Şimdi Ara

SUV vs SW ??? Hangisine yönelsem kararsızım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle düşününce hep aklımı DS5 alıyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gadgass

quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

sen oncelikleeini 1 den ona kadar sirala.

ornegin

1 yakit

2 ic hacim

3 bagaj

4 konfor

8 performans vs gibi.

ole sende kolay secersin

arac baktikca kafan karisir yoksa.

1-Güvenlik
    2-Yol Tutuş
    3-İç Hacim
    4-Bagaj
    5-Konfor
    6-Yakıt
    7-Performans

Sıralamaya çalıştım ama aslına bakarsanız güvenlik ve genişlik benim için en ön planda :)

Kesinlikle Levorg.
    Şahsen bende düşünüyorum.
  • Hocam ikizlerim var genis olsun diye yeni jetta aldim baya genus bir bavaj ve arka diz mesafesi var ama bazen o bile yetmiyor. V60 lara baktin mi hoc, bir gorun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tarz arabadan vaz geçin şekil şema yok
  • 2011 yılından beri satış ve servisi olmayan bir ilçede sırasıyla 2008 legacy 2010 impreza ve 2 yıldır da xv kullanmaktayim. Ne 2.el sıkıntısı yaşadım ne de servis. Son derece memnunum. Sıradaki aracım ya levorg olacak yada outback. Söylentilere pek kulak asmamanizi tavsiye ederim. İstiyorsanız ve beğenip ihtiyaçlarınızı karşılar diyorsanız kesinlikle Subaru öneririm. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: LGBT

quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

Büyük istiyosan sw yi boşver suv daha mantıklı
    Qq veya tucson

Suv kalın kısa
    SW ince uzun

Tamam nickinden anlıyoruz ne olduğunu ama kardeş ayıp oluyor bu nasıl tespit

• outback demis arkadas bence sadece o mantikli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 4 Ekim 2015; 0:51:19 >
  • Konunun başındaki kriterlerde ne ikinci el ne servis ne de yedek parçadan bahsetmemişsiniz.Ben de onlara binaen subaru dedim ancak sonradan bu hususları da belirtmişsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

quote:

Büyük istiyosan sw yi boşver suv daha mantıklı
    Qq veya tucson

bu nasıl cevaptır 400 lt bagaj hacimine sahip (http://www.nissan.com.tr/otomobil-modelleri/qashqai/teknik-ozellikler) qq yi hangi akla hizmet bebeği ve taşımak zorunda olduğu bebek arabası olan birisine öneriyorsun?

quote:

ama size önerim qashqai olur hatta 1.6 dci alabilirseniz çok daha iyi olur.

Dostum sanki adam öldürdük öyle bir söylenki ayrıca qq nun bagajıda gayet yeterli

eğer ifadem sert olduysa kusuruma bakma. ben de 20 aylık bir bebek babası olduğum için aurisimi değiştireceğim o yüzden özellikle bagaj hacimlerini ve kullanışlılıklarını incelerim. bebek sahibi bir aile için inan bana qq yetersiz.

• Biz de üç kişilik bir aileyiz . Öncelikle şunu göz önüne alın çoçuğunuz kaç aylık bilmiyorum ama 3 yaşına yaklaşırken Bebek arabası taşımamaya başladık biz. İlk aracım auristi , ikinci aracım Bebek coşkusu ve hevesiyle bir mpv grand scenic oldu. Bir süre sonra , kendimi aile arabasıyla gezmek için biraz genç olarak gördüm. Bu arada sw araçları çok seviyorum. V 60 radarıma girmişti faktör kayınpederimin ikinci eli kötü olur baskısıyla onu ezip Volvo alamadım. En sonunda 2011 model rav4 aldım .şu An memnunum.

