arkadaşlar işim gereyi sürekli ıslanıyorum telefona su teması cok oluyor HAVUZCUYUM :D cok ucuk rakamlar veremem.alan . deneyen ..kullanan..teccübe etmiş bilgi varsa paylasırsanız sevinirim
lg v30+
Çok uçuk rakamlar veremem derken bu uçak rakamlar kaç oluyor? Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. IP68 sertifikasına sahip cihazlar suya ve toza karşı dayanıklıdır. Ve genelde amiral gemilerinde bulunur bu sertifika.
Suya dayanıklı telefon diye üretilen bütün telefonlar su geçiriyor bilginiz olsun sadece ufak su damlamalarında felan etkili
05303458134
cem_23C
kullanıcısına yanıt
ucuk derken 7.11 gibi rakamlar vereemm en fazla 3.500 gibi vere bilirimm ve konu hakkında hic bir bilgim yok bana cok uzak bi teknolojii
053034581340
kullanıcısına yanıt
benim için elimden düştügünde su birikintisine hemen cıkardıgımızda sorun yasamayacagım oranda saglam olması yeterlii amacım havuza daldım öbür baştan cıktım demek deyill bahsedilen sertifika falan hic bir bilgim yok cok okuyan takip eden biri degilim alırrım kullanırım okadar 50 yasındayım detaylarla ugrasmam
quote:
Orijinalden alıntı: Hayrettin
benim için elimden düştügünde su birikintisine hemen cıkardıgımızda sorun yasamayacagım oranda saglam olması yeterlii amacım havuza daldım öbür baştan cıktım demek deyill bahsedilen sertifika falan hic bir bilgim yok cok okuyan takip eden biri degilim alırrım kullanırım okadar 50 yasındayım detaylarla ugrasmam
iphone 7 hem ucuz hem de suya karşı dayanıklı. Ancak bataryası değişmemiş, temiz kullanılmış bir telefon bulun ki su sızdırmazlığı bozulmamış olsun.
Telefon 2 sene daha güncelleme alacaktır. Açılmamış, temiz bir telefon bulursanız sizi üzmeyecektir. Fiyatı ikinci elde 2000-2500 civarı
Alıntıları Göster
aslında gönlüm benimde ıphone yana eşim kullanıyor 6 yı söylediginiz gibi pili iyi durumda az kullanılmıs olanı denk getirirsem süper olurr aynı fiyat aralıgında not 8 düşündüm iki telefonunda bataryası sökülmüyor biraz korktum daha önce hiç kullanmadım hep tercigim pili cıkan dı suya düştügü zamn cıkarıyordum sokuyordum pirinç içine devamm :D huahaha ama son düşmeden sonra pirinç işe yaramadı hahhahah ozman biraz araştırayım iyi bi tel gelirse ikisinden birini alayım ama 7 tercihim tabii
quote:
Orijinalden alıntı: Hayrettin
aslında gönlüm benimde ıphone yana eşim kullanıyor 6 yı söylediginiz gibi pili iyi durumda az kullanılmıs olanı denk getirirsem süper olurr aynı fiyat aralıgında not 8 düşündüm iki telefonunda bataryası sökülmüyor biraz korktum daha önce hiç kullanmadım hep tercigim pili cıkan dı suya düştügü zamn cıkarıyordum sokuyordum pirinç içine devamm :D huahaha ama son düşmeden sonra pirinç işe yaramadı hahhahah ozman biraz araştırayım iyi bi tel gelirse ikisinden birini alayım ama 7 tercihim tabii
Alıntıları Göster
Hayırlı olsun şimdiden. Temiz bulamazsanız bütçenizi biraz artırıp iphone 8 de bakabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme