Şimdi Ara

Suzuki sx4 S cross (Konu Güncellendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
5
Favori
42.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 75 bin olursa dizel 4x4 manuel hayal olur almak bize
  • Elbette bu dediğiniz bi nevi doğru ancak Suzuki-Fiat işbirliği bir tek dizel motor ve eski SX4-SEDICI bazında. Renault-Nissan ortaklığı daha kapsamlı. Bunun yanında Nissan benim gibi bir Japon sevdalısı için Renault'dan evvel gelir. Suzuki servisinde çok bulunurum ve bir keresinde Note gelmişti, sadece bir kaç parça benzer dediğiniz gibi ancak QQ'nun bu kadar abartilmasi bana saçma geliyor sadece. Durum bundan ibaret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,6 4x4 75000 civarı olur bence de
  • Bu konuyu okuduktan sonra , Ordu Ateş otomotiv bayisini arayarak aracın ne zaman geleceğini ve fiyatı konusunda bilgi istedim. İlk aracın sadece 1 tane gelecekmiş eylül 15 gibi geleceğini , fiyat konusunda ise bilgi sahibi olmadığını söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumenu -- 26 Ağustos 2013; 10:44:16 >
  • http://media.suzuki.co.uk/model/pack/46/#

incelediğim kadarıyla boyut olarak qashqaiden çok az daha küçük.
    Yakıt tüketim verileri iyi göründü gözüme, 0-100 de hiç fena değil.
    1.6 benzinli sz3 olan düz viteslisinde 0-100 11 saniye şehir içi 6.8 şehir dışı 4.8 yakıyor. Arabanın ağırlığı 1175 kg.
    Fiyat uygun olursa düşünülebilir şuanki sx4'deki gibi LPG garantisi devam ederse çok tercih edilir gibime geliyor.
    Fabrika verilerini tutturursa 8 lt lpg, lpg şuan 2.5 TL kmde 20 krş yakar şehir içi. Benzinde 35 kuruş yakar ki yaklaşık qashqai boyutlarında altı yüksek bir araba için bence çok uygun bir veri.

• Konu Güncellendi
  • max hız 108 yazıyor..yazılan mil olarak mı acaba
  • evet mil olarak km olarak yaklaşık 175 yapar.
  • ve 0-62 için 13 sn diyor...bu süre çok değil mi
  • koltukları şimdiden yıpranmıs görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

ve 0-62 için 13 sn diyor...bu süre çok değil mi

O da mil cinsinden yani 0-100 13 ile 11 saniye arasında değişiyor motora ve sanzumana bağlı olarak. Yarış yapmayı planlamıyorsanız gayet normal.

• biraz mercedes gla biraz qq... olmuş... eski kasası çok güzeldi.. şahsen tek kapı hastalıgım olmasa eski kasasını alırdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusau

quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

ve 0-62 için 13 sn diyor...bu süre çok değil mi

O da mil cinsinden yani 0-100 13 ile 11 saniye arasında değişiyor motora ve sanzumana bağlı olarak. Yarış yapmayı planlamıyorsanız gayet normal.

13 düşük bence ya...yarıştan değil de 120 bg lik dizel bir motor için düşük ...
  • 4x4 olan 1370 kg bundan dolayı 13 saniye normal. Gönül isterki 2000 motorlu 0-100 9 saniye olan arabalara binelim ama vergiler ve yakıt yüzünden pek mümkün değil. Bir de böyle Altı yüksek arabalarda fazla hızlı gitmemekte yarar var.

• sissil S kullanıcısına yanıt
    QQ konusunda katılıyorum ancak GLA ortaya çıkmadan evvel hem de 5-6 ay evvel bu aracın fotoğrafları yayınlandı
  • eylülün ortalaraına yetişmicek heralde...ya da suzuki de subaru gibi reklam özürlü...nissanın olsaydı bu araba yıkılmıştı ortalık..
  • 1.6 motor, 2 WD, 6 ileri, manuel, dizel:
    0-100: 12 sn.
    Max. hız:180

Yakıt
    Şehir içi: 5,4
    Şehir dışı: 3,8

Araç hakkında detaylı bilgiler

http://www.suzuki.sk/automobily/50-technicke-udaje/

http://www.suzuki.sk/uploads/SX4_S-CROSS/katalog_SX4_S-CROSS_web.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: dusau

quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Üniversitemize kötü demeyin hocam tayfur sökmende özellikle yollar güzeldir ancak diğerlerini bilemem.

tayfur sökmenin önündeki yoldan bahsediyorum üniv içinden değil . araç kamerasıyla yada cep tel kamerasıyla çekip koysam buraya bu söylediklerinden utanırsın.

Alıntıları Göster
    quote:

35 bine versinler bugün gider alırım

Ula gardaş dandirik dusterı o fiyata veriyorlar SX4ü o fiyata verirler mi hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa44romeo -- 6 Eylül 2013; 15:27:47 >

• 55-70 arasi olacakmis

• Güzel araç.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.