Bildirim
SUZUKI YENI SWIFT 4*4
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiyat olarak çok uygun tasarım olarakda çok güzel bence.. Motorda 1.3 95 bg olması lazım bence gayet güzel on numara araba ama tr de tutmaz millet gider sümbül alır -
valla doğrusun bi de 4*4 üstelik bu özellik sınıfında başka yok bildiğim kadarıylaquote:
Orijinalden alıntı: Fani Madida
Fiyat olarak çok uygun tasarım olarakda çok güzel bence.. Motorda 1.3 95 bg olması lazım bence gayet güzel on numara araba ama tr de tutmaz millet gider sümbül alır -
alacan bundan bi takımda kar lastiği bu mevsim süper olur walaquote:
Orijinalden alıntı: dontworry
valla doğrusun bi de 4*4 üstelik bu özellik sınıfında başka yok bildiğim kadarıyla
Alıntıları Göster
acaba sürekli 4çeker mi -
onu yarın bayiye gidince sorucam ama tabi yedekparça bulunabilirliği ve fiyatı da önemli çok sportif bir görünüşü varquote:
alacan bundan bi takımda kar lastiği bu mevsim süper olur wala
acaba sürekli 4çeker mi
Alıntıları Göster
Yeni Swift, çift hava yastığı, elektrikli hidroIik direksiyon, yeşil renklendirilmiş camlar, ECU immobiliser, ABS, EBD ve fren desteği, direksiyondan kumandalı radyo-CD çalar, katlanabilen pedal sistemi, ve klima standart
bir sitede okudum aşağıdaki vites oranlı ekonomi düşünülldüğünden motordan tam performans alınamıyormuş bu dişli oranları nasılki?
1.vites 3,454
2. 1,904
3. 1,280
4. 0,966
5. 0,757
Geri 3,272
-
boşver performans yeter o arabaya gücü iyi ama sürekli 4çekerse vites oranlarıyla yaptığı ekonomiyi götürürquote:
onu yarın bayiye gidince sorucam ama tabi yedekparça bulunabilirliği ve fiyatı da önemli çok sportif bir görünüşü var
Yeni Swift, çift hava yastığı, elektrikli hidroIik direksiyon, yeşil renklendirilmiş camlar, ECU immobiliser, ABS, EBD ve fren desteği, direksiyondan kumandalı radyo-CD çalar, katlanabilen pedal sistemi, ve klima standart
bir sitede okudum aşağıdaki vites oranlı ekonomi düşünülldüğünden motordan tam performans alınamıyormuş bu dişli oranları nasılki?
1.vites 3,454
2. 1,904
3. 1,280
4. 0,966
5. 0,757
Geri 3,272
Alıntıları Göster
-
Reklamında sanki seçilebilir 4*4 sistem gibi bişiy diodu.O araba paso 4*4 olsa zaten kimse almaz=).quote:
boşver performans yeter o arabaya gücü iyi ama sürekli 4çekerse vites oranlarıyla yaptığı ekonomiyi götürür
Alıntıları Göster -
kücük sinifta iyi bir alternatifquote:
Orijinalden alıntı: Loop
Reklamında sanki seçilebilir 4*4 sistem gibi bişiy diodu.O araba paso 4*4 olsa zaten kimse almaz=).
Alıntıları Göster
güzel ic ve dis dizayna sahip -
sürekli 4*4 olursa bi tane daha benzin deposu koyarsın bagaja... :) sürekli 4 çeker değildir...quote:
Orijinalden alıntı: Loop
Reklamında sanki seçilebilir 4*4 sistem gibi bişiy diodu.O araba paso 4*4 olsa zaten kimse almaz=).
