Şimdi Ara

Suzuki sx4 S cross (Konu Güncellendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
5
Favori
42.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suzuki subaru en kaliteli japonlar bence..sx4 dünyaya iyi satar da türkiyeyi bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

suzuki subaru en kaliteli japonlar bence..sx4 dünyaya iyi satar da türkiyeyi bilmem

bence mazda elle tutulur tek japon .
  • 4x4 full olanı çok az satılır ellerin de kalınca iyi indirim yaparlar alan yıllarca sorunsuz biner keçi gibi gider .
  • mazda yı unuttum evet...ama tek değil
  • drakyuz D kullanıcısına yanıt
    Tahmini
    Benzinli modelleler 48 den başlar
    Dizel 4x2 ler 55 - 70
    Dizel 4x4 full 80
  • bu aracın zeminden yüksekliği kaç cm acaba, nissan qq 20cm. 20 cm den alçaksa diğer alternatiflere bakmak daha mantıklı. Ford tourneo connect 18 cm dobloda galiba 18 cm var.
  • Arkadaşlar bu araç mıtsubıshı asx ile aynı sınıf mı? Her ikisinin boyutları nasıl acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suzuki Swift pek tutmadı, bu nasıl olur bilmiyorum
  • 30 Eylül’de satışa sunacakları SX4 S-Cross ile ciddi bir satış sıçraması yapmayı arzuladıklarını anlatan Suzuki Türkiye Genel Müdürü Engin Kubilay,
    SX4'ün fiyatının 51 bin 700 TL’den başlayacağını belirtti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timya

30 Eylül’de satışa sunacakları SX4 S-Cross ile ciddi bir satış sıçraması yapmayı arzuladıklarını anlatan Suzuki Türkiye Genel Müdürü Engin Kubilay,

Konu kapanmistir dagilabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nissan aynı fiyattan satıyor "mal"ını suzuki neden pahalı geliyor anlamıyorum bu milleti...keşke olsa ama vergi sistemi size ucuz araba yok diyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

quote:

30 Eylül’de satışa sunacakları SX4 S-Cross ile ciddi bir satış sıçraması yapmayı arzuladıklarını anlatan Suzuki Türkiye Genel Müdürü Engin Kubilay,

Nissan Qashqai başlangıç fiyatı 56.360 tl Nissan Qashqai 1.6 Visia AT , araçta esp bile yok.
    Suzuki S-cross baz modelinde esp ve asr standart , qq göre bir çok donanım fazlalığı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumenu -- 9 Eylül 2013; 19:10:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

quote:

quote:

Nissan Qashqai başlangıç fiyatı 56.360 tl Nissan Qashqai 1.6 Visia AT , araçta esp bile yok.
    Suzuki S-cross baz modelinde esp ve asr standart , qq göre bir çok donanım fazlalığı var.

boyut olarak arada 1 sınıf yok mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

boyut olarak arada 1 sınıf yok mu?

Suzuki s-cross

- Uzunluk: 4300mm
    - Genişlik: 1765mm
    - Yükseklik: 1575mm
    - Bagaj kapasitesi: 430 litre

Nissan QQ

- Uzunluk: 4330mm
    - Genişlik: 1780mm
    - Yükseklik: 1615mm
    - Bagaj kapasitesi: 410 litre

Not : Nissan QQ baz modeli 50.890 tl düzeltiyorum ,araçta sadece abs ve klima var.

• quote:

Suzuki s-cross

- Uzunluk: 4300mm
    - Genişlik: 1765mm
    - Yükseklik: 1575mm
    - Bagaj kapasitesi: 430 litre

Nissan QQ

- Uzunluk: 4330mm
    - Genişlik: 1780mm
    - Yükseklik: 1615mm
    - Bagaj kapasitesi: 410 litre

Not : Nissan QQ baz modeli 50.890 tl düzeltiyorum ,araçta sadece abs ve klima var.

İste forum ruhu bu arkadas yazma şunları fiyatı uçacak biz alamayacağız sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 10 Eylül 2013; 15:01:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyut olarak qashqai ile hemen hemen aynıdır ancak genede istenen fiyat çok yüksek 51700 den bu arabayı satmaları ciddi anlamda zor. Ama onlarında yapacak bir şeyi yok kur 2.34 den 2.70 lere yükselince ucuza sokamadılar arabayı. Bunu alana kadar üstüne biraz daha koyup asx qashqai tekna vs alır insanlar. Her ne kadar bu arabalar daha pahalıysa da Ben suzuki Türkiyenin yerinde olsam sx4 s crossun benzinlisini getirmezdim sadece dizel getirip benzinli fiyatına satardım resmen satış rekoru kırardı o zaman. Dizel ve benzinden devletin aldığı vergi aynı dizelin maliyetide daha yüksek değil. 51700 olan araba dizel olsa kapısında herkes kuyruk olurdu. Ama şu durumda üstüne biraz daha koyup Asx qashqai tekna ix35 gibi arabalara yönelmeler olacak.
  • Bu gün Suzuki ile görüştüm fiyatlar açıklanmış.
    Benzinli 4x2 başlangıç fiyatı :51.600 tl
    Dizel 4x2 Başlangıç :64.000 tl
    Dizel 4x4 glplas :79200tl
    Dizel 4x4 glx :86700tl

Yurtdışı açıklanan fiyatları

1.6 Litre Benzin 4 x 2 19.490 Euro 19490x2,65 : 51648 TL iken
    1.6 Litre Dizel 4 x 2 21.690 Euro 21690x2.65 : 57478 TL

Benzinli model yurt dışı ile aynı fiyata satılırken dizel olana 57478 tl olması gerekirken fazladan 7000tl fark koymuşlar
    Dizel 4x4 fiyatı tam bir rezalet 79200 TL yurt dışı ile 13000 tl fark var
    anlamadığım benzinlinin fiyatı aynı iken dizelde bu kadar fark koymak insafsızlık
  • hiç akılcı fiyatlar değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakyuz -- 19 Eylül 2013; 22:19:53 >
  • gl+ donanım seviyesi güzel,,,,benim illaki olsun dediklerimden bir tek deri döşeme yok,,,,, alış menzilime girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 21 Eylül 2013; 22:02:42 >
  • Fiyat konusunda herkesin farklı görüşleri olabilir lakin neden bunun yerine şu alınır o zaman gibi bir düşünce var anlamış değilim. Dengi olan araçlardan hiç bir eksiği olmadığı gibi, performans dahil, fazlası bile olan bir araç bu.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.