Şimdi Ara

SUZUKI YENI SWIFT 4*4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

biraz daha araştırıp bide test sürüşü yapalım

tekrar rahatsız ederiz seni
  • birşey değil.acele etmeyin.memnuniyetle.
  • ARKADAŞIM,SEN O ARACIN YAKIT TÜKETİMİNİN NE KADAR YÜKSEK OLDUĞUNU BİR BİLSEN.KARDEŞİM ALDI VE İKİ AY BİLE BİNMEDEN SATTI.2000 MOTOR ALSAM BU KADAR YAKMAZDI DEDİ.BİLGİNİZE SUNULUR......
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCALIBUR13

ARKADAŞIM,SEN O ARACIN YAKIT TÜKETİMİNİN NE KADAR YÜKSEK OLDUĞUNU BİR BİLSEN.KARDEŞİM ALDI VE İKİ AY BİLE BİNMEDEN SATTI.2000 MOTOR ALSAM BU KADAR YAKMAZDI DEDİ.BİLGİNİZE SUNULUR......

yeni swift 4*4 mü kardeşinin ki

bi iletişime geçsek kendisi ile iyi olurdu

özelden ulaşırsan msnde konuşalım biraz

birde yedek parça sıkıntısı vey maliyetleri hakkında bilginiz varmı acaba bakım felan
  • yaw galiba alıcaz herhalde

biraz araştırdıkta alanlar memnun görüntüde hoş

arabaya acayip body yapılabiliyo yaw

oyuncak gibi heryeriyle oynayabiliyon

bakalım test sürüşüde eyi olursa
  • evet başka söz söyleyecek swift hakkında

yada sahibi olan varsa bi yorum alalım
  • yaw arkadaşlar ben bu suzuki işinden bişey anlamadım

bgün yine gittik test süğrüşü yaparız diye

test sürüşü istediğimizde hepsinin söylediği şey

az önce buradaydı bi yere gitti

ya suzuki test aracı vermiyor bayilere

yada adamlar kendi özel işlerinde kullanıyolar

yine test edemedik arabayı
  • özel işlerinde heryerde kullanıyolar bide izmirde freelander bakıyoduk test arabası gittiii gelddi oh maşallah bu arada arkadaşım imzandaki satıldının anlamı ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1679fbhju

özel işlerinde heryerde kullanıyolar bide izmirde freelander bakıyoduk test arabası gittiii gelddi oh maşallah bu arada arkadaşım imzandaki satıldının anlamı ne

yaw o öyle kalmış dur değiştireyim
  • fotoları daha önce suzuki gtı adlı topicte göndermiştim.birde ilgili topicte olsun dedim.

• ŞEHİR İÇİ YAKIT TÜKETİMİ NASIL_?
    ÖN KONSOLDAKİ MALZEME İŞÇİLİK KALİTESİ ? HAKKINDA NELER SÖYLEYEBİLİRSİNİZ
  • ben baya bir inceledim. malzemeler kapılarda falan oynuyordu, yedek parça sıkıntısı yaşayanları okudum. bir servise kızınca gidilecek alternatif servis de yok (ankara), 2. el zayıf, birde vergi avantajı dolayısıyla yaris aldım. şiddetle tavsiye ederim.
  • swift 1.3 mt 4x4 standart
    SWIFT 1.5 AT bu modelinde yok
  • .
  • Selam arkadaslar Suzuki Swift 4x4 almayi dusunuyorum yalniz kafama takilan birsey var yardimci olursaniz sevinirim.

Tamam guzel hos araba ama neden arac hemen ikinci ele dustu ve ilk alan kisiler neden daha 1000 km yapmadan satiyorlar acaba tutmadimi ve ya cok mu yakiyor neden ilk alanlar hemen stiyor kisacasi...

Tesekkurler
  • Selam birde ben genellikle araca tek binen kisiyim ama yeni oglum oldu bu yuzden araca Ailemle bindigimde proplem olmayacak kucuk ,ekonomik satiyorum dedigimde satabilecegim ikinci eli olan konforlu bir arac istiyorum Suzuki Swift 4x4 uyarmi yoksa tavsiye edebileceginiz 20.000 ytl civarinda aradigim sartlarda ne alabirim..
    Tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.