< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (18. sayfa)
-
-
bu suudiler ile bu şekilde anlaşma yapılıyorsa vay ki ne vay. adamlara bizim kupa maçımız için milli marş okunmasını bile lütuf olarak değerlendirmiş.
-
Sen hiç sorgulamadan sosyal medya yalanlarına inanmaya devam et ne diyeyim !!!
Ama gerçekler bunlar.
-
Bir toplumun hafızasına, değerlerine dil uzatanlar o ülkeyi yöneten hadsizler bile olsa eninde sonunda hak ettiğini bulur.
Yazın Adana' dan kalkıp Ankara' ya giderek ailecek ATA' nın huzuruna çıkmayı planlıyoruz. Atamın huzuruna çiçek bırakarak ziyaret edeceğiz. Özellikle oğlum bu konuda çok istekli ve onun bu tutumundan gurur duyuyorum.
biz bu duygu ve düşünceler ile motive olurken, ülkemizi satan, para uğruna şerefine ve namusuna laf getiren soysuzlara direnirken burada arap sevmek ve savunmak nedir ?
hangi mide bunu kabul edebilir ? nasıl bir karaktersizliktir ? anlamıyorum, anlayabileceğimi de sanmıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağzına sağlık , iyi yazdın. Dinciler , Sosyalistler ve Kemalistler ergenlik konusunda birbiriyle yarışır. Duygusal tepki evresini bir türlü aşamayıp , olgunlaşmamaları yüzünden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten tarihimizi bilmiyoruz veya unutuyoruz. Benim aklımda böyle bir olay kalmamış bile.
ingiliz zırhlısı sevdalı padişahları, trt yıldızı padişahları bırakın da , osmanlı sevdanızda bu tür adamları yaşatın bari.
Sadece idam olayına odaklanmayın , malum kesim muhtemelen sevmiyordur bu padişahı ..
ekşi şeylerII. Mahmud'un Bugünkü Suudi Kralı'nın Dedesi Abdullah Bin Suud'u İdam Ettirmesihttps://eksiseyler.com/ii-mahmudun-bugunku-suudi-kralinin-dedesi-abdullah-bin-suudu-idam-ettirmesiekşi sözlük2. mahmut'un abdullah bin suud'u idam ettirmesihttps://eksisozluk111.com/2-mahmutun-abdullah-bin-suudu-idam-ettirmesi--5822365?a=popular&p=4
-
İşin komigi suudi sevici babamın kanalda kabe yayınları kapatılmış
İyi oldu sevindim 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkiye Cumhuriyeti’nin milli marşının çalınması ile stadyum içinde ve tribünlerde Türk bayraklarının sergilenmesi konusunda anlaşmaya vardık .
İki Türk takımının oynadığı maçta milli marşın okunması ve Türk bayrağını anlaşma konusu yapanların topunu buradan en içten hislerimle anıyorum. Konuya yorum yazan Atatürk düşmanı Suudi uşaklarının da göZüne göZüne sokulması lazım bu açıklamanın. Ulan 3 kuruş para için bu malum zihniyetinin satmayağaı pazarlık konusu yapmayacağı şey yok.
3 kuruş para için allahlarını peygamberlerini dahi satar bu aşağılık malumlar
-
Ulkede duygusallik ideolojik pencereden bakis hat safhada boyle oluncada soz sahibi ofkeli kalabalik olur, dogruyu soyleyeni linc ederler. Olay soguyunca akillari baslarina gelir ama faturayida oderler. Biz ne dini siyasete alet etmekten vazgecmeyi bildik nede Ataturku. Ataturkculukleri cok hassas ama gidip Arabistanda mac yapmayi oneriyorlar. Ataturkunseven 100. yil macini gidipte Arap collerinde degil onun kurdugu ulkenin tooraklarinda oynamakta diretirdi ve aksi halde baska ulkeye gitmezdi. Biz kendimizi kandiriyoruz sadece, araplarin cokta umrundaydi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Atam araplara bir şeyler yapmış yüz yıldır acısı devam ediyor, köpeklerine arap ismi verenleri kınamak lazım, köpeklere ayıp oluyor. Köpekler kendilerini koruyup kollayanlari ısırmaz, biz yuzyillarca bu bedevileri korumuş kollamisiz, az da olsa medeniyet getirebilmisiz hala geriye gidip hala Atatürk dusmanilar bu bedeviler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden? çünkü Osmanlı'nın Kanuni dönemine kadar olan kısmı okullarımızda ballandırıla ballandırıla bütün detaylarıyla anlatılır. Osman Bey ve Kanuni dönemindeki bütün savaşları ezbere bilirsin mesela. Hatta kendimden örnek vereyim okuldaki tarih hocamız bu kısmı anlatırken sefere kendisi çıkmış gibi coşardı. Kanuni'den sonraki ve yıkılışa kadar giden dönemi ise hızlı hızlı anlatıp bitirmiştik. O yüzden o dönemde yaşanan olayların çoğu aklımda kalmamıştır mesela. Bu olayı ben de bilmiyordum mesela. II. Mahmud'u zaten severdim şimdi daha çok seviyorum
