Şimdi Ara

SUV seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir araba almayı düşünüyorum Aile 5 kişilik şu an ford c max var ama 5 yaşina geldi.

tercihlerim:1 freelander 2
    2 audi q 5
    3 mercedes 220 CDI
    4 bmw 320 (gerçi yok eskidi)

• suv seçimi demişsiniz tercihler 3.20,c220.anlamadım

suv-sedan arasındamı kaldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@

suv seçimi demişsiniz tercihler 3.20,c220.anlamadım

off road yapacaksanız ayrı,şehir 4x4 ü istiyorsanız ayrı.Tahminim şehir içinde büyük bagajlı geniş bir aile arabası lazım.Hyundai santa fe derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

off road yapacaksanız ayrı,şehir 4x4 ü istiyorsanız ayrı.Tahminim şehir içinde büyük bagajlı geniş bir aile arabası lazım.Hyundai santa fe derim.

Alıntıları Göster
    GLK alın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@

quote:

Orjinalden alıntı: tEmh@

Katılıyorum.Onlar 4 çekişli diyemi söylediniz.Ama bence Q5 yada Bmw X3

• quote:

Orijinalden alıntı: Bicannn

quote:

Orjinalden alıntı: tEmh@

Katılıyorum.Onlar 4 çekişli diyemi söylediniz.Ama bence Q5 yada Bmw X3

Alıntıları Göster
    Q5
    sorento
    nıtro

• quote:

Orijinalden alıntı: savyola133

Q5
    sorento
    nıtro

Alıntıları Göster
    freelander 2 cok şık ve kullanışlı oturma pozisyonu kalite vs. vs. hem asfaltta hem arazide iş görür zaten bana göre suv dediğin biraz köşeli tasarımı olacak

araca oturduğunda aracın cizgilerini kaputun nerde bittiğini vs. göreceksin balkon misali

ve land rover markasının gecmişten bugüne ürettiği tüm araclarda bu özellik korundu halada korunuyor geniş camlar ferahyaşam alanı geniş görüş acıları birde buna land rover kalitesi eklendiğinde ömürlük arac derlerya o hesap ikinçi elide cok sağlam bu arada...

kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: NİTROUS666

freelander 2 cok şık ve kullanışlı oturma pozisyonu kalite vs. vs. hem asfaltta hem arazide iş görür zaten bana göre suv dediğin biraz köşeli tasarımı olacak

araca oturduğunda aracın cizgilerini kaputun nerde bittiğini vs. göreceksin balkon misali

ve land rover markasının gecmişten bugüne ürettiği tüm araclarda bu özellik korundu halada korunuyor geniş camlar ferahyaşam alanı geniş görüş acıları birde buna land rover kalitesi eklendiğinde ömürlük arac derlerya o hesap ikinçi elide cok sağlam bu arada...

kolay gelsin..

Alıntıları Göster
    cevaplara teşekkürler freelander 2 almayı planlıyorum diger arabaları yazma sebebim arada kalmak.sorento ve santa fe bana uygun degil pek tercih etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: deppblue

cevaplara teşekkürler freelander 2 almayı planlıyorum diger arabaları yazma sebebim arada kalmak.sorento ve santa fe bana uygun degil pek tercih etmiyorum

Alıntıları Göster
    Q5 ile freelander 2 arasında hansgisini tercih edersiniz sebeplerini bilmek istiyorum.ayrıca param olsa da bir arabaya200 milyar vermeyi dogru bulmuyorum ev alırım daha iyi
  • quote:

Q5 ile freelander 2 arasında hansgisini tercih edersiniz sebeplerini bilmek istiyorum.ayrıca param olsa da bir arabaya200 milyar vermeyi dogru bulmuyorum ev alırım daha iyi

Alıntıları Göster
    arabanı kaça satmayı düşünüyorsun bu arada?

konuyla alakasız ama merak ettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerz

arabanı kaça satmayı düşünüyorsun bu arada?

konuyla alakasız ama merak ettim..

