Şimdi Ara

suzuki inazumamı honda cbr 250r mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bende cbf 150 var yeni motor alıcağım 250 cc ye geçiş yapmayı planlıyorum cbr250r ve inazuma arasında kaldım benim için hız önemli konfor önemli cbr ın hızından şüphen yok ama inazuma nasıl bilmiyorum yeni motor bana kullananlar bilgi verebilirmi ?

*1.si en önemlisi hız

*2.si konfor virajda kaymıcak

*3.sü uzun yolda yormuyacak

*4.süde şehir içinde kıvrak olacak

KULLANICILAR BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM

• hız olarak cbr daha hızlı diye biliyorum.
    ikisininde lastikleri kötü bence. değişmede fayda var.
    oturuş pozizyonu olarak inazuma daha rahat.
    cbr da rüzgardan korunabileceğin bir siperlik olması güzel bir artı.
    2 side harika motorlar bence. hangisi hoşuna giderse al derim. 2 side yeterince seni memnun edecektir.
  • altay48 A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle inazuma çift silindirli. Cbr den aşa kalmaz. Konfor ise kesinlikle inazuma. Rahat dersen kesinlikle inazuma. Kivraklik olarak cbr daha iyi olarak düşünüyorum. Çünkü kasası daha elverişli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift silindir Suzuki nin +sı
    2. el ve satış sonrası hondanın +sı

bunlardan birine karar vermen gerekecek
  • barkın 10 motor ve 10 motorcuyla test yaptı 250 cc kategorisindeki makinaları denedi herkes değiştirerek tüm motorları sürdü sonuç olarak inazuma en konforlu ve iyi motor seçildi
  • cbr son hızı 180 lerde inazuma 150 lerde 0 100 de yine cbr önde zaten inazuma nın cbr karşısında geri kaldığı tek yer hız diğer her yönden inazuma üstün bence şuan piyasadaki en iyi 250 cc inazuma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayokhan -- 18 Nisan 2014; 13:05:27 >
  • Konfor /hız ve viraj kabiliyeti ters orantılı konulardır. Konfor için inazuma , daha sportif bir sürüş imkanı için cbr250r a bakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HONDA SPACY 110
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: altay48

Öncelikle merhaba...

Arkadaşlar bende cbf 150 var yeni motor alıcağım 250 cc ye geçiş yapmayı planlıyorum cbr250r ve inazuma arasında kaldım benim için hız önemli konfor önemli cbr ın hızından şüphen yok ama inazuma nasıl bilmiyorum yeni motor bana kullananlar bilgi verebilirmi ?

*1.si en önemlisi hız

*2.si konfor virajda kaymıcak

*3.sü uzun yolda yormuyacak

*4.süde şehir içinde kıvrak olacak

KULLANICILAR BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM

Az önce izledim altın elbiseli adam videosunu var 250cc karşılaştırma bakarsan kesin faydali olur inuzuma için hepsi rahat demişti

• Bu suzuki'nin 150cc yada 125cc olanı yok mu? Görüntüsüne baktımda çok süper tipi var :)
  • Suzuki cbr'ı ikiye katlar.
    Senin yerinde olsam inazuma alırım.
  • birazda zevk meselesi . iki motorun tarzı farklı
    -cbr tek silindir suzukiye göre daha torkludur.
    -suzuki çift silindirli daha uzun ömürlu , konforlu ve kullanış için tasarlanmış bir motosikletttir.
    alıçının tercihlerini belirlemiş olması lazım .
    şahsen motosikleti rüzgar yemeden kullanamam . sıkılırım. cbf te az çok - ve + larına göre uygun tercih yapabilirsin
  • Motora artçı alacaksanız zaten cbr düşünmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

Suzuki cbr'ı ikiye katlar.
    Senin yerinde olsam inazuma alırım.

+1
    Ikisi arasında kesinlikle Suzuki Inazuma
    Nedenleri:
    Suzuki çift, Honda tek silindir.
    Suzuki kaliteli, Honda oyuncak gibi.
    Suzuki güzel bir naked, Honda ss özentisi.
    (Ss dediğin 600ccden başlar bence)
    Suzuki yumuşak, Honda sert.

Honda'nın tek artısı servis ağı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sayokhan

cbr son hızı 180 lerde inazuma 150 lerde 0 100 de yine cbr önde zaten inazuma nın cbr karşısında geri kaldığı tek yer hız diğer her yönden inazuma üstün bence şuan piyasadaki en iyi 250 cc inazuma

kardes sen 250 cibirla 180 gor anahtarimi sana vericem

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

quote:

cbr son hızı 180 lerde inazuma 150 lerde 0 100 de yine cbr önde zaten inazuma nın cbr karşısında geri kaldığı tek yer hız diğer her yönden inazuma üstün bence şuan piyasadaki en iyi 250 cc inazuma

bana verme dostum youtubeyı ac izle istediğini seç ordan ver
  • İnazuma artçıyla kullanıma dönük tasarlanmış bir commuter. Şehir kullanımı için tasarlanmış bir alet. Zaten hız konusunda otoban kullanımına ne kadar uygun olur bilemiyorum. Bana göre yaşını almış, sakin kullanmayı seven ,kaliteli bir motora binmek isteyen kişinin almak isteyebileceği bir motor bu. Ancak fiyatı segmentinde hiç de azımsanmayacak kadar yüksek. Zira şu sıra mt-07 rüzgarı eserken 5000 daha fazla verip o alınabilir diye düşünüyorum. Benim kanaatim ikinci eli uygun fiyata bulunabilen bir CBR'ın daha iyi bir seçim olacağını yönünde. Ayrıca bir dahaki cc büyütmeye giden yolda tecrübe açısından daha fazla katkısı olacağına inanıyorum.
    Bu "600 cc den aşağısı "olayına gelirsek. Aslında durum burada içler acısı . Anlıyorum gazı açınca kaçalım istiyoruz .Ancak motosikletin aslında sürücüne sunduğu keyif sadece hızla sınırlı değil ki. Bilmiyorum motor sürerken siz de benim gibi bir kendini tanıma , kabiliyetlerini geliştirme sürecinden geçiyor musunuz? Daha önce gittiğiniz bir yolu ,üzerine sürüş deneyimi ekleyerek yeniden daha bilinçli bir şekilde tadını çıkararak sürmek arzusunu duyuyor musunuz?
    Aşağıda paylaştığım video bir Kawasaki Er-6f kullanıcısının düşüncelerini anlattığı bir video. İzledikten sonra siz de ana fikir olan "250 cc bir motor size neden yetmiyor. Alacağınız yüksek cc li bir motoru %30 performansla kullanınca nasıl bir tatmin yaşayacaksınız" düşüncesine katılacak mısınız? Ayrıca etrafınızda videodaki gibi bir kabiliyetle herhangi bir motoru kullanan kaç kişi var. Countersteering denildiğinde ne anlıyor bu motorcu kardeşlerimiz? Neyse buyurun videoya;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamay_aytam -- 20 Nisan 2014; 22:38:49 >

• cebere iyidir
  • quote:

quote:

quote:

Tek silindir 180 yapiyor he

Ben Hyosungla o kadar basamiyorum bu neyin kafası

• quote:

quote:

quote:

quote:

bunun kafası :)
    https://www.youtube.com/watch?v=V8kQM4k4NUA

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bunun kafası :)
    https://www.youtube.com/watch?v=V8kQM4k4NUA

Sen onlari gerçek mi sanıyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.