-
Dezenformasyonunu yiyim senin bebiğim özkankkkkk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vitaminsiz goebbels dezenformasyonun baş ibrik tutucusudur zaten. Ana muhalefet partisinin liderini PKK videosuna montaj etmiş vitaminsiz goebbels boş yapacağına gidip Suudi efendilerinin gönlünü almak için çalışma yapsın. Gevezelik yapmasın. Vitamsiz goebbels ve onun yaladığı malumların herhangi bir değeri yoktur o yüzden milli manevi değerler gibi şeyler üzerinden atıp tutmasın. Vitaminsiz goebbels ve onun dil attığı malumlar tayfasının tek değeri vardır: PARA PARA PARA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 30 Aralık 2023; 14:30:10 > -
bu kahramanlara 2.Mahmut gibi büyük birini eklemeyi unutmuşsun ki, tek başına suud ailesini hoplatmaya yeterdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu analojiyi yapsalar akıl düzeyine çıkabilirler aslında. Yunanistan'ın ülkemizde bir maç için misafir olarak geldiğini düşün, Klüplerin ve futbolcuların kendi milli kahramalrının sözlerini yazan pankart ve Venizelos'ın fotosu ile stada geldiğini, gövde gösterisi yaptığını hayal et . Olay olur di mi ? İzin vermeyiz böyle bir şeye, ne haddine deriz. Akıllı olan gerisini anlar zaten, söylememe gerek yok. Evet yani, ne işin var suud arabistan'da. Samsun var, İzmir var, Ankara varken.
-
Bizdeki Kemalistler olmasa Anadolu Türkleri daha mayalı ekmek yapmayı öğrenemezdi. Anadolu'nun yarısı Birinci Dünya Harbi başlarken frengili, her yeri kırık, dökük ve açtı. Okuma oranı ya yüzde 2 ya yüzde 3'tü, İstanbul'un doğusunda tek bir çivi bile çakık değildi. Anadolu insanı cahil bırakılmıştı, sefil bırakılmıştı, aç bırakılmıştı. Türkler yalnızca vergi verip askere gitmişti. Kemalizm bu ülkeye okumayı, yazmayı, düşünmeyi ve aklı getirdi. Avrupalıların 800 yıl önce yaptığını biz 100 yıl önce yapabildik. 1830-1900 yılları arasında matbamızda (70) kitap basıldı. Şaka yapmıyorum, 70 yılda 70 kitap basıldı. Bilim adına hiçbir şey yapılmadı. Ve sen bunların üstüne ülkeyi modernleştirmeye ve halkı ileri taşımaya çalışan bir ideolojiye böyle ithamlarda bulunuyorsun?
Sana müstehak olan akıl veya kitap değil. Sana layık olan, sevdiğin dedelerin gibi 18. yüzyılda Kiev limanını bilmemek ve Rus donanmasının Venedik'ten bir kanal(!) vasıtasıyla geldiğini iddia etmektir. Türk milleti kadar aydınlanmaya karşı olan bir millet ben tanımadım. Siz bunları değil, mağarada tarikatların eğitimini hak ediyorsunuz.
Bu yazdıklarını ve ithamlarını II. Mahmud veya Abdülmecit görse kelleni vurdurur. Atatürk'ten önce, bunların fitillerini ateşleyen sultanlara da iftira atmaktır bu, yazık. Gerçi sizin zihniyet II. Mahmud'a da gavur demişti, çok da şey yapmamak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 30 Aralık 2023; 14:54:52 >
-
Bu forum da gösteriyor ki Türkiye, Atatürkçüler olmasa Afganistan'dan farksız değil.
-
Tabi cnm belli oluyor dünkü olayda bile tüm firari fetöcüler peşinizden gidiyor üç krşuk acitasyon için ülkenizi dünyaya rezil ettiniz.
Sevmediğim Suud'lar bile sizden daha modern ve daha uygar çıktı adamlar FIFA'ya göre müsabaka protokolünü uyguladı, sizin kanun bilmez düzen nizam tanımaz şuursuz tavrınız çekiyoruz yıllardır ne 2. Mahmut'u sayıklıyorsun çöplük karıştırıyorsun hala?
Bugüne bak herşey ortada, kim modern kim iş yapıyor ki icraat yapıyor kim bu ülkeye tökez takoz oluyo herkes biliyor 100 yıllık ülkede ülkeyi kurduk diye ortalıkta kibirle dolaşan kemalistlere bu millet oy atmıyor iktidarlık vermiyor artık ülkeyi nasıl kurduysan gör,
"hellalik" isteye isteye bir hal oldunuz bu millete ne acılar zulümler çektirdiniz ki hellailk istiyorsunuz acaba bir düşün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X