Şimdi Ara

SUV Araç Almayı Düşünüyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
21.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6 motor, düz şanzıman, benzinli Kia Sportage
    135 beygir.
    çift sunroof
    direksiyondan bluetooht-teyp kontrolü
    11.5 saniyede 100 km

60.000 tl
  • aslında fiyat aralığını söleseydin daha iyi tercihler önerebilirdik.
  • Hocam tiguanla ilgili soruların varsa sorabilirsin.Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. - leriyle + larıyla
  • Seçenekleriniz arasında benim tercihim Ford Kuga ve Suzuki Grand Vitara arasında olurdu.

Ford Kuga dizayn olarak en güzeli, Ford güvenilirliği tartışılmaz. Kuga'yı bir kaç defa kullandım, bence yapısı ve kullanım kolaylığı çok güzel. Gerekiz yere büyütülmemiş kompakt yapıda bir araç.
    Suzuki Grand Vitara bildiğim kadarıyla bu ay yenileniyor. Swift'in yenisi yollarda dolaşmaya başladı bile. Grand Vitara da makyajlı yeni haliyle bir aya kadar gelecektir. Donanım ve teknik özellikler açıından çok dolu bir araç. Kesinlikle çok güvenilir bir marka. Üstelik Suzuki Türkiye'ye Swift için bir indirim imkanı sundu, belki Grand Vitara da indirimli bir fiyatla gelebilir.
  • Araziye girilecekse kesinlikle Vitara.Ama sanırım arazi amaçlı kullanılmayacak.Kuga derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Ramirez

1.6 motor, düz şanzıman, benzinli Kia Sportage
    135 beygir.
    çift sunroof
    11.5 saniyede 100 km

60.000 tl
    Kia Yeni Sportage 1.6, 135HP benzinli modeli, "4x4 değil, sürekli 2-çeker" diye biliyorum...
  • Chevrolet Captiva tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Ramirez

1.6 motor, düz şanzıman, benzinli Kia Sportage
    135 beygir.
    çift sunroof
    11.5 saniyede 100 km

60.000 tl
    Kia Yeni Sportage 1.6, 135HP benzinli modeli, "4x4 değil, sürekli 2-çeker" diye biliyorum...

1.6 benzinli olanlar 2 çeker, 4x4 istiyorsa 46.000 tl fark koyup 2.0 dizel alması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangershark
    Arkadaşlar biz bir suv araç almayı düşünüyoruz adaylar; Ford Kuga,Nissan X-trail ,Chevrolet Captiva,Toyota RAV 4 ve Suzuki grand vitara.
    Bir de 'Suv veya 4x4 araca ne gerek var dağa mı çıkacaksın' tarzı yorumların dikkate alınmaycağını belirtmek isterim.

Zahmet edip konuyu açan forumdaşın ilk mesajını okusaydınız, özellikle 4x4 bir SUV almak isteidğini KOLAYCA anlardınız.
    AYRICA, belli bir bütçe de belirtmemiş... YANİ, seçenekelri arasındaki bir SUV'a ne kadar para ödeyebileceği veya 2-çeker modellerine göre ne kadar fazla ödeyeceği çok fark etmiyor gibi duruyor.

• fiyat aralığımız üst limit 100 bin tl ford kuga çok güzel araç ama biz deri koltuk istediğimizde oda üst donannıma giriyor ve 90 bine kadar geliyor ve ford kuga'ya 90 bin tl vermek bize biraz garip geliyor ondan biraz uzağız.captiva bizim için diğerlerinden biraz önde olan model çünkü hem kugadan geniş hemde istdeğimiz deri ve elektrikli koltuklar captivanın orta modelinde mevcut ve fiyatınında kugadan düşük olması avantaj.nissan x-trailin ise full'ü ve orta donanımlısının 100 bin tl'nin üzerinde olması baz modelinin 100bin tl'nin altında olması ve test sürüşü yapamamamız bizim için biraz uzak tercih gibi görünüyor.wolkswagen tiguan ise 2011 tüm araçlarını bitirmiş 2012 araçlarının fiyatının ne olcağı belli değil.hondanın benzinli olması ve dizelinin 2.2 olduğundan oda bizim için uzak tercih durumunda kalıyor.bizim araç suzuki olduğundan ve suzukiden memnun olduğumuzdan grand vitara olabilir ama oda eylülün sonunda gelecekmiş belki o kadar beklemeyebilirz koleos'a araba bakmaktan yorulduğumuzdan aklımıza gelmedi belki onuda düşünebiliriz.aracın sürekli 4 çeker veya sadece gerekli yerde 4x4 moda girmesi bizim için önemli değil .tüm yorumlar için teşekkürler ve daha da yorumlarınızı eksik etmezseniz seviniriz.