• MPV düşünmelisiniz. 5008 c4 Picasso smax vs.
  • Kadjar varken qq mantıksız tabi bana göre;
    Qq jun bakımı kadjarın 4 katı fiyatına
    Kadjarın bagajı daha geniş
    Renault un servis avantajı

Qq yerine kadjar tavsiye ederim.
    Yakıt sorun değilse tucson 1.6 t-gdi de iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 4 Ekim 2015; 13:40:10 >
  • Bu arada SUV ne işe yarayacak diyenlerin Türkiyenin yollarından haberi yok heralde arazide mi kullanıyoz asfaltta mı kullanıyoz belli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 4 Ekim 2015; 13:04:22 >
  • 2.el degeri kistas olarak yazildigi icin dogrudan iihs den odullu saglam tuscon alinir.veya az km de selective kuga

• quote:

Orijinalden alıntı: Gadgass

quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

sen oncelikleeini 1 den ona kadar sirala.

ornegin

1 yakit

2 ic hacim

3 bagaj

4 konfor

8 performans vs gibi.

ole sende kolay secersin

arac baktikca kafan karisir yoksa.

1-Güvenlik
    2-Yol Tutuş
    3-İç Hacim
    4-Bagaj
    5-Konfor
    6-Yakıt
    7-Performans

Sıralamaya çalıştım ama aslına bakarsanız güvenlik ve genişlik benim için en ön planda :)

levorg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-yeni-subaru-levorg-1.6gt-s-sawd-cvt-ates-kirmizi-stokta-hazir-221234761/detay

• Arkadaşlar hafta sonunda çorludaki bayiileri dolaştım. Tucson dış görünüş ve ihtişam olarak gerçekten 10 numara bir araç , ama fiyatı çok yüksek...ayrıca yakıt olarak satış danışmanı bile 13-14 litrelerden bahsetti, bu benim çok sonlardaki oncelik sıram olsa da yine de fazla...Nissan QQ ile test sürüşü yapma fırsatım oldu, araç 30 bin km de full donanım dizel otomatikti...ben memnun kaldım, ama benzinlisini seçeceğim için yine de tam fikir sahibi olamadım, acaba 1.2 benzinli otomatik QQ nasıldır halen bilmiyorum. Tek sorun 30 bindeki full donanım Nissan QQ test aracının her yerinden sesler geliyordu ve dökülüyormuş gibi hissettim...umarım test aracı olduğu içindir. Ford C-Max ve Kuga yı inceledik ama Test sürüşü yapamadık,eşim C-max i beğendi ama bana iç malzemesi kalitesiz geldi. Kuga da %100 Kasa değiştirecek buna eminim , en azından ön ızgarası diğer bütün yeni Fordlar gibi olacak, şanzıman değişikliği de söz konusu olacakmış gibime geliyor , o nedenle oda şu an için elendi...yakın tarih için 2. el Subaru Volvo ve Mercedes c Estate lere bakıyorum...ama sanırım istediğim gibi araç bulamaya da bilirim...o paraları vereceksem Subaru riskine girmeyi 1-2 kez düşünürüm , ama Volvo ve Mercedes gönlüme göre bulursam değerlendiricem herhalde diye düşünüyorum...bakalım kısmet artık :) bu arada açtığım konuya cevap yazan , içtenlikle fikrini beyan eden , iyi niyetle tavsiyelerde bulunan bütün arkadaşlara ayrı ayrı tekrardan teşekkür ederim...

• Sw tipsiz olur diyorlar da subaru levorg qq+xtrail mokka kuga gibi araçlardan çok daha yakışıklı, bagajı geniş oromatik hem de en iyi 4 çeker sistemi ağzına kadar dolu. Arabaya binmiş olursunuz hem 👍

• MPV tavsiye ederim.
    ben grand c4 picasso için para biriktirmeye çalışıyorum mesela.
    2016 mart-nisan gibi almayı planlıyorum.
  • Subaru Levorg sizi etkiler mi bilmem ama arastirmaya kesinlikle deger, bence...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.