Şimdi Ara

Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
3
Favori
25.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 70 küsür yıldır putçuluk ve şekilcilik yaparak Cumhuriyetin çocuklarının önüne her türlü engeli koydunuz zaten... Bunu da yaparken, Atatürk'ün arkasına gizlenerek yaptınız.

Rakı bardağını havaya kaldırıp, "Atam sen de bu dertten ölmüştün" diyerek, Atatürk'ü aşağılamaya çalıştınız.

Ne zaman ki, ülkemiz kalpleri gerçek Atatürk sevgisi ile dolu olanlar tarafından yönetilmeye başlandı, ülke her alanda gelişmeye başladı. Ülke olarak milli siyasetimizi uygulamaya başladık. Savunma alanında dünyanın enlerini ve ilklerini yaptık.

İşte bütün bunları Cumhuriyetin çocukları yaptı.

En iyi bildiğiniz şey meczupluktur. Allah kimseyi meczup etmesin.  

• R-Kartal kullanıcısına yanıt

Aynen ilahı kader de yok hatta kanka kemalist bir din olarak kabul edelim.

Kazım Karabekir paşa yok zaten Fevzi çakmak yok

Diğer paşalar vsvs yok varsa yoksa Atatürk

Hatta babam belli olmazdı dime ?

Atatürkçü geçinenler nedense Atatürk en çok zarar verenler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Sana ne yazsam ne desem boş 😂😂. Kahkaha atıyorum yazdıklarına zihniyetine akp li olmak böyle işte sınırlı kafalar hatta bazı olmayan kafalar
    Tamam sizsiniz en vatansever
    Sizsiniz en müslüman
    Sana yazıp vakit kaybetmek istemiyorum
    Ne anlatsam sana boş
    Hadi allah çarşına pazar versin senin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kişinin Müslümanlığı da sana mı sorulması lazım ?

Her sabah her okulda her hastanede hatta kabir de bile.putculuk yapılan memleket de Atatürk sevgisini nedir

Atatürk bile.benim bedenim ölüp gidecektir fikirlerim ölmeyecek tır diyor sen ise yok o müslüman bu kâfir

Al sana CHP li Atatürkçü geçinenler biri iftiracı

Ben ak parti olduğumu nerede yazdım? Senin kafandan değilim diye illa ak partili miyim?

Herkes kendi düşüncesini söyleyemez mi ?

Nerde düşünce özgürlüğü? Hani o çok sevdiğin özgürlük

İşiniz gücünüz şekilcilik

Bana değil size soracağız fettulah hocanıza sorun bakalım
    Allah size acil şekilde akıl fikir versin

Ben chp li değilim hiç bir zamanda olmadım
    Akp li değilsen siyasal islamcı dar görüşlü bir parti mensubusun
    Bu ülkenin kurucusuna hakaret ediceksin birde düşünce özgürlüğü diyeceksin şu mesajları savcılığa gidip şikayet etsen hakkında dava açılır atatürke hakaretten
    Hadi şimdi başka kapıya senin gibi yapıda insanlara yazıp sinirlerimi daha fazla bozamayacağım
    Çünkü insanlıktan anlamıyorsunuz hadi arap kardeşinizle mutluluklar size

• Yuh ulan artık, fetö yalakaları fetöcülükle itham etmeye başlamış. Yuh diyorum, artık yuh...

Bu kadar mı küçüldünüz. Bu kadar dip oldunuz. Bu kadar mı lağım çukuruna gömüldünüz.

Siz de ne ararsanız var. Yeri gelir Müslüman olursunuz, yeri gelir putçu olursunuz, yeri gelir gardırop Atatürkçülüğü yaparsınız.

Yav siz nesiniz Allah aşkına... Siz paranın peşinde koşan materyalist kafalarsınız. Kafanız çalışmadığı için sağa sola salyalarınızı akıtarak şarlayıp durursunuz ancak...

• Fetö yalakaları mı utanma olur insanda be
    Kol kola olduğunuz zamanlar küfür ederken fetöye gözaltına aldırdı şu anki izmir milletvekili eyüp kadir hocaefendimiz hakkında nasıl böyle yazarsın diye
    Sizi anladım ben bana küfür ettirip banlatacaksınız meydan sizin gibi zihniyete kalacak

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Bırak şunlara laf yetiştirme en ufak karşıt görüş yazana Atatürk düşmanlığla itham ediyorlar sömürüsünü yapıyorlar,ispanyollar çok güzel kapak oldu bunlara o kapağı alırlarmı hiç sanmam 

• sizlere gülüyorum gülmeye devam edicem azıcık olsa gam yemicemde o da yok

• iphonecu rahat dur

her konuda insanları kışkırtmaya çalışma sıktın artık ha

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Evet kiyi kesimleri ele geciriyorlar, yalniz dedigim gibi guc orani 1'e 4, ve adamlarda bizde olmayan hava kuvvetleri mevcut. Pes etme kismini suradan cikardim, cok ciddi zayiat veriyorlar ve o ele gecirdikleri kiyidan cole dogru ilerleyemiyor ve kiyiya hapsoluyorlar. Hatta Usi imzalanirken tam 7 yerde Muslumanlar tarafindan kusatilmis vaziyetteler.

Ayrica kendi kamuoylarinda Italyan milleti savasla pek ic ice bir millet olmadigi icin Italya kamuoyunda kiyamet kopuyor, biz evlatlarimizi ne icin oldurmeye gonderdik diye. Trablusgarp'taki basari aslen Mustafa Kemal'indir, veya bir baskasinindir ama kucumsenecek bir basari degil, ve Mustafa Kemal de katkisini sunmus, yeri gelmis gozunden yaralanmis.

"Suriye ve Trablusgarp'ta kovmus" demek istemedim, "ulkeden kovmus" dedim. Sonra "Trablusgarp'ta, Suriye'de, Anadolu'da" dedim, orasi ilk cumleye baglanir gibi olmus. Oralarda ayni guclere mucadele verdigini kastettim.

Ingilizler korktugu icin Lloyd George cekilmis, hukumet dusmus demedim, ama "Chanak crisis" denen olayin mimari Ataturk. Diger kurmaylari posta koymayalim ters teper derken karsi tarafin psikolojisini dogru yorumlayip, o riski alan kendisi. Patir patir hem diger somurgeleriyle hem 1. Dunya savasi'ndaki ortaklariyla ters dusuyor Ingiliz hukumeti. Bu bir basari degil mi?

Hilafet konusunda, Ingilizler bilhassa Hindistan'i saglama almak icin boyle bir sey istemis olabilirler de, biz canimizin derdine mi dusecegiz, Hindistan'a destek mi olacagiz? Hilafet denen sistem nedir, herhangi bir sekilde liyakate dayanmayan, demokratik olmayan bir sistemle mi idare edilecekti Turkiye Cumhuriyeti? Araplar uzerinde hic bir hukmu olmadigini daha birkac sene oncesinde yasayarak gormusuz.

Ozetle elestirebiliriz, hic bir insan bugun veya tarihte, hatadan munezzeh degil ama kotu niyetli olmamak lazim. Inancsiz da olsak Muslumanlara saldirmak da dogru degil, yine elestirebiliriz, Ataturk'u olmadigi sekilde gostermek de, ama ne kadar sevmesek de bence hakikaten muazzam bir adam. Yunan, Ermeni sevmiyor anliyorum da, Turk niye sevmiyor, kizabilir onda sorun yok, ama bu kadar kin niye?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Cidden sorunlu tipsin nerde hakaret var söylesene?

Tabi size göre herşeyi yapmam lazım dediklerinizi onaylaması lazım , aman ha biat et kurtul yapmam gerekiyor

Hem siyasal İslam diyip İslam'a laf atan sen biat etme dersin hemde işine gelmeyince bidi bidi

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

İyice marjinalleştiler. Marjinalleştikçe de daha fazla meczubane laflar etmeye başladılar.  

Yakında beyinleri patlayacak...  

İşte materyalizm insanı böyle maymun yapıyor. Paradan başka bir şey düşünemiyorlar. Allah kimseyi materyalist kafalı insan durumuna düşürmesin. Çünkü geri dönüşü olmuyor.  

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

Kendi ülkemizdeki süper kupalarda Atatürke bukadar özel tören yapmamışlar Atatürkü yok saymışar  elin şeriat ülkesinde yapacakları tuttu nerden tutarsan tut elde kalıyor zaten.

Sadece birde akp ye endeksliyorlar ülkenin %80+ sından fazlası tezgah olduğunu çözdü zaten hard kemalistler dışında kimse yemedi,yese ortam çok daha farklı olurdu zatan Atatürk ü kendi tapulu malları sanıyorlar. 

• Kendi kendinize konuşun maşalar

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.