Kesinlikle sana katılıyorum ama yedek parça sıkıntısı vardı bundan öncesinde acaba bu sorunu düzeltmişler midir suzuki yetkilileri soaracam yarın bide camları da yeşil renklendirilmiş nasıl görünür acep?
ben gördüm bu arabayı, tipi çok süperdi ayrıca arabanın boyası çok kaliteli geldi bana ışıl ışıl parlıyordu. ama şunu söyliyim ki sanki bayan arabası havası var bu arabada.
pembe rengin erkek gömleğinde moda olduğu devirleri gördükten sonra bu ayrım niye?
çekişi kendimiz ayarlıyosak süper olur istediğimiz zaman 4çeker oluyosa
Kendi kontrolümde olmayan şeyleri pek sevmem
Bugün suzuki bayisine gidip yeni swift 4*4 ü inceleme fırsatım oldu. içini umduğumdan daha geniş buldum sade bir göğüs ve gösterge paneli mevcut dışına zaten diyeceğim bişey yok gelelim akıllı 4*4 sistemine: Bu sistem sert girilen virajlarda arabanın savrulmasını önleyen özellikle buzlu ve karlı yollarda çekiş düştüğünde kendiliğinden devreye giren bir sistemmiş. özel olarak sürücü ayarlamıyor kendiliğinden aktif oluyormuş bilgilerinize sunulur önümüzdeki hafta deneme sürüşü için arayacaklar izlenimlerimi paylaşırım...
Arkadaşlar başka yorumunu paylaşacak yok mu? benim için yorumlarınız önemli...
fiyatı güzel içi geniş üstelik 4x4 bence alınır
özellikle sarı rengi ve tek kapılısı çok hoşuma gidio. alınır nie alınmasın. fakat 4 yıldız almış oda düşündürüyor insanı.
Allah korusun bi çarpışmada ne 5* lı bir arabadan sağ çıkacağımız kesin mi? tabiiki euroNcap dikkate alınmaz demiyorum ama çok açık bir fark olmadıkça 4* da iyi bir derece bence bilmiyorum katılır mısınız? bayiye sordum donanım da şu şekilde(extra): 1-arka spolier 2-krom egzos 3-yan çıtalar 4-deri direksiyon simidi 5-spor vites topuzu Bi de 4*4 e geçtiğind insan kendini daha güvende hisseder galiba,sanırsam,herhalde
bir arkadaşım aldı çok memnun akıllı 4*4 donanım ekletmedi h. sonu ben de kullandım.arabanın içi çok ferah sade ve basit ama çok kullanışlı. dışının spor havası içine de yansımış olumsuz gördüğüm şey bagajının küçük olması ama zaten arabanın boyu 3,80 büyük bagaj beklememek gerek.arka camlar otomatik ve arka koltuk diz mesafesi yeterli 1,81 boyumla rahatça sığabildim... vites geçişleri biraz sert ama yine de benim hoşuma gitti almışlara ve de almayı düşünenlere hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler... clioIII ü beklicem eğer pahalıma gelirse ben de alırım swift ten kimbilir...
tasarimi benim de cok hosuma gitti ama yakit tuketimi sehir ici 8.1 biraz fazla geldi..
Şehir içi litre/100km 8,1 Şehir dışı litre/100km 5,3 Karma litre/100km 6,3
23.900
fiyat olarak uygun
yakıt tüketim sürekli olmasadai 4x4 olduğu için mutlaka yüksek olucaktır
bir onceki kasa swift`i kisa olsa da kullanma sansim olmustu otomatikti resmen oyuncak gibiydi cok rahatti kullanmasi cok da hosuma gitmisti az ayrintili kolay bi aracti..
yenisi de guzeldir mutlaka ozellikle 4x4 yapmalari orjinal olmus kar yagdiginda falan banamisin demez zaten kucucuk cok sirin bi arac.. 8.1 litre yakiti goze alicaklar icin o fiyata alinacak en guzel arac gibi gozukmekte
Benzin sarfiyatı biraz da sürücüye bağlı bence motoru devrinde kullanmak önemli...
Kırmızısı çok güzel çok canlar yakabilirsin
23,900 son fiyat mı? indirim falan yapmıyorlar mı?
4*4 ü 23,900 4*2 si 23,000 indirim yok... :(
quote:
Orjinalden alıntı: sefilmemur
23,900 son fiyat mı? indirim falan yapmıyorlar mı?
dontworry naaptın aldın mı swifti 4*4 ü????
Bence mükemmel bir araba, tekerlek mesafesinin diğer arabalara nazaran daha uzun oluşu sebebi ile sınıfımım en büyük iç hacimine sahipmiş..Bizim buralarda bi tane görüyorum sahibini görürsem sorucam memnun mu diye?? Alan olursa yorumlarını dinlemek isterim...
kusursuz bir tasarım olmuş bence performans yönündende güzel gidip sümbül müş grande puntoymuş onları alacağıma bu makinayı alırım hem performansa doyarım hem de daha güvende olurum