Alıntıları Göster
    Bu ay Autocar da Premium SUV testi vardı GLK,Freelander,X3 ve XC60. XC60 birinci olmuştu. Q5 için Doğuştan söz almışlar. Daha sonra doğuş grubu arabayı NTV ye vermiş o yüzden yoktu testte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Çelik

Bu ay Autocar da Premium SUV testi vardı GLK,Freelander,X3 ve XC60. XC60 birinci olmuştu. Q5 için Doğuştan söz almışlar. Daha sonra doğuş grubu arabayı NTV ye vermiş o yüzden yoktu testte.

Alıntıları Göster
    Q5 al daha ıyı Freelander o kadar ıyı araba degıl
  • quote:

Q5 al daha ıyı Freelander o kadar ıyı araba degıl

Alıntıları Göster
    arabanın piyasasını bilmiyorum ne ederse ona verecegim.arkadaşlar anladıgım kadarıyla Q5 de karar kılındı yine de kararsızım.volvo bende hala soru işaretleri bırakıyor yine de pek sıcak bakacagım araba değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppblue -- 19 Şubat 2009; 11:49:17 >
  • quote:

arabanın piyasasını bilmiyorum ne ederse ona verecegim.arkadaşlar anladıgım kadarıyla Q5 de karar kılındı yine de kararsızım.volvo bende hala soru işaretleri bırakıyor yine de pek sıcak bakacagım araba değil

Alıntıları Göster
    Honda CRV yide düşünün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

Honda CRV yide düşünün derim.

Alıntıları Göster
    audi Q5
    volvo xc90
    subaru outback veya forestır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

audi Q5
    volvo xc90
    subaru outback veya forestır

Alıntıları Göster
    Q5 yada Xc60
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Q5 yada Xc60

Alıntıları Göster
    arkadaşım jeep patriot 2.0 dizel aldı. yaklaşık 30000 euro verdi. euro kurunu da 1.9'da sabitlemişlerdi (ama şimdiki fiyatı ve kur hesaplamasını bilmiyorum, yaklaşık 2 ay önce almıştı.) ben de kullandım ve araştırdım. düşünürsen ve sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım. jantlarına kadar aşağıdakinin aynısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 19 Şubat 2009; 21:19:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karenin

arkadaşım jeep patriot 2.0 dizel aldı. yaklaşık 30000 euro verdi. euro kurunu da 1.9'da sabitlemişlerdi (ama şimdiki fiyatı ve kur hesaplamasını bilmiyorum, yaklaşık 2 ay önce almıştı.) ben de kullandım ve araştırdım. düşünürsen ve sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım. jantlarına kadar aşağıdakinin aynısı.

Alıntıları Göster
    30000 euro ucuz degilmi yoksa ben mi yanlış anladım crv sevmiyorum benim arabam gibi küçük.aslında prison break de son sezonunda toyotanın bir jipi vardı o çok hoşuma gitmişti.türkiyede yok sanırım.Q5 gidip deneyecegim ondansonra karar vereceğim önerileriniz kulağıma küpe

• quote:

30000 euro ucuz degilmi yoksa ben mi yanlış anladım crv sevmiyorum benim arabam gibi küçük.aslında prison break de son sezonunda toyotanın bir jipi vardı o çok hoşuma gitmişti.türkiyede yok sanırım.Q5 gidip deneyecegim ondansonra karar vereceğim önerileriniz kulağıma küpe

Alıntıları Göster
    q5 en iyisi ordakılerın hepsini parcalar
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: savyola133

yorumun çoğuna katılıyorum ama bişey eklemek istiyorum yeni volvo XC60 da bi bak çok şık ve kaliteli bi araç..

hatta geçenlerde NTV 0-100 de 2 aracı tanıttılar piyasadaki sınıfdaşlarına fark atıcak araçlar...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.