Şimdi Ara

SUZUKİ VİTARA 1.4S LPG TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar umarım kafamdaki sorulara forumdaki arkadaşlar sayesinde bir cevap bulurum.

Yaklaşık 4 5 aydır suzuki vitara arayışındayım nedeni kendime küçük bir karavan alıp 4x4 olmasından istifade edip maksimum ekonomide rahatça dolaşabilmek.

Başlarda 1.6 Dizel olanına bakıyordum ancak malum dizel fiyatları benzinle aynı olunca lpg işi kafama yattı.

Bugün bir lpg bayisi ile görüştüm ben lpg montajı ve lpg kiti daha uygun olur ve az yakar diye 1.6 benzinli vitara bakıyordum ancak yetkili arkadaş bana kesinlikle 1.4 turbo motorun 1.6 dan daha az yakacağını ve güç olarakta daha güçlü bir motor olduğunu söyledi.

2 gün içinde ikisinden birini mutlaka almak zorundayım 1.4s Bosterjet motorlu olana lpg kiti 7 bin tl dedi 1.6 normal benzinli motor lpg kiti 3.500 tl dedi çok kararsız kaldım bilgili arkadaşlardan destek bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaLminSSaH -- 2 Ekim 2019; 23:4:38 >

• Turbo ve lpg problem hocam en iyisi atmosferik lpg
  • lordoftheorg L kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Sanırım dediğinizde haklısınız aracı almış oldum artık 1.4s turbo 140 hp brc ve prins için 6500 fiyat aldım lovato obd2 için 3300 tl fiyat aldım ancak lovato için fiyat veren usta 50 60 binde subap onarımı gerekecektir bilginiz olsun diyince miğdem hayli bulandı sanırım bir süre benzinde deneyeceğim aracı duruma göre lpg olacak.

Ayrıca size verdiğim cevap vesilesi ile şunuda burada belirteyim 3 kuruş yakıttan kar edeceğim diye edeceğim karın çok fazlasını 3 5 konuda her halta burnunu sokuyor youtube 4 5 video yükleyip reklam yapıyor diye gözü açıklara kaptırmayacağım isime gerek yok ama bu bahsettiğim şahısların kimi prins lpg için 9 bin fiyat çekerken kimi 8 bin kimi 6 bin 500 gibi rakamlarda geziniyor ne oluyor yani anlamıyorum aynı kiti biri diğerinden pahalı yapınca montaj sırasında muazzez ersoya şarkımı söyletiyor anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLminSSaH

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Sanırım dediğinizde haklısınız aracı almış oldum artık 1.4s turbo 140 hp brc ve prins için 6500 fiyat aldım lovato obd2 için 3300 tl fiyat aldım ancak lovato için fiyat veren usta 50 60 binde subap onarımı gerekecektir bilginiz olsun diyince miğdem hayli bulandı sanırım bir süre benzinde deneyeceğim aracı duruma göre lpg olacak.

Ayrıca size verdiğim cevap vesilesi ile şunuda burada belirteyim 3 kuruş yakıttan kar edeceğim diye edeceğim karın çok fazlasını 3 5 konuda her halta burnunu sokuyor youtube 4 5 video yükleyip reklam yapıyor diye gözü açıklara kaptırmayacağım isime gerek yok ama bu bahsettiğim şahısların kimi prins lpg için 9 bin fiyat çekerken kimi 8 bin kimi 6 bin 500 gibi rakamlarda geziniyor ne oluyor yani anlamıyorum aynı kiti biri diğerinden pahalı yapınca montaj sırasında muazzez ersoya şarkımı söyletiyor anlamış değilim.
    Montaj önemli tabi ama arada 3000 tl fiyat farkı varsa bence gereksiz

• lovato obd2 sizin araç için değil ki.EXR modelini taktırmanız gerekir.hangisini taktırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: messuth

lovato obd2 sizin araç için değil ki.EXR modelini taktırmanız gerekir.hangisini taktırdınız?
    Hiç birini taktırmadım üstad.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.