3 kişilik bir aileyiz ama her arabaya binişimizde en az 3 çanta ve 1 bebek arabası oluyor... yaklaşık 75 bin TL'den başlayan eğer çok etkisi altında kalırsam 100 bin TL de verebileceğim araç bakıyorum.Güvenlik Genişlik Konfor ve Yakıt ön planda , Focus Sw , Passat Variant baktım , ikisini de çok beğendim hatta 0 focus SW mi 2. el variant mı arada kaldım...sonra qashqai Kuga ve tiguain aklıma girdi , bir de Subaru lar çıktı ortaya...kısaca aklım çok karıştı , hemen almak zorunda da değilim , 2016 yı da bekleyebilirim...ama hem ne alacağıma karar veremiyorum hem de ne baktığıma,hatta bugün Volvo v60 2. el bile listeye girdi...yardımınıza ihtiyacım var..şimdiden herkese teşekkürler...
sen oncelikleeini 1 den ona kadar sirala.
ornegin
1 yakit
2 ic hacim
3 bagaj
4 konfor
8 performans vs gibi.
ole sende kolay secersin
arac baktikca kafan karisir yoksa.
Büyük istiyosan sw yi boşver suv daha mantıklı Qq veya tucson
quote:
Orijinalden alıntı: Paprika55
Büyük istiyosan sw yi boşver suv daha mantıklı Qq veya tucson
Suv kalın kısa SW ince uzun
quote:
Orijinalden alıntı: INTRUDERTR
ornegin
1 yakit
2 ic hacim
3 bagaj
4 konfor
8 performans vs gibi.
ole sende kolay secersin
kuzenimin 2 çocuğu var biri 4 yaşında diğeri 7 aylık, astra j bile yetiyor.
ama size önerim qashqai olur hatta 1.6 dci alabilirseniz çok daha iyi olur.
focusun içi çok dar, arka diz mesafesi rezalet.showroomda inceleyince sizde göreceksiniz. (sw da biraz daha geniş olabilir emin değilim)
ama qq her anlamda avantajlı. bagajı yeter, içi geniş vs. her türlü ihtiyacınızı karşılar.
quote:
ornegin
1 yakit
2 ic hacim
3 bagaj
4 konfor
8 performans vs gibi.
ole sende kolay secersin
1-Güvenlik 2-Yol Tutuş 3-İç Hacim 4-Bagaj 5-Konfor 6-Yakıt 7-Performans
Sıralamaya çalıştım ama aslına bakarsanız güvenlik ve genişlik benim için en ön planda :)
quote:
Orijinalden alıntı: r0x
focusun içi çok dar, arka diz mesafesi rezalet.showroomda inceleyince sizde göreceksiniz. (sw da biraz daha geniş olabilir emin değilim)
ama qq her anlamda avantajlı. bagajı yeter, içi geniş vs. her türlü ihtiyacınızı karşılar.
Nisaan qq ile ilgili de özellikle dizellerinde içeri çok ses aldığıyla ilgili çok fazla söylenti var...yol tutuşunun da çok iyi olmadığı söyleniyor...hiç denemedim ve hiç binmedim gerçi ,ayrıca beğendiğim ve listemde de olan bir araçtır...ama kararsızım işte :)
quote:
Orijinalden alıntı: Gadgass
quote:
Orijinalden alıntı: r0x
Nisaan qq ile ilgili de özellikle dizellerinde içeri çok ses aldığıyla ilgili çok fazla söylenti var...yol tutuşunun da çok iyi olmadığı söyleniyor...hiç denemedim ve hiç binmedim gerçi ,ayrıca beğendiğim ve listemde de olan bir araçtır...ama kararsızım işte :)
ses konusuna katılmıyorum, bence yalıtım yeterli seviyede. ama yol tutuşu konusunda muadillerine göre 1 tık kötü diyebilirim.ayrıca ikinci eli sw kasalara göre daha hızlı olur.
siz bi test yapın, forumdaki yorumlara göre karar vermeyin sakın :)
quote:
3 kişilik bir aileyiz ama her arabaya binişimizde en az 3 çanta ve 1 bebek arabası oluyor... yaklaşık 75 bin TL'den başlayan eğer çok etkisi altında kalırsam 100 bin TL de verebileceğim araç bakıyorum.Güvenlik Genişlik Konfor ve Yakıt ön planda , Focus Sw , Passat Variant baktım , ikisini de çok beğendim hatta 0 focus SW mi 2. el variant mı arada kaldım...sonra qashqai Kuga ve tiguain aklıma girdi , bir de Subaru lar çıktı ortaya...kısaca aklım çok karıştı , hemen almak zorunda da değilim , 2016 yı da bekleyebilirim...ama hem ne alacağıma karar veremiyorum hem de ne baktığıma,hatta bugün Volvo v60 2. el bile listeye girdi...yardımınıza ihtiyacım var..şimdiden herkese teşekkürler...
Tucson'u mutlaka test etmeni öneririm .
Hocam Mitsubishi ASX kullanıyorum şuan. Aracım 4 yaşına girmek üzere.
Passat Varianta yeşilleniyorum.
1.4 tsi 125 ps cok mantikli makul ve prestijli bir araba. Sizde benim gibi inceleyin.
quote:
quote:
ornegin
1 yakit
2 ic hacim
3 bagaj
4 konfor
8 performans vs gibi.
ole sende kolay secersin
1-Güvenlik 2-Yol Tutuş 3-İç Hacim 4-Bagaj 5-Konfor 6-Yakıt 7-Performans
Sıralamaya çalıştım ama aslına bakarsanız güvenlik ve genişlik benim için en ön planda :)
Bu sıralamamın karşılığı bence açık ara subarudur (forester,XV hatta levorg) hocam.Ancak herkes bu markayı uzaktan sever O yüzden avensis diyorum ben de.
Qashqai SUV değil.. bagajı da bebekli ailelere yetmez! sw araçlar sizin için daha iyi olabilir..
Esasında hem SUV hem sw olan, hem az yakan. Hem yol tutuş mükemmel, hem de dünyanın en güvenli araçları arasında olan bir araç var. 2012-2013 subaru outback dizel manual 'i istediğiniz fiyat aralığında bulabilirsiniz, şiddetle tavsiye ederim
Sizin ilacınız volvo v60 , subaru levorg(fiyatını bilmiyorum), subaru legacy ve subaru outback
V60 sizin kriterlere gore en mantiklisi.
Yol tutuş ve konfor listemizde üst sıralarda ise hiç bir crossover ya da suv d segmenti araç kadar iyi olamaz o bütçelerde. O nedenle sizin ihtiyacınız d segmenti sw. Avrupada neden d segmenti sw lar çok yaygın bir düşünün.
Suv al burda sw al diyenlerin hic biri kendi alcak olsa almaz. Ayriyetten aklinda bulunsun o cocuk buyuyecek o yuklerden kurtulacaksiniz
Peugeot 3008 veya 5008'i de incelemenizde fayda var. En büyük dertleri şanzımandı.Onuda hallettiler. 2016 da kasa değişebilir ama karar sizin. Ayrıca tucson'da kaliteli. Volvo v60 da iyi bir alternatif.
quote:
Orijinalden alıntı: Killer_Elite
Suv al burda sw al diyenlerin hic biri kendi alcak olsa almaz. Ayriyetten aklinda bulunsun o cocuk buyuyecek o yuklerden kurtulacaksiniz
çok eminsiniz yani kendinizden. Herkesin ne yapacağını bu kadar kesin bir şekilde bildiğinize göre.