Şimdi Ara

RENAULT MEGANE SPORT TOURER ALMALI MIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
27.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 45.000 civarında bir bütçem var.Öncelikle dizel bir otomobil almayı düşünüyorum. Aklımda 2. el yani kasa astra almak vardı...Geçen gün int denk geldi sport tourer ( Aslında 3 kişilik bir aileyiz 5 yaşında küçük bir kızım var bu kadar büyük bir araba ihtiyaç mı bilmiyorum ama ben bu arabayı çok sevdim ) ...Şu ana kadar hiç renault araba kullanmadım ama ben bu arabaya hasta oldum.İç ve dış görünüş donanım tek kelime ile muhteşem...Arabayı araştırdım kullananlardan 1 kişi de bu araba kötü demiyor.Bu araçlar ispanyada üretilip geliyormuş. Dediklerine göre çok kaliteliymişler Türkiye de kilere göre...Siz forum dostlarına soruyorum..Acaba bu arabayı almalı mıyım ? Kullananlar da varsa arkadaşlar sizlerin yorumları da çok önemli...Almak istediğim model RENAULT MEGANE SPORT TOURER 1.5 DCİ PRİVİLEGE 105 BG. NE DERSİNİZ ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault Megane Sport Tourer: Almalı mısınız?

Renault Megane Sport Tourer, tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza uygun olup olmadığına karar vermeden önce dikkate almanız gereken bir dizi özelliğe sahiptir.

Performans ve Yakıt Verimliliği

Renault Megane Sport Tourer 1.5 dCi Privilege, 110 beygir güç ve 260 Nm tork üreten 1,5 litrelik bir dizel motordan güç almaktadır. Bu motor, 0'dan 100 km/sa hıza 11,4 saniyede ulaşmasını sağlayan yeterli performans sunar. Ayrıca, ortalama 4,1 litre/100 km'lik yakıt tüketimiyle de oldukça verimlidir.

Alan ve Pratiklik

Station wagon gövdesi sayesinde Megane Sport Tourer, geniş bir bagaj hacmi sunar. Arka koltuklar yatırıldığında 1.695 litreye kadar çıkan bagaj kapasitesiyle, aile gezileri veya büyük eşyaların taşınması için yeterli alana sahiptir. Geniş iç mekanı ve çok yönlü koltuk düzenlemesi de yolcular için bolca alan ve konfor sağlar.

Donanım ve Teknoloji

Privilege donanım paketi, Megane Sport Tourer'ı bir dizi konfor ve teknoloji özelliğiyle donatır. Bunlar arasında çift bölgeli klima kontrolü, navigasyon sistemi ve 8,7 inçlik dokunmatik ekranlı multimedya sistemi bulunur. Opsiyonel olarak sunulan bir dizi gelişmiş güvenlik sistemi, sürüş deneyiminizi daha az stresli ve güvenli hale getirir.

Kullanım Maliyeti

Megane Sport Tourer'ın düşük yakıt tüketimi ve makul servis maliyetleri, uzun vadede sahip olma maliyetlerini düşük tutar. Ayrıca, Renault'nun sunduğu geniş bayi ağı, bakım ve onarımlar için kolaylık sağlar.

Sonuç

Renault Megane Sport Tourer, performans, pratiklik, donanım ve kullanım maliyeti açısından dengeli bir seçenek arayanlar için dikkate değer bir araçtır. Geniş bagaj hacmi ve çok yönlü iç mekanı, aileler ve aktif yaşam tarzına sahip kişiler için idealdir. Düşük yakıt tüketimi ve düşük sahip olma maliyetleri de bu aracı bütçe dostu bir seçim haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

renonun en begendigim arabası kesinlikle,digerleri çok cacık tasarım olarak.

• Güzel arabadır.zaten dizel yakıtta çok sıkıntı olmaz.Performansından çok birşey beklememek lazım ama tatmin edici düzeyde olduğunu düşünüyorum(kendimce).Zaten beğendiyseniz bir sıkıntı yok.Ayrica megane konusunda "Haluk 23" hocamıza danışabilirsiniz.Saygılar.
  • Aceleniz yoksa Hyundai i40 gelebilir, düşünün. SW araçlar içinde en yakışlıklısı i40. Citoren C5 var bir de ama fiyatlar tuzlu. Bir de Fransız tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 7 Şubat 2012; 11:54:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Aceleniz yoksa Hyundai i40 gelebilir, düşünün. SW araçlar içinde en yakışlıklısı i40. Citoren C5 var bir de ama fiyatlar tuzlu. Bir de Fransız tabi.

fransadan ithal biliyorum.ispanyada üretilip oraya mı gidiyor bilmiyorum ama bende çok incelemiştim.direksiyon soyulması haricinde alanların memnun olduğu araç.ben sadece arka koltukların dar ve basık oluduğunu gözlemlemiştim.ama sw'yi türkiyeye tekrar sevdiren model.

• quote:

Orijinalden alıntı: chener

fransadan ithal biliyorum.ispanyada üretilip oraya mı gidiyor bilmiyorum ama bende çok incelemiştim.direksiyon soyulması haricinde alanların memnun olduğu araç.ben sadece arka koltukların dar ve basık oluduğunu gözlemlemiştim.ama sw'yi türkiyeye tekrar sevdiren model.

Alıntıları Göster
    Benimde begendiğim araç ama son olaylardan sonra soğudum Fransız mallarından...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel İnsignia Alacağım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Benimde begendiğim araç ama son olaylardan sonra soğudum Fransız mallarından...

Alıntıları Göster
    Babamda eski kasa megane vardı gene wagon-kombi ıdı arac.3 ay once de sport tourer megan aldı arac donanım bazında cok ıyı dıyebılırım ancak babamın soledıgıne gore eski megane a gore cok fazla yakıt tuketımıne sahip.Aracı bende kullandım suan bendekı 1.6 atmosferık benzınlı aracla performans olarak cok buyuk bır fark yok eski megane 1.5 dci lere gore performans cok arttırılmıs ancak yakıtıda bir o kadar artmıs durumda.Aracın içi ve dısı cok estetık bır kere bunuda belırtıyım reklamındakı gıbı kalabalık aıleye gerek yok almak ıcın arac kendını sevdırıyor ve aldırıyor :)

• bence 45 binin varsa parana kıyıp skoda fabia scotur öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutpafuli

bence 45 binin varsa parana kıyıp skoda fabia scotur öneririm
    megane sport tourer tasarım olarak çok güzel bence ama 2 kusura var 1.si amblem 2.si de vites topuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

megane sport tourer tasarım olarak çok güzel bence ama 2 kusura var 1.si amblem 2.si de vites topuzu

Alıntıları Göster
    Amblem fena değil vites konusunda haklısın...Böyle bir arabaya broadway modelinin renkli ve azıcık gelişmiş tasarımını koymuş olması komik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandos07

Amblem fena değil vites konusunda haklısın...Böyle bir arabaya broadway modelinin renkli ve azıcık gelişmiş tasarımını koymuş olması komik...

Alıntıları Göster
    Sıfır alacaksan bekle. Mayıs - Haziran gibi makyajlı kasası geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cat33

Sıfır alacaksan bekle. Mayıs - Haziran gibi makyajlı kasası geliyor...

Alıntıları Göster
    Bunu öğrendiğim çok iyi oldu bilmiyordum teşekkür ederim...0 almak biraz zor ama kısmet tabii bellide olmaz...
  • Sahsi olarak SW araclara fazla sicak bakmiyorm aamaaaa c5-passat-audi-opel insignia SW araclari super gozukuyo. Bu aracta cok hos bizim garajda var beyaz renk her seferinde kendisine baktiriyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

Sahsi olarak SW araclara fazla sicak bakmiyorm aamaaaa c5-passat-audi-opel insignia SW araclari super gozukuyo. Bu aracta cok hos bizim garajda var beyaz renk her seferinde kendisine baktiriyo.
    Evet almalısın.
  • Ayni soru benim de kafamı meşgul ediyor.
    2010 model direksiyon simidinde ve vites topuzunda soyulmalar var. Sanki orijinal rengi siyahmista sonradan bej rengine boyanmış onunda rengi atmış havası var.

Peki bu tekrardan eski haline dondurulebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

Ayni soru benim de kafamı meşgul ediyor.
    2010 model direksiyon simidinde ve vites topuzunda soyulmalar var. Sanki orijinal rengi siyahmista sonradan bej rengine boyanmış onunda rengi atmış havası var.

Peki bu tekrardan eski haline dondurulebilir mi?
    Güzel araçtır, ancak arkadaşın dediği gibi aceleniz yoksa hyundai i40'ı bekleyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi-ZenonTrys

Güzel araçtır, ancak arkadaşın dediği gibi aceleniz yoksa hyundai i40'ı bekleyin derim.

Alıntıları Göster
    evet arkadaşım aracı ben 2013 yılında aldım Megane sporttourer privilege 110 bg. full. araçtan şimdilik çok memnunum .
    [image][/image] RENAULT MEGANE SPORT TOURER ALMALI MIYIM ?
    resim göndereyim size benim arabanın

• commandos07 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle tavsiye ederim... 2010 da aldım... sorunsuz diyebilirim... direksiyon, bej ise zamanla soyulma oluyor. Yenisi 250 tl, dışarda100 tl ye orjinal gibi oluyor... motor son derece yeterli, spor karakterli. Torku çok iyi yere aktarıyor.. yakıt tuketimi yazın, şehir içi 5.7 gibi, kısın istanbuldaşehir içi 6 litreyi buluyor.. uzun yolda, dikkatli kullanırsan, 1200- 1400 km gidebilirsin...servisler genellikle, iyi, bakımı ucuz. Kullanımı çok yumuşak...yorucu değil. Motor kendini ispat etmiş,mecedes c seri dizeller, bu motoru kullanıyor....
    Parasını sonuna kadar hak eden, fiat fayda oranı çok iyi testlerde..
    Pışman olmazsın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımız belki aracını aldı sattı ama yeni alacaklar için biraz bahsedeyim, Motor performansı olarak oldukça iyi bir araba ilk aldığımda aracın çekişini beğenmemiştim gitmiyor felan demiştim, taki Ankaralılar bilir cinnahın yokuşunda 1-2-3-4-5 yapana kadar 6 da olurdu ama yokuş bitti Yakıtı iyi ama kış aylarında normal olarak artıyor, Renault kullanıcıları olarak araçların 100-120 arasında ve bu süratleri geçtikten sonra içeri ses aldığını biliyoruz anca bu arabada bu sorun ortadan kaldırılmış. Konfor olarak bir jetta, passat konforu beklemeyin ama 20 bin daha vereyim derseniz bu konforu onlarda bulabilirsiniz. 2 sene oldu bir kere sanayiye gittim nedeni ise z rotları ancak ustanın gidip megane 2 nin z rotunu takması üzerine bir daha uğramadım . Şuan tek sorunum aracın arka sağ kapı tarafından gelen çok az bir kıpırtı sesi anlamış değilim kimse duymuyor ama sanırım ben biraz takıntılıyım. 80.000 de aldım şimdi 120.000 oldu ne ara oldu anlamadım gerçekten keyifli ve gösterişli bir araba tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.