Şimdi Ara

suzuki ignis gazli stop etme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2001 model suzuki ignis model arabam var, brc sirali gaz sistemi war, fakat araba motor sogukken vitesi bosa attiginda stop ediyor, motor sicakligi normale gelene kadar. Tabi sik sik durmak zorunda oluyorum kirmizi isik, kavsak surekli stop ediyor, zaten motor ilk isinana kadar benzinle calisiyor, ama surekli benzinli calistigin da da problem ayni, sorun ne olabilir, marka-modeli baska olup bu sorunu yasayan arkadaslar da war mi acaba? yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick1985 -- 21 Ağustos 2011; 21:54:56 >

• merhabalar,
    Bu gibi durumlar marka ayırt etmeksizin lpg kulllanıcılarını başına gelebiliyor, burada yapılacak ilk iş aracın boğaz ve rolanti motorunun sökülerek temizlenmesi ve adaptasyonunun yapılmasıdır. dolayısı ile bunu önce yaptırın ve sorun devam ederse burada yazınız iyi akşamlar.
  • hocam bugun diagnostic yaptirdim lambda sensörü bozukmus, stop olayinin nedeni olabilir mi? parca bekliyorum da suan.
  • tekrar merhabalar,
    Tabiki oksijen sensörü arızalıysa devamlı olarak hatalı sinyal=gerilim gönderir ve buda aracın kendi kontrol ünitesini ECU'yu saptırarak hatalı enjeksiyon yaptırmasına sebep olur ve sonuç motor soğukken stop eder.
  • Hocam parcayi iptal ettirmistim, senden cevap geldi tekrar siparis weriyim, umarim duzelir sorun, okuduklarima gore, gazli arabalarda sik sik bozulurmus bu parca dogru mudur? acaba? birde alet hem benzinde hem gaz da stop ediyor, gazda stop etmesinin nedeni bu olabilir mi, yine okuduklarima gore, gazli kullanimda devre disi falan yazmislar ama. cewaplarin icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick1985 -- 9 Eylül 2011; 20:35:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORD FOCUS HARARET SORUNU
    15 yıl önce açıldı
    2.5TDI Stop etme sorunu.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.