arkadaşlar suzuki maruti almak istiyorum.2000 model.80binde.temiz bi araç.sizce nasıl?kullanan varmı?nasıl gidiyo?bilgileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Arama bölümünden aratırsan, maruti ile ilgili yeterli bilgiye ulaşabilrsin.. Bir de ekşi sözlükte de baya bi maruti yorumu wardı..
bi ara bi akrabamda vardı ama o 95 model filandı. ilk özelliği çok az yakıyodu hız durumuda fena değildi baya geçti üzerinden hatırladığım bunlar.
PArçası ateş pahası olduğunu biliyorum küçük diye masafı az sanmayın sakın... başka arabamı kalmadı aynı fiyata başka bir araba bakın derim.
Parçası ateş pahasıymış, duyduklarımızdan yola çıkıp işkembeden sallamayalım.. iki yıldır kullanıyorum parçalar hiç de ateş pahası değil.
BENDE DE 94 MARUTİ VARDI 1 SENE KULLANDIM. ÇOK AZ YAKIYORDU 3 - 4 KEZ İZMİRDEN ANTAKYA VE İSTANBUL A GİTTİM TIKLAMADI. SADECE BİNİP GİTMEK İÇİN KONFOR V.B. BEKLEME.SELAMLAR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
kuzenimde vardı, 1994 yılında eski kasasından oluyor galiba,
şehir içinde kullanması çok zevkliydi, her yere girip çıkabiliyordum, paralel parketmiş iki araba arasına dikine bile parkedebilirsin bazı durumlarda :)))
maruti denince aklıma hep sokaktaki kırmızı maruti geliyor.sahibi sanırım küçük nasılsa diye düşünüp olmadık yerlere birakıyor hep.gördükçe gülesim geliyor.bu gidişle biri ya bu arabayı yada sahibini çizecek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme