Bildirim
SUV seçimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
suv seçimi demişsiniz tercihler 3.20,c220.anlamadım
suv-sedan arasındamı kaldınız? -
off road yapacaksanız ayrı,şehir 4x4 ü istiyorsanız ayrı.Tahminim şehir içinde büyük bagajlı geniş bir aile arabası lazım.Hyundai santa fe derim.quote:
Orijinalden alıntı: tEmh@
suv-sedan arasındamı kaldınız? -
GLK alın bence.quote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
off road yapacaksanız ayrı,şehir 4x4 ü istiyorsanız ayrı.Tahminim şehir içinde büyük bagajlı geniş bir aile arabası lazım.Hyundai santa fe derim.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: tEmh@
suv-sedan arasındamı kaldınız?quote:
Orjinalden alıntı: tEmh@
suv-sedan arasındamı kaldınız?
Katılıyorum.Onlar 4 çekişli diyemi söylediniz.Ama bence Q5 yada Bmw X3
-
Q5quote:
Orijinalden alıntı: Bicannnquote:
Orjinalden alıntı: tEmh@
suv-sedan arasındamı kaldınız?
Katılıyorum.Onlar 4 çekişli diyemi söylediniz.Ama bence Q5 yada Bmw X3
Alıntıları Göster
sorento
nıtro
-
freelander 2 cok şık ve kullanışlı oturma pozisyonu kalite vs. vs. hem asfaltta hem arazide iş görür zaten bana göre suv dediğin biraz köşeli tasarımı olacakquote:
Orijinalden alıntı: savyola133
Q5
sorento
nıtro
Alıntıları Göster
araca oturduğunda aracın cizgilerini kaputun nerde bittiğini vs. göreceksin balkon misali
ve land rover markasının gecmişten bugüne ürettiği tüm araclarda bu özellik korundu halada korunuyor geniş camlar ferahyaşam alanı geniş görüş acıları birde buna land rover kalitesi eklendiğinde ömürlük arac derlerya o hesap ikinçi elide cok sağlam bu arada...
kolay gelsin..
-
cevaplara teşekkürler freelander 2 almayı planlıyorum diger arabaları yazma sebebim arada kalmak.sorento ve santa fe bana uygun degil pek tercih etmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: NİTROUS666
freelander 2 cok şık ve kullanışlı oturma pozisyonu kalite vs. vs. hem asfaltta hem arazide iş görür zaten bana göre suv dediğin biraz köşeli tasarımı olacak
araca oturduğunda aracın cizgilerini kaputun nerde bittiğini vs. göreceksin balkon misali
ve land rover markasının gecmişten bugüne ürettiği tüm araclarda bu özellik korundu halada korunuyor geniş camlar ferahyaşam alanı geniş görüş acıları birde buna land rover kalitesi eklendiğinde ömürlük arac derlerya o hesap ikinçi elide cok sağlam bu arada...
kolay gelsin..
Alıntıları Göster
-
Q5 ile freelander 2 arasında hansgisini tercih edersiniz sebeplerini bilmek istiyorum.ayrıca param olsa da bir arabaya200 milyar vermeyi dogru bulmuyorum ev alırım daha iyiquote:
Orijinalden alıntı: deppblue
cevaplara teşekkürler freelander 2 almayı planlıyorum diger arabaları yazma sebebim arada kalmak.sorento ve santa fe bana uygun degil pek tercih etmiyorum
Alıntıları Göster -
arabanı kaça satmayı düşünüyorsun bu arada?quote:
Q5 ile freelander 2 arasında hansgisini tercih edersiniz sebeplerini bilmek istiyorum.ayrıca param olsa da bir arabaya200 milyar vermeyi dogru bulmuyorum ev alırım daha iyi
Alıntıları Göster
konuyla alakasız ama merak ettim.. -
Bu ay Autocar da Premium SUV testi vardı GLK,Freelander,X3 ve XC60. XC60 birinci olmuştu. Q5 için Doğuştan söz almışlar. Daha sonra doğuş grubu arabayı NTV ye vermiş o yüzden yoktu testte.quote:
Orijinalden alıntı: yenerz
arabanı kaça satmayı düşünüyorsun bu arada?
konuyla alakasız ama merak ettim..
