Şimdi Ara

Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
3
Favori
25.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tel aviv Türk ligi takımı ve Türkiye federasyonunun bir kupası için mı yapılacak maç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs ve başkanı ve yönetimide de maça çıkmayarak güzel yaptı. buradakiler nedense gs ve dursun özbeğe birşey diyemiyor korkuyormusunuz.Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 30 Aralık 2023; 18:35:34 >
  • Deve sevici Suud’un Türkçe konuşan işbirlikçileri ne zırladınız be hahah. Sümüğünüzle karışık akıttığınız bu gözyaşlarınız size ders olsun hain oğlu hainler. Bir deve sevici değil bin deve sevici gelse Atatürk’le başa çıkamaz. Bu devleti - cumhuriyeti yıkamadığınız sürece size Atatürk’ten kurtuluş yok oğlum. Kimden para aldığınız, olmayan onurunuzu şerefinizi kime sattığınız bizi bağlamaz oğlum. Adam olacaksınız yola geleceksiniz yoksa böyle getirirler işte..30 saattir ölü numarası yapıyorsunuz, yapmaya devam edeceksiniz haha rezil mandacılar sizi

• Alın size yerlikaya.
    Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt

abartmadan söylüyorum Atatürkçüler olmasa bunları biz frenlemesek çoktan afganistan veya benzerleri gibi içten din ile zayıflatıp uyuturlardı. din uyku yapar uyuşturur beyni. bizler de acı kahve gibiyiz bunlara uyuma oğluuumm diye bağıra bağıra ayakta tutmaya çalışıyoruz. ama sorsan din düşmanı der sarıklı takkeli gezen tipler varya..

halbuki senin dinin senin sorunun. sorumlulukları sana sorumluluk. benim öyle bir derdim olmadığına göre neyin tebliği ? biraz gevşeyin yaa gevşeyin gidin huşu içinde dininizi yaşayın. bence mutluluk o kişilerde. onları da tebrik ediyorum ayrıca. kendi içinde adam mutlu mesut dini yaşıyor. bu saldırganlar tipler hep saldırgan hep twitterda nette.

haa bir KIRMIZI ÇİZGİMİZ VAR.. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. yaptıkları tarihle kitaplarla videolarda delilli ispatlı olan ülkenin kurucusuna onun kurduğu ülkede saygı duymayan da hain oğlu haindir. net.

• Arapları tanımıyorsunuz ama maşallah çok seviyorsunuz. Ben size tek bir şey yazacağım Allah'a şükrederiz ve Atatürk'e bize böyle güzel bir devlet kurduğu için teşekkür ederiz. Burada Atatürk'e düşmanlık yapıp sonra da Türklere Arap marşını dinlettirdik deyip bizi çiğnemeye kalkacaklar. Bizim hem dini liderimiz var hem de milli liderimiz var. Herhangi bir sebepten bu 2 liderimizden birine hakaret edip çiğnemeye kalkarlarsa karşılarında her zaman Türkler ve Müslümanlar olacaktır. Atatürk'ü sevmek zorunda kimse değildir ama saygı göstermek zorundadır. Aynı şekilde Müslümanları sevmek zorunda değiller ama saygı göstermek zorundalar. Biz Allah'a inanırız, Hz Muhammed sav efendimizin bize öğrettiği doğruları yaparız ve millî liderimizi nasıl Rabbimizi ve peygamberimizi unutmuyorsak Atatürk'ü de unutmayız. Bizler her gün Allah'ı anarız , peygamber efendimizin doğum gününde onun güzel sözlerini hatırlar ve Kur'an Kerim'i okuyorsak aynı şekilde bu ülkenin kurcusunu da yılda bir kez onu anarız ve sahip çıkarız. Yine İstanbul'u fetheden Fatih Sultan Mehmet Paşayı da yılda bir kez anarız ve sahip çıkarız.Sizler bunu anlayamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 30 Aralık 2023; 19:32:2 >

• Arap sevicilerin Suudi efendilerine çakmaya devam ediyoruz. Biraz daha ağlayın

Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi)

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Suud sizin efendiniz değildi de neden Suudların efendilerinin ayağına kadar gittin maç yapmaya?

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Bizler devletimizi dinleriz. TFF böyle istedi ve gidildi ama konu Atatürk olursa ne devlet tanırız ne kural hala anlamadın mı?

• Aynı fikirdeyim.

• moonquad kullanıcısına yanıt

Devletini dinleseydin maça çıkardın

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Sana sadece gülerim. Okuma yazman yok gibi davranıyorsun.

• kudurun arap seviciler

• hunkar159 H kullanıcısına yanıt
    Zevkle ekliyorum

Cirit oyununu izlerken suudun kafasını uçurtma emrini veren padişahımızıda ekliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir tane adam gelmiş boş yorumları ile içindeki nefreti kusuyor bunun aklındaki gibilere kalsak Sevr ile yok olup gitmiştik o gün bugündür yanıkları geçmiyor.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.