Şimdi Ara

suzuki swift 1.5 A/T (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
1
Favori
110.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurcugum

suzuki swifte binme imkanım oldu. Araç hakkındaki tecrübelerimi yazayım.

beğendiğim yanları sağlamlık hissi, sessizliği ve yol tutuşu çok hoşuma gitti. Bu kadar beklemiyordum açıkçası. kapıları kapatınca çıkan ses çok hoşuma gitti. tokluk hissini iyi yapmışlar.Japonlar bu konuda eskiden iyi değillerdi ama yeni nesillerde güzel yapıyorlar.
    beğenmediiğim yanları yakıt tüketimi ve plastik aksamı. Yakıt tüketimi ortalama 7.3 litre idi. 1.5 otomatik. Aynı şartlarda yarisin 5.5-5.8 civarı yaktığını düşünürsek çok fazla bence.plastik aksamı da fena değil ama yan kapı plastiklerinin içi boş gibi duruyor tak tak ses geliyor vurunca.
    [/quotp
    paylaşımınız için teşekkürler.pek tecrübeli olmadığım için aracın seri olması beni korkutuyor.plastik aksamını ben de pek beğenmedim

Gaza fazla basmazsanız seriliği kalmaz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: oyaderen

beğendiğim yanları sağlamlık hissi, sessizliği ve yol tutuşu çok hoşuma gitti. Bu kadar beklemiyordum açıkçası. kapıları kapatınca çıkan ses çok hoşuma gitti. tokluk hissini iyi yapmışlar.Japonlar bu konuda eskiden iyi değillerdi ama yeni nesillerde güzel yapıyorlar.
    beğenmediiğim yanları yakıt tüketimi ve plastik aksamı. Yakıt tüketimi ortalama 7.3 litre idi. 1.5 otomatik. Aynı şartlarda yarisin 5.5-5.8 civarı yaktığını düşünürsek çok fazla bence.plastik aksamı da fena değil ama yan kapı plastiklerinin içi boş gibi duruyor tak tak ses geliyor vurunca.
    [/quotp
    paylaşımınız için teşekkürler.pek tecrübeli olmadığım için aracın seri olması beni korkutuyor.plastik aksamını ben de pek beğenmedim

Alıntıları Göster
    15 gündür kullanıyoru.çookk memnunum arkadaşlar

• quote:

[/quotp

Alıntıları Göster
    Bu araçlar Kıbrısta çok tutuluyor. Her sokakta ilerleyen 1 tane swift görmek mümkün. Ama TR'de tutmadı o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Bu araçlar Kıbrısta çok tutuluyor. Her sokakta ilerleyen 1 tane swift görmek mümkün. Ama TR'de tutmadı o kadar.

Alıntıları Göster
    benim çok sık görülen bir araç olmaması hoşuma gidiyor doğrusu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyaderen -- 26 Eylül 2010; 20:16:14 >
  • quote:

benim çok sık görülen bir araç olmaması hoşuma gidiyor doğrusu :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar swift için ideal lastik hava basıncı nedir?

kapıdaki etikette önler 33 arkalar 30 diyor ama çok fazla değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebeley

arkadaşlar swift için ideal lastik hava basıncı nedir?

kapıdaki etikette önler 33 arkalar 30 diyor ama çok fazla değil mi?

Alıntıları Göster
    30 30 ya da 31 30 basıyorum ben.
  • quote:

görüntüsü çok hoşuma gidiyor neden tutmadı anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

quote:

görüntüsü çok hoşuma gidiyor neden tutmadı anlamadım.

Alıntıları Göster
    Şu an tüm sitelerde bu aracı okuyorum. Komşumun var bir tane, çok hoşuma gidiyor dizaynı ama yakıt tüketimini görünce ürktüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

Şu an tüm sitelerde bu aracı okuyorum. Komşumun var bir tane, çok hoşuma gidiyor dizaynı ama yakıt tüketimini görünce ürktüm.

Alıntıları Göster
    swift aT kullananlar nerdesiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericx

swift aT kullananlar nerdesiniz ?

Alıntıları Göster
    Selam arkadaslar bende bir swift 4x4 kullanıcısıyım ve arabama asık bi insanım Araç kesinlikle bir şehir ici canavarı performans ilk 3 vites arası mükkemmel cekis deseneiz söyledigim vites gecisleri arasında 2bin motorları aratmıor yakıt 4x4 bir arabaya göre normal aracımda suan zavoli marka lpg sistemi var dizel araclardan ekonomik gidiyorum :D az paralarla cok isler yapmak isteyen arkadaslara siddetle öneririrm!! saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicanunverenler -- 23 Nisan 2011; 22:53:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alicanunverenler

Selam arkadaslar bende bir swift 4x4 kullanıcısıyım ve arabama asık bi insanım Araç kesinlikle bir şehir ici canavarı performans ilk 3 vites arası mükkemmel cekis deseneiz söyledigim vites gecisleri arasında 2bin motorları aratmıor yakıt 4x4 bir arabaya göre normal aracımda suan zavoli marka lpg sistemi var dizel araclardan ekonomik gidiyorum :D az paralarla cok isler yapmak isteyen arkadaslara siddetle öneririrm!! saygılar..

