Şimdi Ara

SUZUKI SWIFT FUN CLUB (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.552
Cevap
86
Favori
200.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konuyu detaylı anlatmanız çok bilgilendirici olmuş, çok açıklayıcı. Teşekkür ederim, forumdan arkadaşlar mutlaka tecrübelerinizden faydalanacaktır, şahsen ben resimde gösterdiğiniz o vidalara mutlaka baktıracağım bidahaki bakımda.
    Keyifli sürüşler dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar

2016 model yeni swiftler süpriz hediyelerle showroomumuzda sizleri bekliyor .....

0312 284 51 00
    0312 284 51 01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzuki tecimer -- 15 Mart 2016; 9:15:49 >
  • merhaba arkadaşlar.
    2009 53.000 km de 4x4 swift kullanıyorum.
    araç bilgisayarı km de 10.5 lt gösteriyor. arabayı sabah ve akşam yoğun tarfikte kullanıyorum
    son depo fullememde 140 tl ye 340 km yol almışım. ortalama 41 krş gibi.
    bana bu oranlar yüksek geldi. ne dersiniz?
  • Evet yüksek biraz, herzaman mı böyle yoksa bazen sert devirli kullanımlarda yakıt tüketimi artabiliyor. Ben ortalama gösterge 7 lt.ri gördüğümde moralim bozuluyor, çok yakıyor diyorum ama sizinki 10 lt. çok geldi banada.

• yoğun trafikte kullanıyorum. 10 km mesafe 1 saat kadar sürüyor :(
  • sulbas S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bu kadar açıklayıcı bilgiler verdiğin için. Vaktim olduğunda dediğin gibi yapacağım

• Merhaba Swift severler.

Bir sorum olacak. 2011 / 1.2 GL AT Swiftim var. İnternet ve yetkili servisler dahil herkes bu aracın 4 vites olduğunu iddia ediyor ancak, benim arabada değişen vitesleri saydığımda 1 dahil toplam 6 vites var. Kitapçıklarından bir tanesinde bunu okumuştum ama ısrarla 4 vites olduğunu iddia ediyorlar. Ya ben kazmayım, yada bunu iddia edenler. Bu model ve sonraki yıla ait modellerde viteslerini sayıpta benimle hem fikir olan var mı ? AT şanzıman için söylüyor. Düz vites için değil.
  • araç 4 vites arkadaşım . yanlış sayıyorsun. bunu en iyi overdrive tuşuna bas. o zaman araç 4.vitesi iptal ederek sadece ilk 3 vitesi kullanır sende çok rahat sayarsın.
    1. viteste 60 km civarı 2. viteste 100 km civarı 3 viteste ise 160 km max hızı var.
  • Selim 82 kullanıcı isimli arkadaşım, doğru söylüyorsun yanlış saymışım. Araç 5 ileri şanzıman. Hatta ıspat olarak ta youtube'a 3 adet video koyacağım. ve linklerini burada paylaşacam. Şuan yüklüyor ve malesef uzun sürüyor. Sonuç olarak Suzuki Swift 1.2 GL AT 5 vitesli bir araç. 6'ıncı vitesi ben fazladan yanlış saymışım.
  • Ve Videolar hazır izleyebilirsiniz. Suzuki Swift 1.2 GL AT 5 Vites.

• quote:

Orijinalden alıntı: bakinci

Ve Videolar hazır izleyebilirsiniz. Suzuki Swift 1.2 GL AT 5 Vites.

https://youtu.be/Et_2c9uo8QU
    https://youtu.be/14XWeGrs74w
    https://youtu.be/vcJXu3Hp2cM

Gönül isterdiki 5 olsun ama 4:) sen 2 attığını sanıyorsun am araç 1 de o yüzden fazla sayıyorsun üşenmezsem sana video koyarım bugün

• Bence de Saymalısınız. 2. Video da herşey açık ve ben attığını düşünebilirim ama video çeker... Hadi ben yine kafadan attım ama video gene çeker. Özellikle 2. video yu söylüyorum, sebebi ise L biliyosunuz ki 1 aslında ne kadar basarsan bas 1. Sonra 2 ye atıyorum, çünkü bunda da ne kadar basarsan bas 2. vites Sonrasında takometre 3 tane daha atıyor ki gayet açık ve net. Toplam kaç etti :D 5. Senin dediğini denedim O/D açıkken araba en üst performansı vermek için 4 ten yukarı atmıyor ancak O/D kapatıp biraz dan hafiften ayağını gazdan çektiğinde ( yani üzerindeki yük azaldığında sizi bir vites daha veriyor. ) Artık gördüğünüze de inanmıyorsanız ( Video 1-2-3 ) ne diyebilirim.
  • suzuki tecimer S kullanıcısına yanıt
    Şu sıralar araç almayı planlıyorum. Bu benim ilk aracım olacak. Otomatik vitesli istiyorum. Suziki Swift de aklımda. Ancak ikinci elle 0 arasında kararsızım. 0 alırsam kredi çekmem gerekecek. Elinizde 2015 model varmıdır. Ortalama fiyatlar ne düzeyde. Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Te.k kullanıcısına yanıt
    "ikinci elle 0 arasında kararsızım"
    2011 den beri önemli yenilik yok
  • 2013 den sonra sis farı çevresinde ledli lambalar yerleştirilmiş. Aslında 2011 ile 16 arasında çok büyük bir degisiklik yok. Zaten 2014 , 2015 modeli hiç gelmedi sanırım.

Swift 2011 yılında yeni kasaya geçtikten sonra 2016 modeline kadar aynı kasayı kullandı ve küçük makyajlar yaptı.
    2011 ile 2013'ü larşılaştırırsak;
    2013 modelinde fark olarak sis farında gri şerit var. Cruise control var. Arka 3. fren lambası led, koktuklar toz tutmayan kumaş ve jantlar değişmiş. Bir de 2013 modelde ön tamponun çizgilerinde ince farklar var.
    2013 ile 2016'yı karşılaştırırsak;
    2016 modelinde sadece sis farındaki şeride gündüz ledi takılmış. Benim bildiğim başka fark yok.
    Bu arada 2014 ve 2015 yıllarında Türkiye'ye getiren olmadı.

• Teşekkürler.
    2.el bakmak daha mantıklı benim için o zaman. Araştıralım bakalım nasip..
  • arkadaşlar merhaba,

kış lastiklerini değiştirme vakti geldi , suzuki swift 4x4 1.3 için 185 / 60 / 15 lastik tavsiyesi verebilcek olan var mı ? Sizler ne kullanıyorsunuz ?
  • tabiki takdir yine sizin ama piyasada ikinci el araçlar için istenen tutarlar ortada bunun yerine sıfır araç almak hem daha uzun süre sorunsuz binmeyi hemde akılda acabalar kalmasını engeller isterseniz showroomuza buyrun hem bir cay ikram edelim hemde bi test sürüşü yapalaım.....
    tabiki takdir yine sizin ama piyasada ikinci el araçlar için istenen tutarlar ortada bunun yerine sıfır araç almak hem daha uzun süre sorunsuz binmeyi hemde akılda acabalar kalmasını engeller isterseniz showroomuza buyrun hem bir cay ikram edelim hemde bi test sürüşü yapalaım.....
    2015 model araçlarımız diströbütör değişikliği sebebiyle türkiyede bulunmamaktadır.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.