Şimdi Ara

suzuki maruti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar suzuki maruti almak istiyorum.2000 model.80binde.temiz bi araç.sizce nasıl?kullanan varmı?nasıl gidiyo?bilgileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

• Arama bölümünden aratırsan, maruti ile ilgili yeterli bilgiye ulaşabilrsin.. Bir de ekşi sözlükte de baya bi maruti yorumu wardı..
  • bi ara bi akrabamda vardı ama o 95 model filandı. ilk özelliği çok az yakıyodu hız durumuda fena değildi baya geçti üzerinden hatırladığım bunlar.
  • PArçası ateş pahası olduğunu biliyorum küçük diye masafı az sanmayın sakın... başka arabamı kalmadı aynı fiyata başka bir araba bakın derim.
  • Parçası ateş pahasıymış, duyduklarımızdan yola çıkıp işkembeden sallamayalım.. iki yıldır kullanıyorum parçalar hiç de ateş pahası değil.
  • BENDE DE 94 MARUTİ VARDI 1 SENE KULLANDIM. ÇOK AZ YAKIYORDU 3 - 4 KEZ İZMİRDEN ANTAKYA VE İSTANBUL A GİTTİM TIKLAMADI. SADECE BİNİP GİTMEK İÇİN KONFOR V.B. BEKLEME.SELAMLAR.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
  • kuzenimde vardı, 1994 yılında eski kasasından oluyor galiba,

şehir içinde kullanması çok zevkliydi, her yere girip çıkabiliyordum,
    paralel parketmiş iki araba arasına dikine bile parkedebilirsin bazı durumlarda :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subaru Outback
    6 yıl önce açıldı
    Suzuki vitara
    4 yıl önce açıldı
    SsangYong Korando
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maruti denince aklıma hep sokaktaki kırmızı maruti geliyor.sahibi sanırım küçük nasılsa diye düşünüp olmadık yerlere birakıyor hep.gördükçe gülesim geliyor.bu gidişle biri ya bu arabayı yada sahibini çizecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.