Şimdi Ara

Sport tourer mı? Hatchback mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangisi daha spor duruyor? sport tourerın station wagon dan farkı nedir? sport tourer daha atak görünüyor peki artık sw kalktı yerine st geldi diyebilirmiyiz? bi markanın hem st hemde sw modeli varmı? sw arabalar daha modern hale getirilip st mi oldu? nedir bu st? st mi hb mi? hangisini seçerdiniz? mesela renault megane hb mi? yoksa megane st mi? yada i30 hb mi i30 st mi?

• normal de vagon arabalara iyi durmuyor ama tourer bence daha spor duruyor hem de hb ye gore daha konforlu olur bagaj kapasitesi de +sayilabilir bence tourer daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • St nin tipi bana daha çok hitap ediyor arkadaşın dediği gibi bagajıda + olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanDikmen41

normal de vagon arabalara iyi durmuyor ama tourer bence daha spor duruyor hem de hb ye gore daha konforlu olur bagaj kapasitesi de +sayilabilir bence tourer daha iyi

Araç daha ağır olur bu da eksi bir yönü

• quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhan41

quote:

Orijinalden alıntı: HakanDikmen41

normal de vagon arabalara iyi durmuyor ama tourer bence daha spor duruyor hem de hb ye gore daha konforlu olur bagaj kapasitesi de +sayilabilir bence tourer daha iyi

Araç daha ağır olur bu da eksi bir yönü

Teknik verilere göre sadece 56 kilo daha ağır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 28 Mart 2013; 19:56:49 >
  • Bunun cevabı ihtiyaca göredir. Ben gencim, bagaja cok ihtiyacım yok hatchback seçerim. Ama aile in hatchback in bagaj kapasitesi yetmeyebilir, st daha mantıklı tercih olur.

• bu araç'dan araç'a değişir..kimi otomobil markalar sporttourer modellerine tam çizgiyi ottuturuyor kimi hatchback'leri..işin özü hp/tork ve çizgi olarak bu karoser modellerine hangi otomobil firmasının daha iyi yapabildiğidir ve birazda göreceli kavramdır..E63-RS6 örneği fakat otomobil otomobillikden çıkmış mutasyona uğramış zombie gibi fakat chrysler 300cc tourer'lar cidden şık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Örneğin ben tipi daha yakışıklı ve keyifli olduğu için Megane Sport Tourer aldım. Yolda milletin arabaya baktığını hissediyorsun. Bagajla çok işim olmasada gerektiğinde çok işimi görüyor, artı arka diz mesafesi dingil mesafesi Hatchback modele göre daha uzun olduğu için çok daha rahat. Geçen 10 tane 19 luk pet su attım bagaja, Hatchback olsa 4 tane zor sığardı. Ha o zaman ne olurdu arabama güvenip 10 tane almaz 4 tane alırdım
  • Gerçekten araçtan araca değişiyor. Kimi araçların Sport Tourer'ı çok daha güzel duruyor HB e göre. Örn: Megane, Clio vs.

Sport tourerlar SW lara göre sanki daha dinamik tasarıma sahip oluyorlar, adlarından da anlaşılacağı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Örneğin ben tipi daha yakışıklı ve keyifli olduğu için Megane Sport Tourer aldım. Yolda milletin arabaya baktığını hissediyorsun. Bagajla çok işim olmasada gerektiğinde çok işimi görüyor, artı arka diz mesafesi dingil mesafesi Hatchback modele göre daha uzun olduğu için çok daha rahat. Geçen 10 tane 19 luk pet su attım bagaja, Hatchback olsa 4 tane zor sığardı. Ha o zaman ne olurdu arabama güvenip 10 tane almaz 4 tane alırdım

aracın yakıtı fiyatı gidişi filan nasıl memnunmusun genel olarak
  • ST kesinlikle daha güzel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Örneğin ben tipi daha yakışıklı ve keyifli olduğu için Megane Sport Tourer aldım. Yolda milletin arabaya baktığını hissediyorsun. Bagajla çok işim olmasada gerektiğinde çok işimi görüyor, artı arka diz mesafesi dingil mesafesi Hatchback modele göre daha uzun olduğu için çok daha rahat. Geçen 10 tane 19 luk pet su attım bagaja, Hatchback olsa 4 tane zor sığardı. Ha o zaman ne olurdu arabama güvenip 10 tane almaz 4 tane alırdım

aracın yakıtı fiyatı gidişi filan nasıl memnunmusun genel olarak

Aracın gidişi çok iyi, rahat ve dizel olmasına rağmen gayet sessiz bir araç. 2012 Ağustos ayında makyajlı kasa ve 17 inch jantlı olarak muadili Fluence'dan daha ucuza aldım. Yakıt olarakta gayet iyi, herkesin bildiği 1.5 dci zaten. Özetle çok memnunum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.