi.
İcmeyince senin gibi olduğumu gorunce daha çok içiyorum :D
Ayrıca sana ne ben attığım şişeler çöp kutusuna giriyor sanıyordum halbuki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 30 Aralık 2023; 3:20:11 >
Daha 4 ay önce gittiniz islamcı dinci dediğiniz adamlar oy verip meclise soktunuz ya, sizdeki yürek yemişlik kimsede yok yemin ederim muhalfet diye siz varsınızı başımızda imtihan.
-
Hani biz bir atasözü yazdık diye anında uyarı yiyoruz ar*p taparlar artık işin iyice suyunu çıkarıyor niye onların mesajlarını silmiyorsunuz? Merakımdan soruyorum gerçekten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı mesajlari denk gelir uyarsa diye heryerde yapıştıriyor musun ? Hazırda mi beklettin ? Ben bu cevabı hatırlıyorum Neyse kardeş siz araplarin parasini elinize verdik. Sen şimdi Arap kasintinla başbaşa kal. Lakin tartışacak seviyede değilsin. Bana müsade. Ne söylesem tren vapur uçak diyen adama şimdi detaylı detaylı kamu zararlarını nasıl anlaticam ben ? Boşver.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X