< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (17. sayfa)
-
-
Öyle bir gözleri dönmüşki tescilli Amerikan uşagı Suud ailesini dahi savunacak duruma gelmişler. Atatürk düşmanlıgı bunların şirazesini kaydırmış.
-
aslında haklısın. düşman düşmandır. içeridekiler sıkıntı.
şu konuda dahi boynumuzu eğip maçı oynamamız gerektiğini düşünen gaflet ve delalete düşmüş tipler var.
bence gerçekten kan ile alakalı ya muhakkak sıkıntı var.
-
Kafası uçmuş bunların! Aynı hesabın benzeriyle konuya dadanmış. Yönetimin bunları uçurması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 30 Aralık 2023; 13:3:31 > -
20 saat oldu malumlardan ses yok. Hasar tespiti yapmakla meşguller büyük ihtimalle. Suudi köpeği bu tür şeyleri affetmez, hele hele olay batı basınına yansımış ve çöl maymunları dalga konusu olmuşken.
Malumlar Suudi efendilerinin gönlünü almak için yakın zamanda bir Riyad gezisine çıkarlar bence. Para için, Suudi efendilerinin gönlünü hoş tutmak için yapmayacakları şey yok.
-
Atatürke saygısızlık yapanları banlamak için adminler neyi bekliyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buna itiraz etmiyorum. Bunları düşünemeyen "akla" itiraz ediyorum. Ve bu olaydan ucuz kahramanlık çıkarmaya çalışan popülizme itiraz ediyorum. Bu ülkede operasyon çekmek bu kadar kolay olmamalı.
-
Toplumların toplulukların düşmana saygı duyacak kadar erdemlilerini ayırarak,
kolayca manipüle edilebilecek kadar zekaya sahip ve Atatürk düşmanlarını ufaktan bir listesini yaparsak.
ermenisi yunanı ingilizi ile çeşitli milletten aklı kıt koyunlar
pkk ve yandaşları
fetoş ( hoca efendiniz feto olmadan önce biz fetoş derdik )
araptapar lar.
Bu liste Atatürk ün sahşından çok , ilke ve inkilaplarına düşman olan kısaca atatürkçülüğü karşı olan içimizdeki hainlerini de içeriyor gördüğünüz gibi.
-
ATATÜRK kalp kalp kalp kalp kalp kalp
-
Konu ile ilgili bütün olaylar şu şekildeymiş. Dün Sosyal medyada yalanın bini 1 paraydı resmen.
Maçtan önce İstiklal Marşı okunacakmış zaten adamlar provasını bile yapmış.
Gündem 7x24 (@gundem7x24) on XtwitterSüper Kupa Finali öncesi Suudi yetkililerle birlikte yapılan provada İstiklal Marşı’nın okunduğu görüldü.https://twitter.com/gundem7x24/status/1741039843814056338
-
Dünyanın en çocuk kalmış ideolojisi Kemalizmdir sanırım diyordum, dün geceki olaydan sonra “sanırım”ı kaldırdım.
Atatürk fotoğrafı paylaşıyor ve “bir çift mavi göze yenilmeye devam edeceksiniz” diyor. Diğeri de “size böyle bakıyorum” deyip başka bir foto paylaşıyor. Sorsan senden benden daha akıllı, daha zeki. Bu davranışın bir patoloji olduğunu psikiyatrı da anlatmıyor o da aynı kafada çünkü:(
Kemalizm, aşılamamış ve asla aşılamayacak bir ergenlik halidir.
Mustafa Kemal Atatürk bu güruhtan çok daha ciddi, entellektüel ve aklı başında bir insan, takipçilerini görse kahrolurdu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 30 Aralık 2023; 13:29:11 > -
Ayrıca o bayrak asmalar, sokağın adını değiştirmeler ucuz numaralar. Belirli bir kesimin gazını alıyorlar.
Yaşadığımız ülkede olmuyor ama istifa gerektiren konular bunlar, hadi düzeninizin devamı için tepedeki koltukları kendi adamlarınızı yerleştiriyorsunuz ama bırakın da alt kadrolara bunlar kendi adamlarını doldurmasınlar. İşini bilen insanlar yerine torpille şuyla buyla adam atarsanız , böyle sıkıntılarla ile yüzyüze gelmek kaçınılmaz.
Ek olarak bu köpek suudileri haklı gören kesime bir sorum olacak,
sizce ronaldoya imtiyaz tanıyan iktidar bize nasıl bakıyor olmalılar ki böyle hassas olunması gereken bir konuda jest yapılamıyor veya hadi taviz diyelim taviz verilemiyor ?
-
Kudurun ar*p seviciler.
-
yav hehe kaynağa bak, fahrettin göbels
-
Kemalizm'e özel değil ne yazık ki bu islamcılıktan, komünizme kadar herhangi bir ideoloji gelişim gösterememiştir ülkemizde. Ülkenin insanının kompleksinden kaynaklanıyor, insanın geliştiği kadar ideolojiler gelişebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 30 Aralık 2023; 13:40:37 > -
www.ntv.com.trSuudi cephesinden Süper Kupa için ilk açıklama: İki takımın anlaşmaya uymaması üzücühttps://www.ntv.com.tr/sporskor/suudi-cephesinden-super-kupaicin-ilk-aciklama-iki-takimin-anlasmaya-uymamasi-uzucu,R9UV51yQi0KartjPmuHvhQ
Ulan allah belanızı versin ,
Türkiye Cumhuriyeti’nin milli marşının çalınması ile stadyum içinde ve tribünlerde Türk bayraklarının sergilenmesi konusunda anlaşmaya vardık ...
şu konuda müzakere mi ettiniz , allah belanızı versin. yazıklar olsun yazıklar....
-
ahmet çakar ciddiye alınacak bir şahısmıymış. bilmiyordum nedense halen ciddiye almıyorum. ben sadece saraya yakın bir yalaka sanıyordum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki onların bizim üzülmesi bizi umrumuzda mı? Cevap kesinlikle hayır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E dün de ahmet çakar dönün gelin gibi bir şeyler yazmıştı... bakalım yarın kimi haklı haksız bulacak ..
vitaminsiz goebbels genelde bu tur durumlarda daha organize olurdu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X