Şimdi Ara

SUZUKI SWIFT FUN CLUB (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.543
Cevap
88
Favori
199.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracım 2007 model 1.3 4x4, oldukça memnunum özellikle kar yağışlarında beni yolda bırakmaması çok hoş :)

@gokhan_sozumcetin

Hocam aracı alalı 1.5 sene oldu sayende arka kırmızı sis farının nasıl yandığını keşfettim bende kedi gözü sanıyordum onu teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 3 Şubat 2016; 16:21:43 >
  • Sevgili arkadaşlar herkese merhaba 2012 model suzuki swift 1.2 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Otomatik vites almak isterdim ama bütçemin üzerinde kaldığından ne yazık ki düz vites aldım. Araçtan çok memnun kaldım çok sevdim çok hoşuma gitti. İlk aracım ve araç konusunda çok acemiyim son 4 yıldır hiç araba sürmedim kendimi yavaş yavaş geliştireceğim.

Aracı alırken bir çok arkadaşa soru sormuştum özel mesaj yoluyla bir çok arkadaş soru sormuştum hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.

Sormak istediğim bir kaç soru vardı yardımcı olursanız sevinirim.

1-Aracın farını açtığımda aracın içinde ki ekranda farların yandığını gösteren bir simge yok mu ben göremedim
    2- Arkadaşlarımın İphone telefonlarını taktığımda telefonda ki şarkılar çalıyor fakat benim telefonumu takınca no songs ifadesi çıkıyor ekrana. (Telefonda spotify uygulamasını kullanıyorum) Konu hakkında bilgilendirecek arkadaşlar varsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

Sevgili arkadaşlar herkese merhaba 2012 model suzuki swift 1.2 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Otomatik vites almak isterdim ama bütçemin üzerinde kaldığından ne yazık ki düz vites aldım. Araçtan çok memnun kaldım çok sevdim çok hoşuma gitti. İlk aracım ve araç konusunda çok acemiyim son 4 yıldır hiç araba sürmedim kendimi yavaş yavaş geliştireceğim.

Aracı alırken bir çok arkadaşa soru sormuştum özel mesaj yoluyla bir çok arkadaş soru sormuştum hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.

1-Aracın farını açtığımda aracın içinde ki ekranda farların yandığını gösteren bir simge yok mu ben göremedim
    2- Arkadaşlarımın İphone telefonlarını taktığımda telefonda ki şarkılar çalıyor fakat benim telefonumu takınca no songs ifadesi çıkıyor ekrana. (Telefonda spotify uygulamasını kullanıyorum) Konu hakkında bilgilendirecek arkadaşlar varsa sevinirim.

Öncelikle aacınız hayırlı olsun, kazasız keyifli sürüşler dilerim.
    Park ve farları yakınca göstergelerde herhangi bir işaretle belirtmiyor araçlarımız.
    Ön sis farını yaktığınızda kendi butonu üzerinde ışık yanıyor göstergede yine birşey yok.
    Arka sisi hatırlamıyorum göstergede işaret yanıyor olabilir.

İkinci sorunuz içinde çoğu aracın multimedya sistemi gibi bizimkide apple cihzlarını tanıyor sadece, android işletim sistemli cihazı görmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozk991

Tekrardan merhaba.
    Bildiğiniz gibi 2013 model 1.2 otomatik Swift'im var. Yakıt tüketimi 7.7 litreden aşağı düşmedi. Benzinde bu tüketim sizce normal mi? Bir de arabaya LPG taktırmayı düşünüyorum. LPG kullanan varsa tüketimleri nasıl bilgi verebilir mi?
    Bir de asıl önemli konu şu. Daha önce Clio'ya LPG taktırmıştım ama araba LPG'de gittiği halde benzin harcıyomuş gibi benzin göstergesi düşüyordu. Swift'te de bu tarz sorunlar oluyor mu?

2011 eylülden bu yana aracı kullanıyoruz, 60.000 km ye yaklaştı. 7.7 hiç görmemiş olabilirim. Ancak bende eşimde sakin kullanıyoruz. Ortalamamız 6.5 üzerine çıkmıyor uzun zamandır.
    En büyük etken sürüş ve yol şartları.
    mesela dur kalk trafiğe neredeyse hiç girmiyoruz. Yoğun trafik saatlerinde mecbur değilsek aracı kullanmıyoruz.

• sputnikk S kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim ikinci sorumda belirtmeyi unuttum kendi telefonumda iPhone olmasına rağmen yalnız benim telefonumda no songs ifadesi çıkıyor bu durumu aşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sputnikk

quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

Sevgili arkadaşlar herkese merhaba 2012 model suzuki swift 1.2 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Otomatik vites almak isterdim ama bütçemin üzerinde kaldığından ne yazık ki düz vites aldım. Araçtan çok memnun kaldım çok sevdim çok hoşuma gitti. İlk aracım ve araç konusunda çok acemiyim son 4 yıldır hiç araba sürmedim kendimi yavaş yavaş geliştireceğim.