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Loop
-
mukemmel arabaquote:
Orijinalden alıntı: photomania
sürekli 4*4 olursa bi tane daha benzin deposu koyarsın bagaja... :) sürekli 4 çeker değildir...
quote:
Orjinalden alıntı: Loop
Alıntıları Göster -
yaa bu gerçekten 4x4 mü? reklamlarında 4x4 dün altında 4 k lı modeli 2x2 nin altındada 2 k lı modeli vardı bende kapı sayısına göre böyle birşey yazmışlar dedim. bence bu bi satış hilesi. bi ara 5 kapılı protonlarada 5x5 yazıolardı.quote:
Orijinalden alıntı: 1679fbhju
mukemmel araba
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: fthavc
yaa bu gerçekten 4x4 mü? reklamlarında 4x4 dün altında 4 k lı modeli 2x2 nin altındada 2 k lı modeli vardı bende kapı sayısına göre böyle birşey yazmışlar dedim. bence bu bi satış hilesi. bi ara 5 kapılı protonlarada 5x5 yazıolardı.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ıcestar
yaa bu gerçekten 4x4 mü? reklamlarında 4x4 dün altında 4 k lı modeli 2x2 nin altındada 2 k lı modeli vardı bende kapı sayısına göre böyle birşey yazmışlar dedim. bence bu bi satış hilesi. bi ara 5 kapılı protonlarada 5x5 yazıolardı.
5x5 :P helal valla onuda icat etmişler
-
gerçekten çok hoş ama bi de suzuki olmasaquote:
Orijinalden alıntı: ahmetdedequote:
Orjinalden alıntı: ıcestar
5x5 :P helal valla onuda icat etmişler
Alıntıları Göster
-
Akıllı 4x4 sistemi olarak geçiyor sayfasındaki donanım özelliklerin de büyük ihtimal tekerlerden çekiş düşünce arka vs 4 çekere otomatik alıyor olması lazımquote:
Orijinalden alıntı: expo
gerçekten çok hoş ama bi de suzuki olmasa
Alıntıları Göster -
walla ben Toyota yeni Yarisi tercih ederim ne de olsa Toyota kardeşimquote:
Orijinalden alıntı: Roy
Akıllı 4x4 sistemi olarak geçiyor sayfasındaki donanım özelliklerin de büyük ihtimal tekerlerden çekiş düşünce arka vs 4 çekere otomatik alıyor olması lazım
Alıntıları Göster -
bayiye gittim seçilebilir akıllı 4*4 varmış deneme sürüşü yapamadım kırmızısı çok güzeldi spor bir araba olmuş arkadaşlar yine de yorumlarınızı bekliyorum yok mu hiç alan???quote:
walla ben Toyota yeni Yarisi tercih ederim ne de olsa Toyota kardeşim
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dontworry -- 18 Şubat 2006 13:57:48 > -
seçilebilir akıllı 4x4 derken yani kendi otomatikmi geçiyor yoksa bizmi seçiyoruzquote:
bayiye gittim seçilebilir akıllı 4*4 varmış deneme sürüşü yapamadım kırmızısı çok güzeldi spor bir araba olmuş arkadaşlar yine de yorumlarınızı bekliyorum yok mu hiç alan???
Alıntıları Göster -
süper araba ben micra almasaydım kesin onu alırdım japonlar iyidir.parça sorunu olmaz .kırmızısı dehşetquote:
Orijinalden alıntı: drberti
seçilebilir akıllı 4x4 derken yani kendi otomatikmi geçiyor yoksa bizmi seçiyoruz
Alıntıları Göster -
Bak şimdi!!! merak ettirdiniz bu arabayı yarın gidip görecem koşuyoılu gökşenlerde nasılmış bu meret diye aslında yaramaz bir velete benziyo öğrendiklerimi paylaşırım sizlerle arkadaşlar!!!!!!!!!!!1quote:
Orijinalden alıntı: zafan
süper araba ben micra almasaydım kesin onu alırdım japonlar iyidir.parça sorunu olmaz .kırmızısı dehşet
Alıntıları Göster -
Punto dan daha iyi bir tipe sahip olduğu kesinquote:
Bak şimdi!!! merak ettirdiniz bu arabayı yarın gidip görecem koşuyoılu gökşenlerde nasılmış bu meret diye aslında yaramaz bir velete benziyo öğrendiklerimi paylaşırım sizlerle arkadaşlar!!!!!!!!!!!1
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 18 Şubat 2006 21:33:12 >
Benzer içerikler
- fiat egea alınır mı
- clio 5 1.0 tce enjeksiyonu kontrol ettirin
- 77 kw kaç beygir
- dizel motor sıcakken zor çalışıyor sebebi ne olabilir
- evimin önüne kamyon park ediyor
- chery sedan
- mazda cx 60
- taigo bagaj hacmi
- byd denza d9 gt
- mg yakıt tüketimi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X