tarih boyunca hicbir zaman yanımızda olmadılar ki zaten. tarih okuyan ünide tarih gören arkadaşlar bilir. 1. dünya savaşında ,kurtuluş savaşında ingilizlerle beraber Türk askerinin karşısısında savaştılar. cöllerde binlerce osmanlı askerini ingiliz komutanların huzurunda asarken görüntüleri var. gün birlik günüdür arkadaşlar. bu dava sadece fb gs degil herkesi ilgilendiriyor. bu yanlış bütün Türk takımlarına yapılmıştır. |
Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (16. sayfa)
-
-
cumhuriyet türk ve atatürk düşmanlarının gözleri yaşlı acaba bunlar kim
-
Temel Kotil'i ağzına alırken abdest al senin seviyeni aşan kişilerle bu kadar rahat konuşamazsın, kendisinin de böyle bir açıklaması yok yalancı çoban hikayesindeki çoban sensin büyük ihtimal.
-
Konudan yogun sekilde gelen corap ve maklube kokusu sizin de midenizi bulandırıyor mu
-
-
Dışarıdaki düşmanlarda problem yok. İçimize karışmış düşmanlar problem. Hepsinin de ortak noktası Atatürk düşmanlıgı.
-
Hande Erçel Atatürk fotosu paylaştığı için suudi parfüm şirketi anlaşmasını feshetmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 30 Aralık 2023; 12:20:57 >
-
Olması gereken oldu. Çok iyi de oldu. Bedenen 85 yıl önce ölmüş olsa da Ata'm dan bu kadar korkuyor olmalarına ne kadar sevindim anlatamam. Malum kişiler vefat ettikten sonra ne kadar ve kimler tarafından hatırlanacak göreceksiniz. Büyüklük işte ölsen bile ölmemektir. Öyle herkese kısmet olmaz.
-
Birşey yazacam da banlanmaktan korkuyorum. Arap ve parfüm ha 😂😂😂😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atatürk düşanmanlığı nelere kadirsin sen
araptaparlar dün keşke yunan galip gelseydi der , bugünde dünyaya rezil olduğumuzu söyler.
-
O şahsı bu kadar savunmanızın nedeni nedir? O sözü söylemiş yada söylememiş içinde Atatürk yoksa zaten yaptıkları boştur. THY de ne kadar başarılıydı ki bu kurumda başarılı olsun. Altında çalışan adamlara şükretsin. Kaldı ki eleştirilebilinir . Herkes beğenmek zorunda değil. Bu ülkede bazıları Atatürk'ü bile eleştirebilme gafletine düşebiliyorlarsa gerisi boştur.
-
Suudlar ve Arapların Türkler karşısında ne düşündüğü zaten belli. Bizim için en büyük sorun kraldan çok kralcı gibi Arap'tan çok Arapçılardır. Dün bir kez daha gördük ki bu kitle azınlığın da azınlığıdır. Ama sesleri hepimizden çok çıkıyor. Hatta ülkenin dış politikası bu azınlığın sesinin tezahürü.
O yüzden artık herkes üstündeki ölü toprağı atsın. Bu çapulcu tayfaya ağzının payını sokakta, sosyal medyada her yerde verin. Çıktıkları çöl deliğine geri sokun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet gitmeleri hatadır. Hatadan geri dönüp dik durmakta erdemdir. Senin gibi kafalar anlayamaz.Cezadan yeni çıktım kıçını birde ben tutuşturmadan kaybol yorumumun altından. Sana iyi kayardım da bugün keyfim yerinde uza şimdi
edit:klasik profili gizli kuçuymuş. Ulan hem korkaklığınızdan profiliniiz dahi açamıyorsunuz, hemde millete laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz. Ne çeşit cinsiniz ?Uğraşmaya gerek yok kıç yanığı ona yeter. +Blok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 30 Aralık 2023; 12:49:56 > -
İleriye Giden AdamyoutubeDeve sidiği içen adam, sidik-i şerif, deve sidiği içmek sevap mı, deve sidiği içen arap, deve sidiği içmek, deve sidiği, deve sidiği sünnet, deve sidiği şifa, camelpee, sineğin kanadı panzehir, islam, din, iman, hadis, sünnet, farz, sidik, suudi arabistan, caner taslaman, ebubekir sifil,https://www.youtube.com/shorts/Mxs42FoFVZY
-
Ülkemizin namus ve şeref timsali reis nerede ? Bir açıklama duyan varmi ? Kuma başını gömmek seni saklamaz sayin reis. Cik iki çift laf et su pis leş kargalarina.
Bu konuda bile karşıt yorum yaparak satilmisliklarini bir kez daha öne çıkaran yalama canaklarini siddetle kiniyorum.
Silkelenin ve kendinize gelin reisiniz bizi küçük düşürmek icin bizi araplara peşkeş cekti ama yanlis hesap Bağdat'tan döndü. İyi oldu size, beter olun utanmaz yaratiklar.
KEMAL ATATÜRK - SUUDİLER VE SEVİCİLERİ : 10-0.
SİZEDE BU KAPAK YETER.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky_Vision_V2 -- 30 Aralık 2023; 12:59:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X