Bildirim
Suyla içilebilecek Sindirimi Kolay Gainer Arıyorum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir - 4 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Dekstroz ve whey protein olarak ayrı ayrı al
100 gram dekstroza 1-2 ölçek whey at suyla çok rahat içiliyor.
Gainerlere para kaptırmayın içinde dekstroz ve maltodekstrin var onlarında, aynı şey.
Evde köfte yogurmak yada çarşıdan hazır almak gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Upupup
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Blender ile çekilmiş süt+cici bebe+whey veya yulaf+süt+whey. Bunu yazarken yulaf+süt+whey+fıstık ezmesi shakeimi içiyorum -
Bende arıyorum aynı şekilde.Daha önce hardline yeşil olanından kullanmıştım.Tekrardan onu mu alsam?
Güray Aydın’da öyle yapıyordu. Antrenmandan önce 20 gram.
Nutrade önerebilirim, su ile de sut ile de içimi rahat
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bunları spor oncesı mi sonramı yapıyorsunuz ?quote:
Orijinalden alıntı: Do Squats
Blender ile çekilmiş süt+cici bebe+whey veya yulaf+süt+whey. Bunu yazarken yulaf+süt+whey+fıstık ezmesi shakeimi içiyorum -
Farketmiyor ama genelde spor öncesi. Spora karb yükleyip gidince daha iyi hissediyorumquote:
Orijinalden alıntı: BanshEEEEEEEEE
bunları spor oncesı mi sonramı yapıyorsunuz ?
Alıntıları Göster
peki cici bebeden kactane koyuyorsunuz ne kadar süt doküyorsunuzquote:
Farketmiyor ama genelde spor öncesi. Spora karb yükleyip gidince daha iyi hissediyorum
Alıntıları Göster -
Valla ben makro sayıyorum hocam o yüzden o gün hangi makrom düşükse ona göre yapıyorum. Belli bir oranı yok yani.quote:
Orijinalden alıntı: BanshEEEEEEEEE
peki cici bebeden kactane koyuyorsunuz ne kadar süt doküyorsunuz
Alıntıları Göster -
anladım hocam bende c.tesi başladım spora 6 gün oldu 6 günde 1.5 kilo almışım walla kollarda biraz kas yaptım birde hocam bende göbekte biraz yağ var o yağı nasıl vucuda yayabilirim hangi aletleri calışabilirimquote:
Valla ben makro sayıyorum hocam o yüzden o gün hangi makrom düşükse ona göre yapıyorum. Belli bir oranı yok yani.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X