• Chevrolet Captiva

2.0 16V Diesel Sport AT 7K SR

85,612 TL

inci beyazı renginden alın gitsin
  • dangershark,
    Sık sık bozuk, toprak orman yolları ile karla kaplı, buzlu asfalt yollarında kullanmayacaksanız;
    yıllık kullanımınız 12.500km'nin altında ise veya Prins-VSI ile LPG dönüşümü yaptırmak sorun olmayacaksa
    HONDA CRV Executive 2.0 benzinli de çok güzel bir SUV. Asfalt kullanımı için biçilmiş kaftan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Chevrolet Captiva

2.0 16V Diesel Sport AT 7K SR

85,612 TL

inci beyazı renginden alın gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: dangershark

fiyat aralığımız üst limit 100 bin tl ford kuga çok güzel araç ama biz deri koltuk istediğimizde oda üst donannıma giriyor ve 90 bine kadar geliyor ve ford kuga'ya 90 bin tl vermek bize biraz garip geliyor ondan biraz uzağız.captiva bizim için diğerlerinden biraz önde olan model çünkü hem kugadan geniş hemde istdeğimiz deri ve elektrikli koltuklar captivanın orta modelinde mevcut ve fiyatınında kugadan düşük olması avantaj.nissan x-trailin ise full'ü ve orta donanımlısının 100 bin tl'nin üzerinde olması baz modelinin 100bin tl'nin altında olması ve test sürüşü yapamamamız bizim için biraz uzak tercih gibi görünüyor.wolkswagen tiguan ise 2011 tüm araçlarını bitirmiş 2012 araçlarının fiyatının ne olcağı belli değil.hondanın benzinli olması ve dizelinin 2.2 olduğundan oda bizim için uzak tercih durumunda kalıyor.bizim araç suzuki olduğundan ve suzukiden memnun olduğumuzdan grand vitara olabilir ama oda eylülün sonunda gelecekmiş belki o kadar beklemeyebilirz koleos'a araba bakmaktan yorulduğumuzdan aklımıza gelmedi belki onuda düşünebiliriz.aracın sürekli 4 çeker veya sadece gerekli yerde 4x4 moda girmesi bizim için önemli değil .tüm yorumlar için teşekkürler ve daha da yorumlarınızı eksik etmezseniz seviniriz.

Daha önceki yorumunda yazdığım gibi Suzuki Grand Vitara'nın yeni yüzünü bekmenizi salık veririm. Swift'de yapılan indirimli lansman Grand Vitara'da da olabilir. Diğer taraftan arkadaşlardan Chevrolet'yi taviye edenler kullandılar mı bilemiyorum lakin önceki aracımız olan Chevrolet Lacetti çok sık arıza çıkartmasıyla Chevrolet'ten soğumamıza sebep olmuştu. Pek tabi Lacetti binek, çok daha uygun fiyatlı bir model ve sizin düşündüğünüz SUV modeliyle bağlantısı yok. Kişisel tecrümebize dayanarak marka üzerine konuşuyorum.

Selamlar.

• Hyundai ix35 de incelenebilir.

Yeni Tiguanın fiyatları belli oldu ancak en ucuz 2.0 dizel 103bin civarı ve eskiye göre donanımı daha az

Opel Antara da şu ara 83 binden veriliyor.

Nissan quaqai +2 ye de bakılabilir.

ancak Koleos ta alınabilir gerçi yakında onunda makyajlı hali piyasaya çıkacak
  • Yeni Jeep Compass ve Opel Antara'ya da bakmanızı öneririm.

Compass 2.0 benzin 64.000 TL.
    Antara 2.0 dizel 83.000 TL. olması lazım

Compass'ı hiç incelemedim yakından ancak iç ve dış görünüşü çok hoş özellikle Grand Cherokee'den alınmış yeni yüzü.
    Antara ise zaten Captiva ile aynı araçlar bildiğim kadarıyla.

Bir de Subaru Forester var ki bence gerçekten çok başarılı bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanpht -- 31 Ağustos 2011; 12:56:27 >
  • bir soz vardır, her isi bilenine yaptıracaksın. 4x4 dedıgın arazı araclarıdır. normal arabalardan daha saglam bır motora, daha dayanıklı kaportaya, aksa vs. ıhtıyac duyarlar. bunun ıcın de fırmaların bıraz tecrube kazanmaları gerekır. bazı fırmaların da bu alanda uzman oldukları acıktır.

bunun ıcın: eger ımkanın varsa jeep modellerıne bak derım ben. saydıkların arasında grand vıtara cıddı bır gecmısı olan bır marka. yok captıvaymıs kugaymıs bunlar gercek arazı aracları degıl bence. arkadan corolla hafıf dokundu dıye arka tamponu gocen arazı aracı mı olur? captıva oyle bır arac ıste.

toyota her daım saglamdır. rav4 ayrı bır arac bence. ama arazı aracımıdır orası kagıt uzerınde oldugu gıbı olmayabılır. toyota kullanıcısıyım ve rav4u deneme fırsatım oldu koyde falan. ama kesınlıkle uzun suredır arazı aracı ureten fırmalardan al derım ben. ben qq almak ıstıyorum yalan yok mesela ama arazı aracı olmadıgını da bagırıyor herkes.

Ford Kuga,Nissan X-trail ,Chevrolet Captiva,Toyota RAV 4 ve Suzuki grand vitara olarak saydıgın secenekler arasında gercekten jıpım var ve arazıye cıkabılırım dıyebılecegın tek arac grand vıtara.

• 2. aracı alırken kugaya ben de bakmıştım param yetmemişti. ama kuga gerçekten çok alımlı bir otomobil. eğer eski fobiniz yoksa tigueni tavsiye ederim makyajsız. makyajlı varken daha ucuza veriyor bayiler. ha tabi vw fiyatlarına gelemem diyorsanız muhteşem yol tutuşuyla fordun kugasını alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

bir soz vardır, her isi bilenine yaptıracaksın. 4x4 dedıgın arazı araclarıdır. normal arabalardan daha saglam bır motora, daha dayanıklı kaportaya, aksa vs. ıhtıyac duyarlar. bunun ıcın de fırmaların bıraz tecrube kazanmaları gerekır. bazı fırmaların da bu alanda uzman oldukları acıktır.

bunun ıcın: eger ımkanın varsa jeep modellerıne bak derım ben. saydıkların arasında grand vıtara cıddı bır gecmısı olan bır marka. yok captıvaymıs kugaymıs bunlar gercek arazı aracları degıl bence. arkadan corolla hafıf dokundu dıye arka tamponu gocen arazı aracı mı olur? captıva oyle bır arac ıste.

toyota her daım saglamdır. rav4 ayrı bır arac bence. ama arazı aracımıdır orası kagıt uzerınde oldugu gıbı olmayabılır. toyota kullanıcısıyım ve rav4u deneme fırsatım oldu koyde falan. ama kesınlıkle uzun suredır arazı aracı ureten fırmalardan al derım ben. ben qq almak ıstıyorum yalan yok mesela ama arazı aracı olmadıgını da bagırıyor herkes.

Ford Kuga,Nissan X-trail ,Chevrolet Captiva,Toyota RAV 4 ve Suzuki grand vitara olarak saydıgın secenekler arasında gercekten jıpım var ve arazıye cıkabılırım dıyebılecegın tek arac grand vıtara.

Sadece vitara degil,rav4 ve xtrailde gayet iyi arazide..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

bir soz vardır, her isi bilenine yaptıracaksın. 4x4 dedıgın arazı araclarıdır. normal arabalardan daha saglam bır motora, daha dayanıklı kaportaya, aksa vs. ıhtıyac duyarlar. bunun ıcın de fırmaların bıraz tecrube kazanmaları gerekır. bazı fırmaların da bu alanda uzman oldukları acıktır.

Sadece vitara degil,rav4 ve xtrailde gayet iyi arazide..

tercıh meselesı. elbette ıyı araclar onlarda. ama benım bahsettıgım baska bır sey. captıvayla veya sportage la da yolda kalmaz heralde. ama bır fırma ozellıkle arazı arazı araclarıyla on planda olan bır fırma dıgerlerı oyle degıl dedım. jeep markasına bakmasını da ondan dedım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.