Şimdi Ara

SUV vs SW ??? Hangisine yönelsem kararsızım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Caddy gibi araclarada bakin bence bir. 750 lt bagaj ve genis arac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okulaptus -- 5 Ekim 2015; 10:18:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun arastırmalarım sonucunda en çok içime sinecek araç olarak sanırım Subaru XV yi seçtim. Biraz öncliklerimi değiştirdim aslına bakarsanız , bir de Nissan QQ ile arasındayım hala ama hem 4x4 olması hem de yol tutuşunun mükemelliği ve güvenlik testlerindeki üstün başarısı da etken. Ayrıca Subaru'yu çok merak ediyorum. Merakımı da anca aracın sahibi olarak giderebileceğim herhalde :) bütçem daha fazla olsa belki Levorg veya Forester a da yönelebilirdim.Henüz ne zaman alacağımı ya da 0 mı 2.el mi alacağımı bilmiyorum ama bu araç hakkında %90 kararımı verdim , en az 2014-2015 model düşünüyorum, bundan sonra anca çok güzel bir fırsat aracı(fiyat/performans) karşıma çıkarsa fikrimi değiştiririm. Şimdi yoğun bir şekilde Subaru forumlarını araç hakkındaki yorumları , eksilerini ve artılarını araştıracağım.Önerebileceğiniz platformlar olursa da dikkate almak isterim ayrıca markanın kullanıcılarının da tavsiyelerini dinlemek isterim. Tekrardan bilgi ve tecrübelerini paylaşan ,fikrini beyan eden bütün arkadaşlara içtenlikle teşekkürlerimi sunarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gadgass

Uzun arastırmalarım sonucunda en çok içime sinecek araç olarak sanırım Subaru XV yi seçtim. Biraz öncliklerimi değiştirdim aslına bakarsanız , bir de Nissan QQ ile arasındayım hala ama hem 4x4 olması hem de yol tutuşunun mükemelliği ve güvenlik testlerindeki üstün başarısı da etken. Ayrıca Subaru'yu çok merak ediyorum. Merakımı da anca aracın sahibi olarak giderebileceğim herhalde :) bütçem daha fazla olsa belki Levorg veya Forester a da yönelebilirdim.Henüz ne zaman alacağımı ya da 0 mı 2.el mi alacağımı bilmiyorum ama bu araç hakkında %90 kararımı verdim , en az 2014-2015 model düşünüyorum, bundan sonra anca çok güzel bir fırsat aracı(fiyat/performans) karşıma çıkarsa fikrimi değiştiririm. Şimdi yoğun bir şekilde Subaru forumlarını araç hakkındaki yorumları , eksilerini ve artılarını araştıracağım.Önerebileceğiniz platformlar olursa da dikkate almak isterim ayrıca markanın kullanıcılarının da tavsiyelerini dinlemek isterim. Tekrardan bilgi ve tecrübelerini paylaşan ,fikrini beyan eden bütün arkadaşlara içtenlikle teşekkürlerimi sunarım.

bozuk yolda bir deneyin yalnız oldukça sert bir araçtır.

• Gadgass G kullanıcısına yanıt
    www.subaru4ever.com
    www.subaruclubtr.com

Aklınıza gelecek her soruya cevap bulabileceğiniz subaru kullanıcılari forum siteleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.