Şimdi Ara

Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
3
Favori
25.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baştan sona okudum konuyu, valla bazı yorumları gördükçe kendimden utandım. Heleki silinenlerde kim ne yazmıştı acaba.

Bunların hepsinin bu konunun sonuna yazılması hatta ayrı konu açılması lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi)

www.sozcu.com.tr
    Atatürk, Fenerbahçe, Taçsız Kral ve Bedevi’nin Türk’e ihaneti - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/ataturk-fenerbahce-tacsiz-kral-ve-bedevi-nin-turk-e-ihaneti-p12144

Uğur Dündar yazmış

"Çentikli tüfeğin kan donduran hikâyesi işte budur!

O tüfek, Çanakkale’de İngilizlerin başını çektiği tarihin en büyük emperyalist saldırılarından birini, Anafartalar kahramanı olarak ünlenen Mustafa Kemal’in komutasında, bedenini siper ederek, can vererek durduran kahraman vatan evlatlarımızca ele geçirildikten sonra Hicaz Emiri’ne gönderilen, onların da kalkışmada İngiliz casusuna vererek, Türk askerlerini şehit etmesini sağladıkları Arap ihanetinin simgesidir.

Bedevilerin dayatmalarına hâlâ bir anlam veremeyenler, hatta şaşıranlar varsa, bu tüfeğe ve üzerindeki çentiklere iyi baksınlar.

Onların gerçek yüzlerini apaçık görürler!.."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 31 Aralık 2023; 10:58:17 >

• Aramızda Türk görünümlü Araplar var. Bunlar çok tehlikeli. Burası Türkiye Cumhuriyeti ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk.

Beğenmeyenler Çöllerine yallah

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crashserkan kullanıcısına yanıt

Ver evimi arabamı yazlığımı işimi gideyim 65 bin dolar kişi başı milli geliri var sen burda bedevi gibi sürünmeye devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 31 Aralık 2023; 11:27:38 >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Sevici olduğunuzu kabul ediyor olmanız güzel gelişme. Umarım bir gün gidersiniz de bu topraklar rahatlar.Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

• por favor kullanıcısına yanıt

Manevra kabiliyetin gerçekten takdire şayan.Nasıl becerebiliyorsunuz nutkum tutuluyor????

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

GS 10M Euro verip İcardi aldı diğerlerini saymıyorum,aynı şey FB içinde geçerli.2,5-3M Euro ya mı kaldılar ????????

• Türkişiyaşam T kullanıcısına yanıt

Seviciyim veya değilim, ver işimi arabamı evimi gitmeyen şerefsiz olsun, gideyim siz de rahatlayın ben de rahatlayayım madem öyle, ver evimi arabamı işimi gideyim hadi bekliyorum.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Sevicisiniz hocam sadece onu gördüm ve mutlu oldum bunu kabul etmeniz beni mutlu etti bilinen bir gerçekti ama ilk kez itiraf edeni gördüm. İmkan olsa şuan ibanınıza atmıştım zaten. Sizin gitmenizi biz sizden çok istiyoruz imkan yok.

• Suudi Bedevi köpeklerinin pislikleri, Riyad'daki Türk kafilesine yaptıkları barbarlıkları birer birer ortaya çıkıyor.

Suudi Bakan Yardımcısı'ndan şok sözler: Cumhuriyet şovu yapmanıza izin vermeyeceğiz

Suudi Bakan Yardımcısının şok edici sözleri ve Türk takımlarının Atatürk temalı malzemelerine yapılan müdahaleler, Süper Kupa'da büyük bir skandalın fitilini ateşledi. Riyad'a giden gazeteci Atilla Türker, yaşananları Sözcü TV'ye anlattı.

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa rezaletinin detayları yavaş yavaş ortaya çıkarken, Sözcü TV'deki "Nokta Atışı" programına katılan gazeteci Atilla Türker çok çarpıcı bilgiler verdi.

Moderatörlüğünü İpek Özbey'in yaptığı "Nokta Atışı" programına katılan gazeteci Atilla Türker, Riyad'da yaşananları Sözcü TV'ye anlattı. Riyad'a giden kafilede yer alan Türker, Suudi yetkililerin TFF ve kulüplere karşı sergilediği tutumdan bahsetti.

"KRALI TEMSİLEN GELİYORUM"

Suudilerin Atatürk'le ilgili materyallere karşı tavrını anlatan Türker, Suudi Bakan Yardımcısı'nın skandal sözlerini de paylaştı:

"Biz özel uçakla maçtan 1 gün önce kafileyle Suudi Arabistan'a gittik. Toplantı maçtan 1 gün önce yapıldı. En can alıcı olaylardan birisi şu. Suudi Spor Bakan Yardımcısı geliyor, onlar temsilen 190-200 kişi, bizim Türk kafilesi 19-20 kişi. Suudi Spor Bakan Yardımcısı'nın can alıcı lafını söyleyeceğim, 'Ben burada kralı temsilen geliyorum. Bizim sözlerimiz geçerlidir, mutlaka riayet edilecektir' deniyor."

• "TUTUKLANIRSANIZ"

"Ertesi gün ana hatların belirlenmesi üzere tekrar toplantı yapılıyor. Herkesin bildiği krizler çıkıyor. Forma, maçtan önce ısınma tişörtleri. Can alıcı laf şu; 'Eğer o tişörtle sahaya çıkılırsa polislerimiz anında müdahale edecek. Siz bizim polislere müdahale ederseniz tutuklanırsanız. Atatürk tişörtüyle kimse sahaya çıkamayacak'."

Ayrıca iki pankart; 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' ve 'Ne Mutlu Türküm Diyene'. Fenerbahçe'nin pankartı İngilizce, Galatasaray'ın Türkçe. Bunlar sahaya çıkartılmasın diye, Suudi görevliler zorla soyunma odasına girerek pankartları götürmeye çalışıyorlar.

"CUMHURİYET ŞOVUNA İZİN VERMEYECEĞİZ"

"Kral adına konuşuyorum diyen Suudi Bakan Yardımcısı şunu söylüyor, 'Burası krallıkla yönetiliyor. Sizin Cumhuriyet şovu yapmanıza izin vermeyeceğiz' diyor. Bu net sağlam bilgi. O toplantıda diyor. Bana sorarsanız, en can alıcı noktalardan birisi bu. O toplantıya katılan 19 kişiyle yaptığı görüşmeler neticesinde sağlam bir bilgidir bu"

Suudi Bakan Yardımcısı'ndan şok sözler: Cumhuriyet şovu yapmanıza izin vermeyeceğiz (sozcu.com.tr)

• Jeezy kullanıcısına yanıt

Bu kulüplerin ödediği borçlardan, faizlerden bahsetmicem. Lig Şampiyonu max 4 milyon dolar kazanıyor Türkiyede. Stat gelirleri, forma satışları hepsi tl üzerinden olduğu için onları da katalım max kazanç 10 milyon dolar olsun. Şampiyonlar ligine gitmemiş takımlar bu parayı nereden buluyor sence? (GS bu sene gitti hadi, yine denk olmuyor da denk geldi diyelim.) Kulüp başkanları ceplerinden arka kapılardan bu kulüplere para sokmasa, çoktan iflas etmişlerdi. Bu kur oranıyla. O yüzden o 2.5 milyon euroya kaldılar.

• Ev araba istiyolar bi de hahwehsjsjsndndmfor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavv nereye iban'a para gönderiyormuş da, başka bir ülkeye gönderiyormuş da, falan da feşmekan da ? Gazoz ağacı ?

Gazoz ağacı Hindistan'da yetişiyor, bu arada...

Fiiliyatta böyle bir imkan olsaydı, hemen iban numarası verir ve başta kendisi ülkesini terk ederdi, bu çakma doğan görünümlü şahin tipler.

Bunların ini - cini paradır. Bunlara ver parayı, beş dakikada arap sevici, israil sevici, abd sevici, almanya sevici vs vs olurlar. Hatta lgbt sevici bile olurlar.

Bu tiplerin ortak sorunu, göbek kaşıyıcı olmalarıdır.

Maça gelince, arabistan bize ters bir ülke kardeşim. maç oynayacaksan ne işin var arabistan'da ? Maç yapacak yer mi kalmadı ?

Suud'lar zamanında İstanbul'un göbeğinde, Cemal Kaşıkçı'yı konsolosluğun içinde kıtır kıtır kesmedi mi ?

Sen kalkıyorsun, algıları çok farklı olan bir ülkeden dolar alacağım diye, orada maç yapmaya kalkıyorsun.

Suud'ları Cemal Kaşıkçı olayında şapa oturttuk. Arkasından Trumph 400 milyar dolar'lık silah anlaşması yaparak, Kaşıkçı cinayetini örtbas etti.

Sonra suud'lar ne yaptı ? Kaşıkçı cinayetinde Türkiye'nin sunduğu kanıtları hazmedemeyip, maç üzerinden cevabını verdi.

Mok mu var, gidiyorsun orada maç oynuyorsun ? Orada oynama, git başka yerde oyna... Para alacağım diye gidiyon araba el açıyon, sonra milli duygular hezeyanı...

Kusura bakmayın ama para için yapılan bu acemiliği kimseye kabul ettiremezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 31 Aralık 2023; 12:53:12 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.