Alıntıları Göster -
Q5 al daha ıyı Freelander o kadar ıyı araba degılquote:
Orijinalden alıntı: Mr. Çelik
Bu ay Autocar da Premium SUV testi vardı GLK,Freelander,X3 ve XC60. XC60 birinci olmuştu. Q5 için Doğuştan söz almışlar. Daha sonra doğuş grubu arabayı NTV ye vermiş o yüzden yoktu testte.
Alıntıları Göster -
arabanın piyasasını bilmiyorum ne ederse ona verecegim.arkadaşlar anladıgım kadarıyla Q5 de karar kılındı yine de kararsızım.volvo bende hala soru işaretleri bırakıyor yine de pek sıcak bakacagım araba değilquote:
Q5 al daha ıyı Freelander o kadar ıyı araba degıl
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppblue -- 19 Şubat 2009; 11:49:17 > -
Honda CRV yide düşünün derim.quote:
arabanın piyasasını bilmiyorum ne ederse ona verecegim.arkadaşlar anladıgım kadarıyla Q5 de karar kılındı yine de kararsızım.volvo bende hala soru işaretleri bırakıyor yine de pek sıcak bakacagım araba değil
Alıntıları Göster -
audi Q5quote:
Orijinalden alıntı: @NTARES
Honda CRV yide düşünün derim.
Alıntıları Göster
volvo xc90
subaru outback veya forestır -
Q5 yada Xc60quote:
Orijinalden alıntı: BMW 528
audi Q5
volvo xc90
subaru outback veya forestır
Alıntıları Göster -
arkadaşım jeep patriot 2.0 dizel aldı. yaklaşık 30000 euro verdi. euro kurunu da 1.9'da sabitlemişlerdi (ama şimdiki fiyatı ve kur hesaplamasını bilmiyorum, yaklaşık 2 ay önce almıştı.) ben de kullandım ve araştırdım. düşünürsen ve sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım. jantlarına kadar aşağıdakinin aynısı.quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Q5 yada Xc60
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 19 Şubat 2009; 21:19:16 >
-
30000 euro ucuz degilmi yoksa ben mi yanlış anladım crv sevmiyorum benim arabam gibi küçük.aslında prison break de son sezonunda toyotanın bir jipi vardı o çok hoşuma gitmişti.türkiyede yok sanırım.Q5 gidip deneyecegim ondansonra karar vereceğim önerileriniz kulağıma küpequote:
Orijinalden alıntı: karenin
arkadaşım jeep patriot 2.0 dizel aldı. yaklaşık 30000 euro verdi. euro kurunu da 1.9'da sabitlemişlerdi (ama şimdiki fiyatı ve kur hesaplamasını bilmiyorum, yaklaşık 2 ay önce almıştı.) ben de kullandım ve araştırdım. düşünürsen ve sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım. jantlarına kadar aşağıdakinin aynısı.
Alıntıları Göster
-
q5 en iyisi ordakılerın hepsini parcalarquote:
30000 euro ucuz degilmi yoksa ben mi yanlış anladım crv sevmiyorum benim arabam gibi küçük.aslında prison break de son sezonunda toyotanın bir jipi vardı o çok hoşuma gitmişti.türkiyede yok sanırım.Q5 gidip deneyecegim ondansonra karar vereceğim önerileriniz kulağıma küpe
Alıntıları Göster -
quote:
q5 en iyisi ordakılerın hepsini parcalar
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: savyola133
q5 en iyisi ordakılerın hepsini parcalar
yorumun çoğuna katılıyorum ama bişey eklemek istiyorum yeni volvo XC60 da bi bak çok şık ve kaliteli bi araç..
hatta geçenlerde NTV 0-100 de 2 aracı tanıttılar piyasadaki sınıfdaşlarına fark atıcak araçlar...
Benzer içerikler
- ina triger seti yorum
- elantra hangi segment
- arabanın içine benzin kokusu neden gelir
- eski plakayı yeni araca aktarma 2024
- vitesi kontrol ettirin kılavuza bakın
- elektrikli araba fiyatları
- byd bayilik şartları
- 1.3 tce kaç silindir
- toyota c-hr hybrid fiyat
- peugeot 3008 hibrit yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X