Arkadaşlar geçnlerde bi mp 4 aldım(sahte)bunun sadece Asf dosyalarını çalıştırıyo olduğunu öğrendim.Bi çok ASF CONVERTER KULLANDIM.Converterlar işe yarıo fakat Mp4 üm içinde klip Koca bir SORU İŞARETİ çıkıyor bunu nasıl çözeceğimi lütfen anlatın Msnim highflyerdogu@mynet.com
asf çalıştıran mpx playerlar genelde amv de çalıştırır benim ipod öle şahsen sen bi amv converter bul eğer istersen nerden bulunacağını ve nasıl atacağını gösterebilirm...
quote:
Orjinalden alıntı: Punisher94
Arkadaşlar geçnlerde bi mp 4 aldım(sahte)bunun sadece Asf dosyalarını çalıştırıyo olduğunu öğrendim.Bi çok ASF CONVERTER KULLANDIM.Converterlar işe yarıo fakat Mp4 üm içinde klip Koca bir SORU İŞARETİ çıkıyor bunu nasıl çözeceğimi lütfen anlatın Msnim highflyerdogu@mynet.com
arkadaslar artık ben bıktım amv mtv vs. programların siteini vemektem isteyem olursa hiksos_@hotmail.com dan bana ulassınlar saydım tam 43 kere site vermisim lütfen forumda gezerken forumu iyi okuyun saygılar
Bravo sana bende bir çok pro kullandım olmadı verdiğin coverter işe yaradı eline sağlık