Merhaba arkadaşlar Suv yada Compact Suv düşünüyorum uzun süre zarfında yaptığım araştırmalara dayanarak Subaru Forester dizel almaya karar verdim navigasyonla beraber sıfır araç 80 000 tl ye geliyor ve sadece gümüş gri rengi var ve bende beyaz renk istiyorum ancak Türkiyede hiçbiryerde stok kalmamış durumda sizce ne yapmalıyım alternatif araç olarak ne önerirsiniz???
subaruda karar kıldıysanız yenısının gelmesını bekleyın bence...sıparış geçtığınızde çok fazla beklemezsınız bıle belkı..ama farketmez dıyorsanız aklıma ılk gelen nıssan x-traıl var..100 bın cıvarına xc60 var dızel olarak...tabı xtraıl ve xc60 fıyat olarak bıraz daha yüksek ama xc60 özellıkle çok daha şık ve güzel duruyor..tabı fıyat konusunda sorun yoksa :) skodada sızın verdığınız fıyatı geçmeyen octavıa scout ve yetı 4x4 ler mevcut..kiada sportage mevcut...hyundai ix35 var...bana sorarasanız subaru forester daha güzel hem her yerde görülmeyen bır model..aynı şekılde fıyatı dert değılse xc60da aynı şekılde...tabı bırde dodge nıtrolar mevcut.
quote:
Orijinalden alıntı: maniakcocukcyp
subaruda karar kıldıysanız yenısının gelmesını bekleyın bence...sıparış geçtığınızde çok fazla beklemezsınız bıle belkı..ama farketmez dıyorsanız aklıma ılk gelen nıssan x-traıl var..100 bın cıvarına xc60 var dızel olarak...tabı xtraıl ve xc60 fıyat olarak bıraz daha yüksek ama xc60 özellıkle çok daha şık ve güzel duruyor..tabı fıyat konusunda sorun yoksa :) skodada sızın verdığınız fıyatı geçmeyen octavıa scout ve yetı 4x4 ler mevcut..kiada sportage mevcut...hyundai ix35 var...bana sorarasanız subaru forester daha güzel hem her yerde görülmeyen bır model..aynı şekılde fıyatı dert değılse xc60da aynı şekılde...tabı bırde dodge nıtrolar mevcut.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.Bencede forester mantıklı geliyo bana 100 000 bıraz ağır gelır bana ,nitronun sa vergi yükü çok ağır... yeni gelcek olan subaruların fıyat farkı cok yuksek ve sadece dıjıtal kılıma ozellıgı var ayrıyeten comfort paketinde sunroof unuda çalmışlar comfort bir ust serısını paketi alırsam oda 92 000 cıvarlarına gelıyo ben en iyisi 78 000 lıraya comfortunu alayım birde gps taktırıp Cem Abiyede deri döşeme yaptırayım en mantıklısı o olucak galiba
chery tiggo al bide tüp tak süper valla abim ticari taksiye soktu ankarada herkez şaşırıyo
beyaz renk istiyosanız beyaz kaplama yaptırabilirsiniz 150 TL ye de ruhsata işlettirirsiniz.Beyaz subaru foresteriniz olur Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin
Eğer arkadaşın dediği gibi XC60 çok pahalı değilse, o da tercih edilebilir. 80 bin liralık arabada sunroof olsun lütfen.
Merhaba Forester seçiminden sonra renk seçeneğinden dolayı bir başka araç düşünmek çok garip geldi. İstediğiniz rengi bekleyin ve Foresterdan vaz geçmeyin. 2 yıl benzinli ve 2 yıldan beri dizel forester kullanan sürücü olarak önerim budur.
Merhaba Desoto Subarunun en büyük sorunu fazla sarfiyat problemi dizel motor ile çzülmüş durumda. Düşündüğünüz araç son derece sağlam, inanılmaz seri ve sürüşü çok keyifli bir model. Kesinlikle tavsiye ediyorum, çok memnun kalacaksınız.
Merhaba yutuna Pm de atmıştım sana burda cevaplamıssın çok teşekkür ederim bende kararımı subaru yönünden kullanıcam inşallah.Yeni gelicek olanlarda sadece ön ızgara farkı dijital klima ve sadece limited pakatte anahtarsız çalıştırma ve bluetooth özelliği eklenmiş comfort pakettende sunroof u çıkartmışlar bu nedenle eski comforttan yana seçimimi kullanıcam.
Bir de otomatik vites seçeneği getirseler süper olacak. 80bin tlye suv araç sat, otomatik vites olmasın...
Hele birde çift kavrama otomatik koysalar başka suv satmayacaklarda koymuyor adamlar,ancak o kadar çok yakıt tuketımıne ragmen çok fazla benzinli otomatik görüyorum çevremde
quote:
Orijinalden alıntı: desoto
Merhaba arkadaşlar Suv yada Compact Suv düşünüyorum uzun süre zarfında yaptığım araştırmalara dayanarak Subaru Forester dizel almaya karar verdim navigasyonla beraber sıfır araç 80 000 tl ye geliyor ve sadece gümüş gri rengi var ve bende beyaz renk istiyorum ancak Türkiyede hiçbiryerde stok kalmamış durumda sizce ne yapmalıyım alternatif araç olarak ne önerirsiniz???
Dizel Otomatiği olsaydı gözün kapalı al derdim. İki gün sonra otomatiği gelir,inan arabayı satacak adam bulamazsın.
quote:
Merhaba yutuna Pm de atmıştım sana burda cevaplamıssın çok teşekkür ederim bende kararımı subaru yönünden kullanıcam inşallah.Yeni gelicek olanlarda sadece ön ızgara farkı dijital klima ve sadece limited pakatte anahtarsız çalıştırma ve bluetooth özelliği eklenmiş comfort pakettende sunroof u çıkartmışlar bu nedenle eski comforttan yana seçimimi kullanıcam.
en onemli degisikligi atlamissiniz: (arabam nokta kom'dan alintidir)
Yüzde 11 Daha Az Yakıt Tüketen Yeni Nesil Benzinli Boxer Motor Subaru’nun bu yıl geliştirdiği yeni nesil bir Boxer motor son 21 yılda gerçekleştirilen en köklü değişiklik olarak kabul ediliyor. Üçüncü nesil karşılıklı yatay 4 silindirli benzinli motor Subaru'nun Boxer motor teknolojisindeki benzersiz uzmanlığının yeni bir yansıması olarak tanımlanıyor. Yeni nesil Boxer motordaki yenilikler motorun hem daha çevreci hem de sürüş performansı açısından daha güçlü bir karakter kazanmasını sağlıyor. Yenilenen Boxer motor, eski motora oranla yüzde 11 daha az yakıt tüketiyor ve tüm vites aralıklarında sağlanan yumuşak hızlanma ile üst düzey bir sürüş performansı sergiliyor. Sağlanan düşük CO2 emisyon oranı ise Forester 2.0X (5MT) için 173g/km.
quote:
Orijinalden alıntı: skmg
quote:
en onemli degisikligi atlamissiniz: (arabam nokta kom'dan alintidir)
Yüzde 11 Daha Az Yakıt Tüketen Yeni Nesil Benzinli Boxer Motor Subaru’nun bu yıl geliştirdiği yeni nesil bir Boxer motor son 21 yılda gerçekleştirilen en köklü değişiklik olarak kabul ediliyor. Üçüncü nesil karşılıklı yatay 4 silindirli benzinli motor Subaru'nun Boxer motor teknolojisindeki benzersiz uzmanlığının yeni bir yansıması olarak tanımlanıyor. Yeni nesil Boxer motordaki yenilikler motorun hem daha çevreci hem de sürüş performansı açısından daha güçlü bir karakter kazanmasını sağlıyor. Yenilenen Boxer motor, eski motora oranla yüzde 11 daha az yakıt tüketiyor ve tüm vites aralıklarında sağlanan yumuşak hızlanma ile üst düzey bir sürüş performansı sergiliyor. Sağlanan düşük CO2 emisyon oranı ise Forester 2.0X (5MT) için 173g/km.
Evet dogru ancak ben Mazotlu olanını alacağım için motor değişikliği bana farketmez...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme