Şimdi Ara

SUZUKI YENI SWIFT 4*4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar swift 4*4 aldım.fiyat fayda oranı olarak iyi olduğunu düşünüyorum. kullanması zevkli,iyi yol tutuyor ,genel olarak sessiz.gece göstergeler çok güzel.içi geniş,bagaj küçük.lastikler mükemmel,aydınlatma iyi.alalı 10 gün oldu.sorusu olan arkadaslar olursa cevaplarım.ilk izlenimlerim bu kadar.
  • dostum hayırlı olsun ben de yeni vitaranın dizeli gelirse alacağım inş. fiatlandırma politikaları nasıl 23.900 den indirim yapıyorlar mı?
  • Hayırlı olsun.

Yakıt tüketimi nasıl? Özellikle sehir içi, tabii ölçme imkanın olduysa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vefasızalem

arkadaşlar swift 4*4 aldım.fiyat fayda oranı olarak iyi olduğunu düşünüyorum. kullanması zevkli,iyi yol tutuyor ,genel olarak sessiz.gece göstergeler çok güzel.içi geniş,bagaj küçük.lastikler mükemmel,aydınlatma iyi.alalı 10 gün oldu.sorusu olan arkadaslar olursa cevaplarım.ilk izlenimlerim bu kadar.

resimleri koysan iyi olur. 3 k mı aldın 4 k mı? kaç paraya mal oldu?
  • sağolun arkadaşlar.23.900 antalyadan aldım.şu ana kadar 150 ytl yakıt ile 800 km gittim.ben sürekli şehir dışı kullanıyorum.5 kapılı aldım.aldığım yerde 3 kapı yoktu.resim sayfanın başındaki ile aynı diyeyim.yıkanınca fotosunu çekip gönderirim.suzikinin tüm modellerinin dizelleri gelecekmiş.
  • otomatik vites seçeneği göremedim web sitesinde. Henüz otomatiği gelmedimi acaba ??????
  • turt dışında otmatik olan ve dizel modelleri mevcut.
  • quote:

turt dışında otmatik olan ve dizel modelleri mevcut.

BEN BENZİNLİ OTM. SORMUŞTUM
  • yurt dışı olacaktı.sory.
  • benzinlilerdede var sanırsam.ülkemize geleceği söyleniyor.
  • arkadaşım selam

biz bi arkadaşa baktık bugün swift

ve açıkçası bizide etkiledi

yakıt sarfiyatı ne alemde şehir içi ve dışı

4*4 mü yoksa 4*2 yimi tavsiye edersin

memnun olduğun yada olmadığın yanları nelerdir acaba.
  • selamlar. kolay gelsin. valla zor bi durum.ben 10-30 arası bir bütçeyle 2. el ve sıfır ,dizel ve benzinli arasında 3ay düşün taşın, gez dolaştan sonra honda jazz elite alacakken son anda karar değiştirip aldım.2. araç olarak aldım. birde fabia hb var.aldıktan sonra arkadaşlar da çok beğendi.şu anda çok memnunum.sevimli ve kullanması zevkli.sürüş pozisyonu yüksek yola hakim oluyorsun.tavanda yüksek.yandan bakınca diğer araçlardan yüksek duruyor.araç sessiz.özellikle motor çok sessiz.lastik sesi almıyor.yalnız hafif rüzgar uğultusu 100den sonra duyuluyor.lastikler bridgestone potenza ve çok güzel.araç iyi yol tutuyor.virajlarda çok dengeli.direksiyonu biraz daha sert olsaydı çok iyi olurdu.süspansiyon orta sert.camlar çok güzel renkli koyu yeşil.camlar açılıp kapanırken biraz boşluk var gibi .koltuklar iyi ,kumaşlar kaliteli.plastik kalitesi idare eder.motor düşük devirleri sevmiyor ama gitmemde demiyor.yüksek devirleri dahaca çok deneyemedim ama çok çabuk devirlenip aracı bayağı iyi sürüklüyor.yakıtı şu an 180 bin civarı.ben sadece şehir dışı kullanıyorum.araç şu anda 1100 kmde.düsük devirde ve yavaş kulanıyorum.daha düşer diye tahmin ediyorum.4*4ü tavsiye ederim.4*2ler macaristan malı.4*4ler japon.aradaki 900 farka çok şey alıyorsun.renk olarak gümüş gri, kırmızı ve füme iyi duruyor.başka aklınıza takılan olursa cevaplarım.gönlünüze göre olsun .

• Bir arkadaşın "bir de Suzuki olmasaydı " dediğini okudum.

10 yıl öncesi otomobilim Suzuki Swift'ti ( Yanılmıyorsam 1100 motordu veya 1000) Bu otomobili 4 yıl boyunca sorunsuz kullandım ve o kadar memnun kalmıştım ki satınca aynı modelin 2-3 yaş yenisini satın aldım. Hatta o yıllardaki kayınpederime de aynı araçtan aldırmıştım uzun yıllar kullandı. Swiftlerde o dönemde gözlediğim direksiyon tıkırtı burcunun kolay arızalandığı ve ön takımın kolayca ses yaptığıydı. Otomobilin içinde yol sesi de ses hastaları için huzursuzluk verecek düzeye ulaşabiliyor. Ben çamurlukların içini amyant ile kaplamıştım. Suzukide orijinal parça fiyatları da cebi yakacak kadar yüksek olabiliyor. Ancak küçük alanda sağladıkları genişlik hissi, yakıt ekonomisi ve asla yolda bırakmaması unutamadıklarım, bu otomobil hakkında. Tahmin ederim ki geçen zaman ve 4x4 olması bu otomobili çok daha iyi noktalara taşımıştır.

• quote:

selamlar. kolay gelsin. valla zor bi durum.ben 10-30 arası bir bütçeyle 2. el ve sıfır ,dizel ve benzinli arasında 3ay düşün taşın, gez dolaştan sonra honda jazz elite alacakken son anda karar değiştirip aldım.2. araç olarak aldım. birde fabia hb var.aldıktan sonra arkadaşlar da çok beğendi.şu anda çok memnunum.sevimli ve kullanması zevkli.sürüş pozisyonu yüksek yola hakim oluyorsun.tavanda yüksek.yandan bakınca diğer araçlardan yüksek duruyor.araç sessiz.özellikle motor çok sessiz.lastik sesi almıyor.yalnız hafif rüzgar uğultusu 100den sonra duyuluyor.lastikler bridgestone potenza ve çok güzel.araç iyi yol tutuyor.virajlarda çok dengeli.direksiyonu biraz daha sert olsaydı çok iyi olurdu.süspansiyon orta sert.camlar çok güzel renkli koyu yeşil.camlar açılıp kapanırken biraz boşluk var gibi .koltuklar iyi ,kumaşlar kaliteli.plastik kalitesi idare eder.motor düşük devirleri sevmiyor ama gitmemde demiyor.yüksek devirleri dahaca çok deneyemedim ama çok çabuk devirlenip aracı bayağı iyi sürüklüyor.yakıtı şu an 180 bin civarı.ben sadece şehir dışı kullanıyorum.araç şu anda 1100 kmde.düsük devirde ve yavaş kulanıyorum.daha düşer diye tahmin ediyorum.4*4ü tavsiye ederim.4*2ler macaristan malı.4*4ler japon.aradaki 900 farka çok şey alıyorsun.renk olarak gümüş gri, kırmızı ve füme iyi duruyor.başka aklınıza takılan olursa cevaplarım.gönlünüze göre olsun .

teşekkürler

dün baktık arkadaşla valla benim beyazı hoşuma gitti arkadaşta sarısını beğendi

birde satıcı eleman elinde bi tane tek turuncu 4*2 olduğunu ve onu

14" al jant

arka spoiler

arka park sensörü ve film camlarla beraber 23 e vereceğini söylediği için 4*2 cazip geldi

4*4 lerde daha fazla yakıyo felan dedi

bu arada 4*4 ün etkisini hissediyormusun

• yardımcı olabildiysem sevindim.4*4özeliği virajları rahat döndürüyor.onun dışında kaygan zeminde denemedim.bence 4*4ü daha uygun.aradaki 900 ytlye değer diye düşünüyorum.hele çok kar yağan bir yerse işe yarar.4*2 macaristandan ithal,4*4 japonyadan.4*4ün camları gayet koyu renk film istemez.jantlarda 15''.spoiler bende düşünüyorum.yılsonuna doğru 1500 cc olan gelecek galiba.4*2 olanı daha az yakar ama fazla bir fark olmaz bence.hayırlısı olsun.bu arada arka park sensörüne ihtiyaç yok gibi.
  • yaw işte 4*2 de ki ekstralar nerden baksan 150 lira tutar

bo durumdada araba 21.5 a geliyo

ama dediğin gibi ise 4*4 daha mantıklı ama yakıt işte

başka bi forumda 4*2 sahibi 8.5 lt yaktığını söyledi o zaman 4*4 dahafazla yakar diyoruz bu sefer 10 lt bulur

sen şehir içimi dışımı 180 yakıyo

lt olarak hesabı nedir baktınmı hiç
  • benimki sürekli şehir dışı ve sürekli kasarak kullanımda.lt hesabı yapmadım.
  • sehir dışı 6-7,sehir içi 8-9 tahmini .4*4ün yakıt tüketimi yaklaşık 1lt 4*2den fazladır bence .
  • 9 ltnin aşağısına inmez demekki

performansından memnunmusun peki hızlanması felan

yada gürültü problemvarmı bi sıkıntısı
  • çok zorlamıyorum,rodajda olduğu için.üst devirlerde gayet iyi .rüzgar sesi oluyor bayağı.otomobil bayağı yüksek ondan.süspansiyon spor olduğundan konforlu değil.şimdilik erken memnuniyet açısından değerlendirmek için.alırken korkarak aldım.şimdilik iyi.kullanıp göreceğiz.4*4ün satış grafiği gayet iyi.bir kriter olarak kabul edilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.