Şimdi Ara

SUV seçemedim yardımmmmmm ?!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar SUV veya Crossover ya da Jeep adı herneyse bu tarz bir araç alcam ancak kararsızım.. En fazla 55.000TL verebilirim.
    Aradığım özellikler
    - En fazla 2000 motor
    - Kesinlikle otomatik
    - Benzin dizel arasında kararsızım(benzin pahalı, dizel bakım masrafı vs) çok yakmasın yeter
    -En fazla 5-6 yaşında
    - donanımlı ve konforlu olsun istiyorum.
    fazla arazide kullanmayacağım, araştırdığım ve kararsız kaldığım araçlar Honda CRV, Freelander2.0 dizel, grand vitara...
    Yardımcı olursanız sevinirim senelerce kullanacağım ve sorun çıkarmayacak kalitede olsun istiyorum

• Arazide kullanmayacaksan bırak hepsini git 0 km Benzinli Kia Sportage al senelerce tepe tepe bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Arazide kullanmayacaksan bırak hepsini git 0 km Benzinli Kia Sportage al senelerce tepe tepe bin

Otomatik 1.6 sportage mı var da öneriyorsunuz? Otomatik olsun, sorunsuz olsun, fazla yakmasın diyorsanız CRV iyi bir tercihtir, kolay kolay üzmez. Freelander ve g.vitaraya göre çok daha iyidir. Captiva bulabilirseniz uygun fiyata o da fena sayılmaz.
  • Vitara öneririm size (3 kapı) 1.6 motor vardır. İster şehir içi sürersiziniz ister arazide (çok zorlu koşullarda bilemem tabi bir Niva gibi olur mu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

quote:

Arazide kullanmayacaksan bırak hepsini git 0 km Benzinli Kia Sportage al senelerce tepe tepe bin

Otomatik 1.6 sportage mı var da öneriyorsunuz? Otomatik olsun, sorunsuz olsun, fazla yakmasın diyorsanız CRV iyi bir tercihtir, kolay kolay üzmez. Freelander ve g.vitaraya göre çok daha iyidir. Captiva bulabilirseniz uygun fiyata o da fena sayılmaz.

hocam
    az yakacak diyor motor küçük olacak
    masraflı olmasın diyor sorun çıkartmayacak genç ve diri bir araç olacak
    bakım maliyetleri pahalı olmasın diyor o zaman range rover falanda olmayacak

bütçede 55bin lira olunca otomatikten vazgeçmek en mantıklısı(şahsi görüşüm)+sportagenin otomatik olup olmadığınıda bilmiyordum çünkü otomatik araçlarla ilgilenmiyorum

• quote:

quote:

quote:

hocam

bütçede 55bin lira olunca otomatikten vazgeçmek en mantıklısı(şahsi görüşüm)+sportagenin otomatik olup olmadığınıda bilmiyordum çünkü otomatik araçlarla ilgilenmiyorum

Sen de haklısın hocam da kesinlikle otomatik isteyen birisi uğruna biraz fazla tüketimi göz önüne mutlaka almalı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam

Sen de haklısın hocam da kesinlikle otomatik isteyen birisi uğruna biraz fazla tüketimi göz önüne mutlaka almalı.

geçen yıl 2004 model Freelander almaya niyetlendim.Çokta ucuzdu fiyatları ama bakım masraflarını bi duydum koşarak uzaklaştım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• teşekkür ederim herkese freelander alanında uzman markalardan bir tanesi ancak masrafları çok dendiği için soğudum biraz.. yeni Sportage da otomatik şanzuman maalesef yok 2007 2008 Sportage, Honda CR-V, Vitara olabilir belki kullanan arkadaşlar varsa tavsiye edebilecek sevinirim
  • Bu masraf olayına ayrı bitiğim.Yav freelanderla sanki 3 bin lira verecek bakıma,hondayla 1000 liracık.
    Alt tarafı 300 400 oynar be kardeşim,sanki her ay bakıma mı sokacan arabayı?
    Alacağın araç land rover olmalıdır senin.Ama karıncalanıyom modundaysan sorunsuzluk diyosan hondaya gözünü yum bas parayı kardeşim.Sana birkaç öneri de ben vereyim 2. el olarak rastlarsan:
    tiguan,x-trail,captiva,ix35,forester,rav4(Toyotayı özellikle koydum masraf falan demişin serviste kral muamelesi görürsün.)
    Tiguanı 57ye kuzenime aldık.160 ps koltuğa yapıştırıyor adamı.Yakıtı da öyle fazla değil.Lpg si de çıktı şimdi vosvos yaşatır seni adamım hadi gazan mübarek ola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 28 Şubat 2012; 19:00:45 >
  • az yakacak diyip , suv peşine düşenleri anlamıyorum
  • Dediklerine cr-v uysada yakit olarak uzer seni.
  • ix35 in otomatiği biraz tuzlu da rav4 hoşuma gitmedi değil,,, haklısın shadow temiz bi araç bulduktan sonra masraf markaya göre çok farketmez. Bu arada Ank. trafiğinden dolayı kesin A/T olmalı..
  • (ruoja) Bilader az yaksın demedim zaten, çok da fazla yakmasın dedim.. Yorum değil forum lütfen ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrapper03

ix35 in otomatiği biraz tuzlu da rav4 hoşuma gitmedi değil,,, haklısın shadow temiz bi araç bulduktan sonra masraf markaya göre çok farketmez. Bu arada Ank. trafiğinden dolayı kesin A/T olmalı..

