Şimdi Ara

Suv araçlar ile daha çok mu kaza yapılıyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
4.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

• KararanBitki kullanıcısına yanıt
    Hiç kullanmak nasip olmadı ama insignianın methini duymuştum.Yazık oldu seriyi bitirmeleri...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: autindustry

otomobiller çok elektronik tabanlı, limit aştırmıyor zaten.

Abartmissiniz hocam. Gaza basinca gitmeyen, direksiyonu cevirince donmeyen arac gormedim

Her arabada limiti asabilirsiniz

- Araclarin limiti degisken oldugu icin bazi aksiyonlar kimi arac icin son derece normal limitler dahilindeyken, kimi araclar icin asiri limit asimidir

- Limiti asma derecenize ve aracin kabiliyetine gore esp performansi sizi kurtarirsa hayatiniza devam edersiniz. Kurtarmazsa uzucu olur

Suv.lerin limitlerinin dusuk oldugu bir gercek. Alacak arkadaslar kendilerine uygun olup olmadigini iyice degerlendirerek karar versinler ki sorun yasamasinlar

Alıntıları Göster
    Ben limiti asamiyorum astra sedanda araba nasıl bir manyaksa deli gibi yola tutunuyor biraz daha zorluyorum ayağım gazda olmasına rağmen gazı kesip hey sen ne yapıyon diye esp çalıştırıp düzgün kullan arabayı der gibi müdahale ediyor kapatıyorum espyi biraz limitin üstünde oynamaya başlıyorum fazlasına yine izin vermiyor yine devreye kendi giriyor. Sedan araba güzeldir hoştur SUV araç sevmiyorum çok yatıyor virajlarda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.