Öncelikle aacınız hayırlı olsun, kazasız keyifli sürüşler dilerim.
    Park ve farları yakınca göstergelerde herhangi bir işaretle belirtmiyor araçlarımız.
    Ön sis farını yaktığınızda kendi butonu üzerinde ışık yanıyor göstergede yine birşey yok.
    Arka sisi hatırlamıyorum göstergede işaret yanıyor olabilir.

İkinci sorunuz içinde çoğu aracın multimedya sistemi gibi bizimkide apple cihzlarını tanıyor sadece, android işletim sistemli cihazı görmüyor.

Arabada sadece arka sisler yandığı zaman gösterge panelinde ışık yanıyor. Park, far ve ön sisler için gösterge panelinde uyarı ışığı yok.

• Biraz araştırdım fakat aracın kullanım kılavuzunu pdf olarak göremedim bir yerde paylaşabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.
  • arkadaşlar merhaba, eski swiftimden kalma mini stepne var elimde.Hiç kullanılmamış 135/80/15 (4x100)ebatlarında Bridgestone marka Tracompa 2 Modeli..düşünen olursa 125 tlye vercem.Ankara içi elden teslim edilir ya da karşı ödemeli kargo yapılır.
    ilan no:248897508
  • Şubat dediler bakalım 2016 modeller ne olacak gelecek mi? Fiyat aralığına bir bakalım. 48.600e nissan micra match cvt fiyat aldım ama Swift'i bekliyorum. Pendik Aykon oto dan hala ses yok. Ikinci el araç bayisi olarak devam ediyorlar hala :)

• ön sis lamba düğmesi üzerinde yeşil ışık yanar direksiyonun solunda. Arka sis lambası için bahsettiğim sis lambasının düğmesi basılı olmalı. ardından far kolunun ortasından döndürürünce kadranda sis lambası simgesi yanar. döndürmek derken tıpkı far açar gibi kolun ucundan değil de ortasından tutup çevirin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cepcep34 kullanıcısına yanıt
    Suzuki Twitter hesabında Şubat ayı içinde yeni modellerin stoklarda olacağını belirten bir twit attı, bu ay içinde netlik kazanır iyice .

• sahbaz061 S kullanıcısına yanıt
    Bende Facebook hesabından baktım. Şubat sonu Vitara ve Swift stoklarda diye cevap vermişler soranlara. Bakalım fiyatlar nasıl olacak.

• sahbaz061 S kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günler de kullanın.
    Az çok tecrubelerimiz olduğu kadarıyla, soru veya merak ettikleriniz olursa herzaman yardımcı olmaya çalışırız.

• Teşekkür ederim hocam yola splash alacağım diye çıktım otomatik olmasını istiyordum ama imkanımı çokta zorlamak istemedim samimiyetle söylemeliyim ki sizin de yorumlarınız etkili oldu ve swift nasip oldu. Teşekkür ederim tekrardan.
  • Merhaba arkadaşlar 2013 model makyajllı kasa otomatik alma arifesindeyim. Bu araç yokuşlarda geri kaçar mı ? Yokuş kalkış desteği varmıdır. CeVaplar îçin teşekkürler.

• selim82 S kullanıcısına yanıt
    Swift güzel bir seçim, yokuş kalkış desteği var, geri kaydırmaz.
    Ben dik yokuşlarda bile ,denedim,el freniyle duruyor gibi , duruyorum kaydırmıyor.

• Özellikle 2013 makyajlı kasa bakıyorum . Eşîm kullanacak o yüzden çok önemli.bursa da yaşıyorum ve heryer dik yokuş. Bu araçta yokuş kalkış desteğimi var yoksa tork konvertörden dolayımı kaçmıyor.

Merhaba. Öncelikle araç seçiminiz konusunda tebrik ederim. Bence pişman olmazsınız. Yokuş sorunuza gelince; ben çok denemedim ama bazı küçük yokuşlarda önce frene dokunmazsanız araba biraz geri kaçıyor ama frene bi kere dokunup bırakırsanız çivilenmiş gibi duruyor. Antalya düz ova olduğu için net deneme imkanım olmadı ama sabah deneyeceğim. Kesin cevap veririm
    Bu arada ben de hanım için almıştım bu arabayı. Biz çok memnunuz. Clio'da direksiyona oturmayan eşim şimdi arabayı hep sen kullanıyosun diye laf atıyo

• micra dan sonra bakalım nasıl olacak. bursa da heryer dik yokuş:) o yüzden önemli. micra cvt şanzıman vardı. kalkış desteği yoktu ama çok dik olsa bile az kaçırıyodu.
    swift tasarım olarak çok hoşuma gidiyor. olursa pazartesi alacağım. hayırlısı olsun inşallah.
    tüketimi 6-7 civarı sanırım.
    Tekrardan merhaba. Bugün yokuş kalkışı denedim. Dik sayılacak bi yokuşta frene basmadan durdum ve araba hafif hafif geri kaçtı ama sonra frene bi kere dokunup bırakınca 2-3 sn kadar geri kaçmadı. Sistemin çalışması bu şekilde.
    Yakıt tüketimi karma kullanımda 7.7 civarı çıktı bende ama ben çok sert kullanıyorum. Işıklarda spor moda alıp sert kalkış yapıyorum, Sakin kullanımda daha az olur belki

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.