Şimdi Ara

suya düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Canon S2 makinam 3-4 saat suyun altında kaldı(tatlı su) ne yapmam gerekiyor. servise versem(erkayalar) kaça yaparlar. fikri olan ya da başından bu şekilde olay geçen var mı?

• daha bir dijital kameram bile yok ama senin durumuna çok uzuldum çok geçmiş olsun. umarım ucuza ve sorunsuz bir şekilde halledersin bu kazayı
  • eğer suya düştüğü sırada makinan kapalıysa ve sonradan açmaya kalkmadıysan iyice kuruduktan sonra çalışabilir...tabi eğer tuzlu su değilse...makinayı kurutmak için saç kurutma makinasını kullanabilirsin...
  • makine çalışsa bile içine giren su bir süre sonra bazı parçaları küflendirecektir. eğer çalışıyorsa bence o zamana kadar kullan bozulunca servise götürürsün artık bahtına kaç para çıkarsa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: turgay99

Arkadaşlar Canon S2 makinam 3-4 saat suyun altında kaldı(tatlı su) ne yapmam gerekiyor. servise versem(erkayalar) kaça yaparlar. fikri olan ya da başından bu şekilde olay geçen var mı?

Selamlar

3-4 saat mi salamuramı yaptın

Benim de düşmüştü 1-2 dakika içinde çıkarttım kaplı durumdaydı çıkınca hemen pilini çıkarttım. 1 hafta içi açık şekilde kurumaya bıraktım sonra çalıştı ama içindeki bazı sensörlerinde su izi kaldı ama sorunsuz resim çekiyor. bir süre kurut belki çalışır ama 3-4 saate bir şey diyemem

Saygılar...
  • makinanın suya düşmesi normalde 3 4 saat anormal be arkadaşım yani ne yaptın test mi ettin suda batmama özelliği var mı diye farkına varır insan

arkadaşların da söylediği gibi makinanı bir zaman kullanma ve kurutucu işlemler yap ama ileri zamanlar sana sorun yaratma durumu olur tahminim yinede istersen bir mail at erkayalara.Oda olmadı seni "duygusal" günler bekliyor demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimser -- 17 Eylül 2006; 11:30:29 >
  • Kurutmaya bırak dostum.

Sonra da DUA ETMEYE başla valla başka çara yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kedim 3.kattan düştü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erkayalara verdim. Onarılmaz dediler.
  • tüh ya valla içim gitti çok geçmiş olsun kardeş nazar değmiştir kesin kem gözlü çekemeyen çok tabi
  • cidden yazık olmuş..geçmiş olsun..
  • ben teknik serviste çalışırken ( video cam ) suya düşmüş cam lar için müsterilere allah rahmet eylesin türünden sözler söylüoduk

ama senin makinan için çok üzüldüm allah kimsenin başına vermesin...
  • suda iken kapalı idiyse bence pilleri çıkartp uzun süre kurutup hatta temizleyip-temizletip bir dene nasılsa kaybedecek birşeyin yok.şanssızlık yapacak birşey yok.
  • Üstat öncelikle gecmiş olsun üzücü bir durum makinen calışsada artık iflah gelmez elektronik esya bunlar suya dayanıklı seyler degil bir süre sonra illaki sorun cıkaracaktır calışırsa hemen gitti gidiyorda yada bi sekilde elinden cıkarmaya bak canonlardada bilindigi üzere erkayalar ne kadar ürünlerinin arkasında tartısılır o yüzden servisle felan ugrasma hiç

Not : bazı arkadaslarda; geyik yapmak yerine çözüm bulmaya calışın aynı seyin kendi basınıza geldigini düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prusias_ -- 21 Eylül 2006; 10:23:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

Üstat öncelikle gecmiş olsun üzücü bir durum makinen calışsada artık iflah gelmez elektronik esya bunlar suya dayanıklı seyler degil bir süre sonra illaki sorun cıkaracaktır calışırsa hemen gitti gidiyorda yada bi sekilde elinden cıkarmaya bak canonlardada bilindigi üzere erkayalar ne kadar ürünlerinin arkasında tartısılır o yüzden servisle felan ugrasma hiç

Not : bazı arkadaslarda; geyik yapmak yerine çözüm bulmaya calışın aynı seyin kendi basınıza geldigini düşünün.

senin verdiğin de akıl mı yani. gittigidiyorda malı alan masum adamın suçu ne? satarken, suda 3-4 saat kaldı derse o malı kimse alır mı?

arkadaşa sözüm klasik bir laftır ama cana geleceğine mala gelsin. sen suyun altında 3-4 saat kalsan balon gibi şişerdin heralde. boşver, biraz biriktirir S3 alırsın inşallah.

• kendi basıma gelsin yapacagım aynen o olurdu arkadasım mal canın yongasıdır o durumda sadece kendimi düşünürüm benim babam emekli biz öyle har vurup harman savurannlardan degilizdir Allahıma bin sükürler olsun makine mühendisiyim güzel kazanıyorum ama biz senin gibi biraz biriktirip s3 alacak tipler degilizdir 1300ytl yi kazanabilmek için bi tarafımızdan ter akıyor

quote:

sen suyun altında 3-4 saat kalsan balon gibi şişerdin heralde

ne alaka laf olsun diye konuya muhalefet olma varsa bildigin paylas yoksa okumakla ögrenmekle yetin
  • öncelikle geçmiş olsun.makinen suya düştüğünde çalışmıyor ise bir sorun olmaz.yapacağın tek şey sabırlı olman.çıkabilen parçaları çıkarman.ve sert üfleyen bir cihazla hava tutman,saç kurutma kullanma.bir kaç gün öyle dursun.sonra yine hava tut.eğer içinden yine su damlacıkları geliyorsa.yine bekle.kendinden emin olmadan.bataryayı takma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: global_playboys

kendi basıma gelsin yapacagım aynen o olurdu arkadasım mal canın yongasıdır o durumda sadece kendimi düşünürüm benim babam emekli biz öyle har vurup harman savurannlardan degilizdir Allahıma bin sükürler olsun makine mühendisiyim güzel kazanıyorum ama biz senin gibi biraz biriktirip s3 alacak tipler degilizdir 1300ytl yi kazanabilmek için bi tarafımızdan ter akıyor

quote:

sen suyun altında 3-4 saat kalsan balon gibi şişerdin heralde

ne alaka laf olsun diye konuya muhalefet olma varsa bildigin paylas yoksa okumakla ögrenmekle yetin

tek kelimeyle saçmalamışsın. elindeki bozuk malı başkasına kakalamaya çalış, sonra da gel burada benim babam emekli, paranın kıymetini biliriz masallarını oku. yok öyle yağma. derler ya dediklerini kulakların duyuyor mu diye, sen de yazdıklarını okuyo musun acaba? ilk önce sen dürüst davran, sonra başkasından dürüstlük bekle. sen bana öyle bi makine satacan, bana oyun oynayacaksın, ben sana yedirirdim o makineyi. hadi naş naş.

• Konuyu Tartismaya cevirmissiniz. ve Konu sikayet edilmistir.

Post'larinizdaki yazilariniz icerisinde uslup'lariniza birazdaha dikkat ederseniz ceza almazsiniz. bu sebeple tartisma uzamamasi icin konuyu kilitliyorum.

Saygilarimla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.