Şimdi Ara

SUV seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla 30000 euro'ya aldı eminim, hem de sabit kurdan, istersen sen de araştır.
    quote:

Orjinalden alıntı: deppblue

30000 euro ucuz degilmi yoksa ben mi yanlış anladım crv sevmiyorum benim arabam gibi küçük.aslında prison break de son sezonunda toyotanın bir jipi vardı o çok hoşuma gitmişti.türkiyede yok sanırım.Q5 gidip deneyecegim ondansonra karar vereceğim önerileriniz kulağıma küpe
  • audi q5 test ettiler volvonun 5-8 mt kaydıgı yerde qoutro ile q5 zank diye duruyor

kaldiki programda sunucu bile audi q5 deki deri koltuk ve işçilige hayren kaldı .

volvoda harikaydı özellikle s.içi kazaları önleyen otm mesafe kontrol + özellik

sonuçta ikiside harika araçlar zevke kalmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: BMW 528

audi q5 test ettiler volvonun 5-8 mt kaydıgı yerde qoutro ile q5 zank diye duruyor

kaldiki programda sunucu bile audi q5 deki deri koltuk ve işçilige hayren kaldı .

volvoda harikaydı özellikle s.içi kazaları önleyen otm mesafe kontrol + özellik

sonuçta ikiside harika araçlar zevke kalmış

quatro fren mesafesine nası etki ediyor?
    kalkarkenmi kayıyor anlamadım
  • yokuş aşagı giderken arabaya fren yaptırıyolar .qoutro anında durdu.volva 5 mt felan kaydı.

ntv deki programı izlemeniz lazım..

http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=50&cbVideo=10204&cbQuality=1
  • Q5
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 20 Şubat 2009; 14:06:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BMW 528

yokuş aşagı giderken arabaya fren yaptırıyolar .qoutro anında durdu.volva 5 mt felan kaydı.

ntv deki programı izlemeniz lazım..

http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=50&cbVideo=10204&cbQuality=1

iki arabnın üzerinde durduğu zeminlerin durumu farklı olduğu için öyle bir sonuç oluşması normal, yoksa o durumda elektronik sistemlerin vs nin hiçbir etkisi yok, parametreler sadece zemin ve lastik.

konuya dönersek, q5 bence de çok güzel , ama çok asfalt odaklı bir otomobil

ve Almanya'da 2.0 tdi, 2.0 tfsi'dan 2 bin euro ucuzken, burada 2 bin euro daha pahalı olmasını anlayabilmek mümkün değil, adamlar dizel alandan +_ 2 bin euro=5 bin euro = 11 bin tl parayı peşin peşin alıyorlar demektir.

freelander bence şu anki fiyatı göz önüne alınırsa daha alınası bir model.

Ama şu da bir gerçek ki ne q5 ne freelander ne de saydığınız diğer modeller (zaten c220 cdi almak, c 180 k kompressör varken yapılmaması gereken bir hata, yakıttan elde ettiğiniz avantajı aynen mtv olarak ödüyorsunuz, başta verdiğiniz 20 bin euro da direkt havaya uçuyor), c-max den daha fazla hacim sunmuyorlar.

Benim size tavsiyem net olarak ford s-max tir.

• Freelanderda indirim var mı çok pahalı görünüyor...
  • Q5 tasarım vs. güzelde arka koltukta ben rahat edemedim şahsen suv dediğin biraz geniş olur a4 ün yükseltilmişi gibi bir izlenim bıraktı bende ve fiyatı cok ucuk

aslında bütcen 70.000 euro ya kadar cıkyorsa nissan Nissan Pathfinder 2.5 dci de cok güzel bir alternatif olabilir geniş yüksek hem arazide hem asfaltta son derece başarılı

2008 yılında makyajlandı zaten işte resimleri ;

http://www.netcarshow.com/nissan/2008-pathfinder/
  • yazılanlar elbette doğru ama yinede aslında gelinen nokta aynı devlet ya benzinden ya mtv de bizden aynı parayı alıyor olacak vergiyi azaltmakne mümkün hangi açıdan bakarsak bakalım hep aynı.
    aslında istedigimiz normal biraz büyük birazda kaliteli bir araba cmax tan ayrıca yine forda binmek istemiyorum
    birde geçiş tarzı arabalar yani crossover türleri hoşuma gitmiyor qashqai gibi ne araba ne jip.bo yüzden nissana pek sıcak bakmıyorum.
    yine de freelander 2 daha uygun görünüyor keşke 2000 cc olsa vergisi bakımından
    Q5 de nissana benziyorsa gidip bir araba olmak en iyisi büyük jipe okadar para ve vergi vermeyeceğime göre normal büyuk bir araba artık ne olursa
  • mercedes c 180 fiyatı orta karar olanı 45 000 euro tabi 220 cdı den daha uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: deppblue

mercedes c 180 fiyatı orta karar olanı 45 000 euro tabi 220 cdı den daha uygun

senelik vergisi de 2000 ytl daha az,

başta ki 18 bin eurodan geçtim, sadece 2000 ytl yi yakıttan amorti etmek için bile senede en az 25 bin km yol yapmak gerekiyor.
  • Eğer illaki SUV almak istiyorsanız kesinlikle Q5 yada GLK derim.Q5 fiyat olarak daha uygun bir seçenek gibi duruyor.Tipide daha güzel bana göre.Ama makyajlı BMW 3 seriside bakabilirsiniz yada Mercedes C serisi.İkiside güzel araçlardır.Şimdiden hayırlı olsun.
  • ikinci el Land Rover Discovery de dusunebilirsiniz hatta 70k avrolara falan ciktiginiza gore sifir discovery de dusunebilirsiniz bence Q5 yada GLK almak pekte mantikli degil yani otomobilden pekte farkalri yok o fiyatlari haketmiyorlar bence. Off-Road performansi olarak discovery iki ile toplar 3 ile carpar diyebilirim.Yine Pajero da dusunebilirsiniz. On tarafinin navara ya benzemesi sorun degilse Pathfinder da super bir arac.

Land Rover Discovery
    Mitsubishi Pajero
    Nissan Pathfinder

Bence bu uc aracida mutlaka inceleyin youtube dan videolarina falanda bakin ondan sonra x3/glk/q5 bakacaginizi pek sanmiyorum.
  • bahsettiginiz araçlara baktıgımızda hepsi ortalama 70 000 euro ve motor hacimleri cok fazla hatta pajero 3200 cc adamlar reklamlarda dakar birincisi olarak lanse ediyorlar. benim o kadar off road yapacak ne halim ne zamanım var oysa daha normal bir arabaydı yada suv du istediğim hem çevreyi de korumak lazım CO2 salınımını düşürmek gerektigine inanıyorum .bazen freelander 2 keşke 2000cc olsa diyorum .

temel ihtiyacım büyuk ama birazda kalıteli orta karar suv veya araba.
    mercedes c180k cdi220 den daha hesaplı geldiği kesin katılıyorum
  • daihatsu terios hemde 4x4
  • arkadaşlar siz olsanız ne alırdınız
  • freelander 2 de aralık ayında yapılan kampanya benzeri bir kampanya var. Gazetede ilanı çıkıyor 45.000 euroya çekmişler baz fiyatı 54.000 eurodan.

gerçi euroda fırladı baya ama işte premium donanımı biraz daha zengin gidin bi görün bence.
  • kardeşim KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE VW TİGUAN derim.Vergi fln olayını düşünüyorsun tiguan'ın 2.0 motoru var bu arada vw kalitesini unutmamak lazım.bu araba en iyisidir bence TIGUAN
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.