Lpg li araç al.Trafikte suvla çok dolanma tüpüde içersin.Zaten ankara gibi yerde toplu taşıma kullanacan arkadaş gezmeye alacan arabanı.RAV4 lerin çok uygun km de temizleri mevcut internette.Ayrıca toyota sorunsuzluğu sözkonusu.Dsg lerde problem çıkıyor diyorlar toyotadan daha problem lafı duymadım tek tük.Tiguan da 2. elde çok avantajlı,+ motor teknolojisi var.Tabi tiguanda toyotadaki hürmeti görmezsin doğuş suratına bakmaz ayrı konu.Al sana bir canavar,taktır lpg yi bak keyfine:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-cokk-temiz-2008-raw4-extra-76085649/detay
    Bu da hemşehrin tertemiz:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-hatasiz-kazasiz-boyasiz-servis-bakimli-2010-tiguan-76321823/detay

• O FİYATA ANCA 0 DUSTER ALIRSIN AZ YAKAR KAFAN RAHAT OLUR.
  • Orijinalden alıntı: NİTROUS666

pershing105
    Kendi aracınızı neden tavsiye etmediniz.
    Benim bu durumda tavsiyem motor limiti konmasaydı sizin aracın 2,8 crd modeli olurdu.

Bu durumda önceliğim her anlamda honda crv.Kızkardeşime aldım, birçok kere niyetlendim fazla yol yapması sebebiyle değiştireyim diye fakat hem güvenli(cooper a3 gibi araçlardan yüksek olması), hem abartı kaçmayacak, hemde eski bindiğimiz suvların yanında az tüketimi ve sorunsuz olarak nitelendirebileceğim bir araç olması sebebiyle çok memnunum.
    Kışın bu tip havalarda yolumdaki bataklıklar sebebiyle bende kullanıyorum.Ülkemiz içinde fazla para vermeden, ortalama ihtiyaçlara cevap verebilen güzel bir araç crv.
    Yakıt tüketiminin fazlalığı kullanıcının güzergahına göre değişir.
    ortalama istanbulda 12,4ün üstüne çıkmazsınız.E5 üzerinde 16-17 gibi değerler görsede bu zaten diğer alacağınız birçok aracın 1-2 üstünde olacak ortalamadır.
    Normal şehir tüketimleri 10,7-12,4 seviyelerindedir.
    Uzun yolda otobanda 8.5-9 seviyelerindedir ve bu gayet normal.

Sorento konusunda söylenecek şey bulamıyorum.Tavsiye etmiyorum.Zaten kullanan birçok kişi ne demek istediğimi az çok çekerek yaşayarak anlayabilir.

Ayrıca geçen sene şirket temsilcilerine dacia almaya niyetlenmiştim.Görünüm şahane halen beğeniyorum fakat geçen yıl tam opsiyonlar dahil 50 küsür bin liralık bir teklif almıştım iki adet için.
    Hiçbir marka bağımlılığım yok ama benzinde 3-5 litre yakmayı göze alabilirim.Rakamını hiçbirşekilde haketmiyor dacia duster.
    Onuda test anlarsınız.

Sizin yerinizde olsam önceliğimi anladığım kadarıyla biraz titizsiniz vw grubunun fiyatlarını bilmiyorum ama mesajlar içinde bahsedilen şekliyle vw almak avantajınıza olur.
    Yalnız yine girdilerde vwde sorun yaşayanları görünce kafamın rahat etmesi açısından önceliğim honda toyota daha sonrasında nissan olurdu.

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pershing105 -- 28 Şubat 2012; 22:21:44 >

• kuga dizel yada captiva olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

land rover freelander 2.0 td hse (2004-2007 arası)

makyajlı kasa güzel bir araçtır tavsiye ederim istanbulda isen kontrol için motokar veya otoland da kontrol ettir derim

iyi servistir ikiside

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-acillllll-kazasiz-boyasiz-degisensiz-52000-km-de-73965230/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-borusan-cikisli-boyasiz-darbesiz-2007-freelander-hse-59828892/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-altinsoy-otomotiv-den-esi-benzeri-olmayan-land-rover-60000-km-de-76229995/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-bej-bej-sadece-67-000-km-de-59378912/detay#

motor hacmi 2500 cc olusa 2007-2008 kia sorentoda bulabilirsin

örn:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-kia-sorento-70152167/detay

ayni yılda 700 tl fark oluyor mtv de

Hocam freelander la bende ilgileniyorum ama konfor eksikligi var diyorlar bu doğrumudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.