Şimdi Ara

SUZUKI YENI SWIFT 4*4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar yeni swift nasıldır? alıp ta kullanan var mı? Bi de araba 4*4. Fiyatı da 25,000 nin altında yorumlarınız,görüşleriniz nedir?

• Fiyat olarak çok uygun tasarım olarakda çok güzel bence.. Motorda 1.3 95 bg olması lazım bence gayet güzel on numara araba ama tr de tutmaz millet gider sümbül alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fani Madida

Fiyat olarak çok uygun tasarım olarakda çok güzel bence.. Motorda 1.3 95 bg olması lazım bence gayet güzel on numara araba ama tr de tutmaz millet gider sümbül alır
    valla doğrusun bi de 4*4 üstelik bu özellik sınıfında başka yok bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: dontworry

valla doğrusun bi de 4*4 üstelik bu özellik sınıfında başka yok bildiğim kadarıyla

Alıntıları Göster
    alacan bundan bi takımda kar lastiği bu mevsim süper olur wala

acaba sürekli 4çeker mi
  • quote:

alacan bundan bi takımda kar lastiği bu mevsim süper olur wala

acaba sürekli 4çeker mi

Alıntıları Göster
    onu yarın bayiye gidince sorucam ama tabi yedekparça bulunabilirliği ve fiyatı da önemli çok sportif bir görünüşü var

Yeni Swift, çift hava yastığı, elektrikli hidroIik direksiyon, yeşil renklendirilmiş camlar, ECU immobiliser, ABS, EBD ve fren desteği, direksiyondan kumandalı radyo-CD çalar, katlanabilen pedal sistemi, ve klima standart
    bir sitede okudum aşağıdaki vites oranlı ekonomi düşünülldüğünden motordan tam performans alınamıyormuş bu dişli oranları nasılki?

1.vites 3,454
    2. 1,904
    3. 1,280
    4. 0,966
    5. 0,757
    Geri 3,272

• quote:

onu yarın bayiye gidince sorucam ama tabi yedekparça bulunabilirliği ve fiyatı da önemli çok sportif bir görünüşü var

Yeni Swift, çift hava yastığı, elektrikli hidroIik direksiyon, yeşil renklendirilmiş camlar, ECU immobiliser, ABS, EBD ve fren desteği, direksiyondan kumandalı radyo-CD çalar, katlanabilen pedal sistemi, ve klima standart
    bir sitede okudum aşağıdaki vites oranlı ekonomi düşünülldüğünden motordan tam performans alınamıyormuş bu dişli oranları nasılki?

1.vites 3,454
    2. 1,904
    3. 1,280
    4. 0,966
    5. 0,757
    Geri 3,272

Alıntıları Göster
    boşver performans yeter o arabaya gücü iyi ama sürekli 4çekerse vites oranlarıyla yaptığı ekonomiyi götürür

• quote:

boşver performans yeter o arabaya gücü iyi ama sürekli 4çekerse vites oranlarıyla yaptığı ekonomiyi götürür

Alıntıları Göster
    Reklamında sanki seçilebilir 4*4 sistem gibi bişiy diodu.O araba paso 4*4 olsa zaten kimse almaz=).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loop

Reklamında sanki seçilebilir 4*4 sistem gibi bişiy diodu.O araba paso 4*4 olsa zaten kimse almaz=).

Alıntıları Göster
    kücük sinifta iyi bir alternatif

güzel ic ve dis dizayna sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loop

Alıntıları Göster
    sürekli 4*4 olursa bi tane daha benzin deposu koyarsın bagaja... :) sürekli 4 çeker değildir...
    quote:

Orjinalden alıntı: Loop

• quote:

Orijinalden alıntı: photomania

sürekli 4*4 olursa bi tane daha benzin deposu koyarsın bagaja... :) sürekli 4 çeker değildir...
    quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Alıntıları Göster
    mukemmel araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

mukemmel araba

Alıntıları Göster
    yaa bu gerçekten 4x4 mü? reklamlarında 4x4 dün altında 4 k lı modeli 2x2 nin altındada 2 k lı modeli vardı bende kapı sayısına göre böyle birşey yazmışlar dedim. bence bu bi satış hilesi. bi ara 5 kapılı protonlarada 5x5 yazıolardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthavc

yaa bu gerçekten 4x4 mü? reklamlarında 4x4 dün altında 4 k lı modeli 2x2 nin altındada 2 k lı modeli vardı bende kapı sayısına göre böyle birşey yazmışlar dedim. bence bu bi satış hilesi. bi ara 5 kapılı protonlarada 5x5 yazıolardı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

5x5 :P helal valla onuda icat etmişler

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdede

quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

5x5 :P helal valla onuda icat etmişler

Alıntıları Göster
    gerçekten çok hoş ama bi de suzuki olmasa

• quote:

Orijinalden alıntı: expo

gerçekten çok hoş ama bi de suzuki olmasa

Alıntıları Göster
    Akıllı 4x4 sistemi olarak geçiyor sayfasındaki donanım özelliklerin de büyük ihtimal tekerlerden çekiş düşünce arka vs 4 çekere otomatik alıyor olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roy

Akıllı 4x4 sistemi olarak geçiyor sayfasındaki donanım özelliklerin de büyük ihtimal tekerlerden çekiş düşünce arka vs 4 çekere otomatik alıyor olması lazım

Alıntıları Göster
    walla ben Toyota yeni Yarisi tercih ederim ne de olsa Toyota kardeşim
  • quote:

walla ben Toyota yeni Yarisi tercih ederim ne de olsa Toyota kardeşim

Alıntıları Göster
    bayiye gittim seçilebilir akıllı 4*4 varmış deneme sürüşü yapamadım kırmızısı çok güzeldi spor bir araba olmuş arkadaşlar yine de yorumlarınızı bekliyorum yok mu hiç alan???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontworry -- 18 Şubat 2006 13:57:48 >
  • quote:

bayiye gittim seçilebilir akıllı 4*4 varmış deneme sürüşü yapamadım kırmızısı çok güzeldi spor bir araba olmuş arkadaşlar yine de yorumlarınızı bekliyorum yok mu hiç alan???

Alıntıları Göster
    seçilebilir akıllı 4x4 derken yani kendi otomatikmi geçiyor yoksa bizmi seçiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: drberti

seçilebilir akıllı 4x4 derken yani kendi otomatikmi geçiyor yoksa bizmi seçiyoruz

Alıntıları Göster
    süper araba ben micra almasaydım kesin onu alırdım japonlar iyidir.parça sorunu olmaz .kırmızısı dehşet
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafan

süper araba ben micra almasaydım kesin onu alırdım japonlar iyidir.parça sorunu olmaz .kırmızısı dehşet

Alıntıları Göster
    Bak şimdi!!! merak ettirdiniz bu arabayı yarın gidip görecem koşuyoılu gökşenlerde nasılmış bu meret diye aslında yaramaz bir velete benziyo öğrendiklerimi paylaşırım sizlerle arkadaşlar!!!!!!!!!!!1
  • quote:

Bak şimdi!!! merak ettirdiniz bu arabayı yarın gidip görecem koşuyoılu gökşenlerde nasılmış bu meret diye aslında yaramaz bir velete benziyo öğrendiklerimi paylaşırım sizlerle arkadaşlar!!!!!!!!!!!1

Alıntıları Göster
    Punto dan daha iyi bir tipe sahip olduğu kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 18 Şubat 2006 21:33:12 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.