Şimdi Ara

Suv Araç tavsiye (KIA Sportage) ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aklımızda kia sportage var ama ilan sitesinde arama yaparken
    1.6
    2.0
    2.0 CRDi
    2.0 DSL
    2.0 TD

gibi seçenekler var full istiyoruz aracı cam tavan falan olsun istiyoruz ve herkez gibi az yaksın çok kaçsın muhabbeti :) hangi modele yönelmeliyiz ve avantajları dez avantajları nelerdir sizce bu araç alınırmı alırken nelere dikkat edilmeli?

Birde arkadaşlar Hundai ix35'i düşünüyoruz ikisi arasında ama Kia'ya daha sıcağız kia hakkında önerilernizi öğrenebiirmiyim alırken nelere dikkat edilmeli falan benzin yada dizel farketmez
    aracı ev - iş arası kullanacağız çok şehir dışı yada uzun yola çıkmıyoruz yılda belki 2 kere o yüzden benzin dizel öenmli değil.

• Amcamda 1.6 full var, ondan çok ben kullanıyorum
    Depoyu hep dolu bırakır ama ben o arabanın performansını görünce, yakıt kullanımını görünce çok üzülüyorum.
    1.6 ufak kalıyor o arabaya ve çok yakıyor
    Diğer motor seçeneklerinde de çok yakıyor diye biliyorum eğer durumunuz çok iyi değil ve senelik çok km yapıyorsanız tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JJooKeR

Amcamda 1.6 full var, ondan çok ben kullanıyorum
    Depoyu hep dolu bırakır ama ben o arabanın performansını görünce, yakıt kullanımını görünce çok üzülüyorum.
    1.6 ufak kalıyor o arabaya ve çok yakıyor
    Diğer motor seçeneklerinde de çok yakıyor diye biliyorum eğer durumunuz çok iyi değil ve senelik çok km yapıyorsanız tavsiye etmem.
    Babama aldık daha yeni 1 hafta önce.Araç öncelikle çok iyi bakmayın gitmiyor diyenlere otomatik aldı .Kötülemeye çalışılyor bence performans konusu çünkü artık baydı yok yokuşta gitmiyor bilmem ne
    Araç daha rodajda çok zorladım üst devirde gayet güzel atmosferik motor yani bence bu kadar bu araç için performans konusu sıktı artık.Araç gayet güzel gidiyo yani .
    Dolu araçtır.Fiyat/Donanım seviyesi iyidir.Çok konforlu ve rahattır.Sessizdir .Dış Tasarım olarak çok yakışıklıdır iç mekan geniştir yol tutuşu falan çok iyi.Rafine ve tok bir araba.Otomatiği falan iyidir genel anlamda kalitelidir diyebilirim
    Kendinizi jipte hissedersiniz yani bundan emin olun güzel arabadır ama yakıt fazla gelebilir çok km yapıyosanız gelmez size.

Lpg takıcam derseniz o zaman okey ama lpg takmam senedede 15 bin yaparım çok gezerim derseniz bu araba size gitmez yakıtta üzülürsünüz.
    Çok km yapanlar için benzinli araba ideal bir seçenek değil Dizele yönelebilirsiniz.ix35i önermem Spo her yönden daha iyi bir araba ix35den ya da sürüş sırasında ben öyle hissetmiştim.
    2.0 Dizel vergisi yüksek olur ve ayrıca 2.0 Dizelide 185 beygir 400 tork 4x4 araba kesinlikle o araçta 9 ıt altı yakmıyor 2.0 Dizel kullanıcılarının tüketimi bunlar.
    Tabi performansı falan daha iyidir.4x4 olduğu için karda ,çamurda veya dağda lazım olduğunda 4x4 işinize yarayabilir ama 2.0 Dizeli ben almazdım vergi mağduru çünkü
    Genel olarak tavsiye ederim yani yakıtı düşünmüyosanız alın gitsin

