Şimdi Ara

SUZUKİ GSF 1200 Bandit S(2002) acil YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-islek-otomotiv-kazasiz-bakimli-uygun-fiyatli-bandit-1200s-104944104/detay evet arkadaşlar almayı düşünüyorumda bana bi yardımcı olurmusunuz cok hoşuma gitti ama sizinde bi fikrinizi almak isterim şimdiden saolun

• 43.000 km race bir makina için biraz fazla. Yüksek devirli bir makina olduğu için motorun yıpranma oranı daha fazla. Ayrıca 4 silindir 1200 cc ciddi değerler.. Tecrüben varsa al derim çünkü fiyat başarılı..
  • tecrübem yok ama benimde kafamı karıştıran kilometre işte 43 bin biraz fazla gibi
  • evet 43.000 race bir makina için biraz fazla,yine de suzuki ye güvenirim ama asıl büyük problem tecrübesizliğin, dost tavsiyem, makina ciddi bir makina, bir daha düşün derim. Saygılar
  • :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aska7291 -- 2 Aralık 2012; 0:47:34 >
  • yani uzun yol icin düşünüyorum bide ist ici parcaları pahalı die duydum ama yedek parca durumu nasıldır acaba bilgisi olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aska7291 -- 2 Aralık 2012; 0:46:05 >
  • Sorunsuz alet ancam uzak dur bu motor uzamaz ters doner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 1,5 diesell acil yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce hangi motorları kaç km kullandığınızı yazabilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.