Alıntıları Göster
    Merhaba;

Arabamı Satmayı Planladığım için yazlık lastiklerimi satıyorum.
    Geçen sene aldım. 1000 km daha olmadı.
    17 Mini GP Jant 4x100
    205/40/17 Kumho lastikler
    Sahibinden.com İlan no: #49349924

1050 TL.

0535 722 32 76

• quote:

Orijinalden alıntı: musso2006

Bugünkü Sabah gazetesi haberi:

Suzuki 45 bin otomobili geri çağırdı

AA Giriş Saati : 13.02.2009 14:40

Macaristan'ın Estergon şehrinde 1991 yılından bu yana binek otomobilleri üreten Japon Suzuki firması, 45 bin adet Suzuki Swift markalı otomobil hatalı üretim nedeniyle geri çağırdı.

Macaristan Suzuki İletişim Müdürü Viktoria Ruska basın aracılığı ile yaptığı açıklamada, 2005-2008 yıllar arasında üretilen 45 bin adet binek otomobili Suzuki Swift'in hatalı üretim nedeni ile bagaj kısmında paslanmalar olduğunu, otomobil sahiplerinin Suzuki servislerine giderek hatanın giderilmesi için başvuruda bulunmasını istedi.

Hatanın kendilerinden kaynaklandığı için otomobil sahiplerinden hiç bir ücret talep edilmeyeceğini açıklayan Macar yetkili müşterilerinden özür dilerken, sadece Almanya'da 24 bin Suzuki Swift sahibinin servislerine başvuracağı açıklandı.

Benimkinde bir sorun göremedim ama servise gidip baktıracağım. Bu sorunla kaşılaşan oldu mu hiç?

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar suzuki swift 4x2 aracım var daha geniş kitleye ulaşırım diye burada sormak istedim bizim araçların teyp kısmına tüm kumanda fonksiyonları çalışır kalmak şartıyla monte edilebilen multimedya (navigasyon&bluetooth&dvd player gibi özellikleri barındıran) var mı? biliyormusunuz kalıcı olması adına aşağıdaki linkte ne demek istediğimi daha net anlarsınız

http://www.flyaudio.com.tr/?Arac-Navigasyon=Navigasyon-Detayi&Audio-System=61

• quote:

Orijinalden alıntı: centillboy

merhaba arkadaşlar suzuki swift 4x2 aracım var daha geniş kitleye ulaşırım diye burada sormak istedim bizim araçların teyp kısmına tüm kumanda fonksiyonları çalışır kalmak şartıyla monte edilebilen multimedya (navigasyon&bluetooth&dvd player gibi özellikleri barındıran) var mı? biliyormusunuz kalıcı olması adına aşağıdaki linkte ne demek istediğimi daha net anlarsınız

Necvox hq6-06 modeli swift icin bire bir uyumlu dvd navigasyon mp3 bluetooth tv gibi ozellikleri var yalniz turkiyede bulman zor hong kong tan siparisle geliyor fiyati 800 lira civari

• quote:

Orijinalden alıntı: punk89

quote:

Orijinalden alıntı: centillboy

Necvox hq6-06 modeli swift icin bire bir uyumlu dvd navigasyon mp3 bluetooth tv gibi ozellikleri var yalniz turkiyede bulman zor hong kong tan siparisle geliyor fiyati 800 lira civari

Alıntıları Göster
    iyi günler arkadaslar ılerleyen zamanlarda suzuki swift 4x2 veya 4x4 almak ıstıyorum fakat aklıma takılan seyler var arasında cok fark varmıdır yakıt ve performans olarak? kıbrısta askerlık yaptım ve orda hosuma gıttı bu arac hemen hemen 3 ksııden 1 ınde var bu arac. kullanan arkadaslardan yardım sıtıycem okudum ama pek belırtılmemıs tıkırtı gelme olayı cok varmıdır aracta onerırmısınız?alacagıma rac 2007-2008 model olup 40-50 bın cıvarı olucaktır?benı beklıyen sorunlerı neler olabılır?ama tıkırtıya karsı hassas oldugumdan dıger sorunları hallederım tıkırtı olmasın yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

iyi günler arkadaslar ılerleyen zamanlarda suzuki swift 4x2 veya 4x4 almak ıstıyorum fakat aklıma takılan seyler var arasında cok fark varmıdır yakıt ve performans olarak? kıbrısta askerlık yaptım ve orda hosuma gıttı bu arac hemen hemen 3 ksııden 1 ınde var bu arac. kullanan arkadaslardan yardım sıtıycem okudum ama pek belırtılmemıs tıkırtı gelme olayı cok varmıdır aracta onerırmısınız?alacagıma rac 2007-2008 model olup 40-50 bın cıvarı olucaktır?benı beklıyen sorunlerı neler olabılır?ama tıkırtıya karsı hassas oldugumdan dıger sorunları hallederım tıkırtı olmasın yeter.