• otomobil alemi kullanıcısına yanıt
    aslında yakıtı düşünüyoruz ama günde 15km yol yapıyoruz max 20km o yüzden dizel benzin alacağımız araçta çok aramıyoruz. ama tabi ne yaktığı da önemli aracın ne kadarda aramazsan su gibi içsin istemez kimse kaç kuruş yakıyor acaba araç ve arama yaperken dediğim gibi full istiyoruz
    2.0
    2.0 CRDi
    2.0 DSL
    2.0 TD

crdi, dsl falan bunlar tam olarak ne oluyor?
    1.6lar iş görürmü araca 1.6 motor ufak gelirmi ve vites olarak manuel yada otomatik hangisini önerirsiniz?
  • Fiyatlarda kampanyaya gidilmiş deniliyor ama konudaki üstadların yorumlarını öğrenmek isterim 69000den başlayan fiyatlara.
    http://www.kia.com.tr/sportage/fiyat-listesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Fiyatlarda kampanyaya gidilmiş deniliyor ama konudaki üstadların yorumlarını öğrenmek isterim 69000den başlayan fiyatlara.
    10-11 litre yakar.6 litre yakarcı sallamasyoncular damlar birazdan buralara.alacaksanız 1.6 alın diğer motorlara vereceğiniz farkı benzin parası yapın.çünkü diğer motorlar söz konusu olunca bir araba parası daha veriyorsunuz.buarada tucson düşünmezmisiniz?

Suv Araç tavsiye (KIA Sportage) ÖNERİSİ

• labidu kullanıcısına yanıt
    dediğiniz modele bakacağım hocam birde 1.6'nın piyasası nasıl alsak elimizden çıkartabilirmiyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharq32

dediğiniz modele bakacağım hocam birde 1.6'nın piyasası nasıl alsak elimizden çıkartabilirmiyiz

1,6 daha rahat elden çıkarda.dediğiniz mantıksız aynen şuna benzedi evlenirken boşanmanın hesabını yapmak gibi.2,0 vergisi cartı curtu herşeyi kazık.

• labidu kullanıcısına yanıt
    ya hocam onu farklı bir şey için sordum :) bu cevabı alacağımı biliyordum sorayımmı sormayayımmı tereddüt ettim zaten :)
    sormadım sayın :)
    birde full model hangisi oluyor acaba 1.6'nın
    GSL Plus
    comfort premium falan
  • sharq32 S kullanıcısına yanıt
    güncel kasada en üst donanım paketi premium.

• quote:

ya hocam onu farklı bir şey için sordum :) bu cevabı alacağımı biliyordum sorayımmı sormayayımmı tereddüt ettim zaten :)
    sormadım sayın :)
    birde full model hangisi oluyor acaba 1.6'nın
    GSL Plus
    comfort premium falan

Fiyat listesine bakın 1,6 nın en yüksek fiyatlısı en dolusudur.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    GDI,GSL falan ne oluyor 2011-2015 model arası bakıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Fiyatlarda kampanyaya gidilmiş deniliyor ama konudaki üstadların yorumlarını öğrenmek isterim 69000den başlayan fiyatlara.

premium için fiyat güzel. Pazarlıkla biraz daha çekilebilirse yerinde bir tercih olur.

• quote:

onlar genel sınıflandırma. Kafa çok karışır. Direk donanım paketi olarak incelerseniz daha sağlıklı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

onlar genel sınıflandırma. Kafa çok karışır. Direk donanım paketi olarak incelerseniz daha sağlıklı olur.

Genel derken ?
    GDI, GSL motoru anlatiyor da ondan sordum.

hangi paketten bahsediyorsunuz hocm?
  • quote:

hangi paketten bahsediyorsunuz hocm?

en üst donanım paketi olan premium dan.

• quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Genel derken ?
    GDI, GSL motoru anlatiyor da ondan sordum.

satılık ilanlar içinde bakarsanız GDI comfort ve de GSL comfort vardır. ikisi arasında bildiğim kadarıyla motor farkı yok. anlatmaya çalıştığım ise mesela 2015 model aracı GSL comfort bölümüne 2012 model aracı da GDI comfort bölümüne açanlar var. bu sebepten kafa karışmasın diye donanım paketine bakın dedim.

gdi ile gsi arasında fark yok demi şimdi?
  • quote:

gdi ile gsi arasında fark yok demi şimdi?

benim bildiğim bu şekilde. ama kesin doğrudur diyemem. şimdi biraz baktım internette farkı nedir diye bilgi olarakta net birşey yok. gdi ve gls farkı diye ayrı bir konu açarsanız daha doğru ve hızlı bilgilere ulaşabilirsiniz. yanlış yönlendirmek istemem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.