Alıntıları Göster
    yardım beklıyorum arkadaslar

• quote:

yardım beklıyorum arkadaslar

Alıntıları Göster
    cok zayıf bu sayfa
  • quote:

yakıt olarak 4 çeker olan 1 lt daha fazla yakar diğerine göre.

2 çeker olanı 1055 kg, 4 çeker olanı 1135 kilodur. her ikisini de kullanmış biri olarak bence 2 çeker alman çok daha iyi bir hareket olur. hem daha az yakar hem seri kaçar 2 çeker olanın 0-100 ü 11 sn iken, diğerinin ki 12,8 sn.

ayrıca 4 çeker olana 5 kişi + full bagajla binildiğinde arkasında sarkan diferansiyeli yere çarpıyor, sıkıntı yarattığını söylüolardı.

tıkırtı gelme olayı fazla yok, yalnız bir alman arabası gibi sessizlik beklemeyin. ben 205 40 17 ebatında jant lastik ve 40 mm spor yayla kullanıyorum, sadece kaldırım taşlı sokaklarda sağdan soldan ses geliyor

araç japon aracı, çok hırpalamazsan sorunsuzca binersiniz. bakım masrfaları 200-250 lira arasıdır.

başka merak ettiğin varsa sorabilirsiniz

• quote:

quote:

yakıt olarak 4 çeker olan 1 lt daha fazla yakar diğerine göre.

2 çeker olanı 1055 kg, 4 çeker olanı 1135 kilodur. her ikisini de kullanmış biri olarak bence 2 çeker alman çok daha iyi bir hareket olur. hem daha az yakar hem seri kaçar 2 çeker olanın 0-100 ü 11 sn iken, diğerinin ki 12,8 sn.

ayrıca 4 çeker olana 5 kişi + full bagajla binildiğinde arkasında sarkan diferansiyeli yere çarpıyor, sıkıntı yarattığını söylüolardı.

tıkırtı gelme olayı fazla yok, yalnız bir alman arabası gibi sessizlik beklemeyin. ben 205 40 17 ebatında jant lastik ve 40 mm spor yayla kullanıyorum, sadece kaldırım taşlı sokaklarda sağdan soldan ses geliyor

araç japon aracı, çok hırpalamazsan sorunsuzca binersiniz. bakım masrfaları 200-250 lira arasıdır.

başka merak ettiğin varsa sorabilirsiniz

Alıntıları Göster
    tesekkurler cogu yanıtlanmıs valla benı 147 den bıraz sogutan tıkırtılardıkı bendekı yıkırtılar servısımdekılerın soledıgıne gore en az gelen 147 mıs :) zamanında ole demıslerdı.tıkırtı olayı tam anlamadım fazla yokmu? yalıtım cok sorun degıl ama tıkırtıya hassasım.

• quote:

tesekkurler cogu yanıtlanmıs valla benı 147 den bıraz sogutan tıkırtılardıkı bendekı yıkırtılar servısımdekılerın soledıgıne gore en az gelen 147 mıs :) zamanında ole demıslerdı.tıkırtı olayı tam anlamadım fazla yokmu? yalıtım cok sorun degıl ama tıkırtıya hassasım.

tıkırtı olayı biraz öznel bişi, yani şu anda beni rahatsız eden bir ses yok. hani şurdan düzenli bir tıkırtı, çatırtı geliyor gibi bişi yok. ama inanın bulmak istedikten sonra her arabada o sesler bulunur
  • quote:

quote:

tıkırtı olayı biraz öznel bişi, yani şu anda beni rahatsız eden bir ses yok. hani şurdan düzenli bir tıkırtı, çatırtı geliyor gibi bişi yok. ama inanın bulmak istedikten sonra her arabada o sesler bulunur

Alıntıları Göster
    haklısınız sanırım 2-3 ay ıcınde tahmınım piyasa fıyatları bıraz daha duser ole umut edıyorum suan bana pahalı gelıyor araba fıyatları.ya kısın cok rahat bulunan 20 bın cıvarı araclar suan 23 den asagı ınmıyor.yakıt tuketımı nasıl bu arada? 1 lıtre farkeder demıssınız.bıde sayenızde 4x4 model yerıne 4x2 modellere bakıcam ama hangı ozellıklere dıkkat etmem gerek donanım olarak?benım ıcın onemlı olan 4 cam otomatık olsun klıma olsun yeter bır nevi.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.